Criteriul National

Armura moto, cea mai importanta protectie a motociclistilor

Armura moto, cea mai importanta protectie a motociclistilor
mai 15
01:43 2022

Sistemele de protecție pentru corp destinate motocicliștilor asigură apărarea parților vulnerabile ale corpului și menținerea integrității fizice în condițiile unor pericole iminente, care te pândesc la tot pasul.

Există, în funcție de utilități, mai multe tipuri de armuri moto: enduro, motocross sau protecție enduro integrală.

O armură moto reprezintă cea mai importantă protecție a pasionaților de vehicule cu motor pe două roți. Produsul te poate proteja foarte bine la coloana vertebrală și claviculă, în cazul unui accident nedorit.

Dacă un simplu echipament pentru motocicliști alcătuit din geacă și pantaloni te protejează în general contra alunecării, atunci armura moto ajută la o siguranță suplimentară în deplasare.

Trebuie știut faptul că printre cele mai grave afecțiuni pe care le suferă motocicliștii în cazul unui impact este leziunea coloanei vertebrale, care poate duce la paralizie și chiar deces.

Călătoria ta prin oraș sau pe autostradă devine mult mai sigură și fără emoții dacă vei folosi o armură adaptată pentru nevoile tale.

De aceea, o armură moto poate însemna un colac de salvare în situația unui accident. Dezvoltarea industriei de profil a dus la crearea unor elemente de echipamente moto extrem de performante pentru motocicliști.

Astfel, armura moto este realizată din materiale de calitate, cu proprietăți sporite de protecție, mulându-se perfect pe corp și având un confort deosebit. Recomandarea noastra este sa achizitionezi chiar si online o armura moto de pe unimotors dealer autorizat de echipamente moto, dar si accesorii diverse sau piese originale nu doar pentru motociclete ci si pentru ATV sau scutere. In functie de vehiculul pe care il detii, este bine sa apelezi la o protectie armura de calitate premium.

Este recomandat ca înainte de a merge în magazine să achiziționezi o armură moto este bine să cunoști câteva caracteristici importante ale acesteia. De asemenea, întotdeauna cumpără un astfel de produs după ce l-ai incercat, deoarece acesta trebuie să se muleze pe corp, pentru a nu risca să se deplaseze în timpul călătoriei. Nu cumpăra o armură moto de pe internet, decât de la dealeri autorizati!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul