Criteriul National

Aromaterapie si afrodisiace

Aromaterapie si afrodisiace
iunie 24
16:10 2020

Un afrodisiac este in general definit ca o substanta care imbunatateste sau stimuleaza pasiunea si excitarea. Nu exista uleiuri esentiale, ierburi, alimente, substante chimice sau alte substante care sa trezeasca in mod magic pe cineva care nu doreste sa se trezeasca. Drogurile precum Viagra nu sunt afrodisiace. Ele pur si simplu asigura ca sistemul unui barbat functioneaza asa cum trebuie, daca doreste sa se implice in intimitate.

Cum actioneaza uleiurile esentiale ca Afrodisiaci?

Persoanele care sunt epuizate fizic sau emotional, sunt stresate, care nu au o nutritie corespunzatoare, depresive, anxioase sau bolnave fizice au adesea o perioada semnificativ mai dificila, bucurandu-se de intimitate.

Substantele, inclusiv uleiurile esentiale, care sunt considerate afrodisiace, sunt substante care pot ajuta la disiparea bolilor fizice, psihologice sau emotionale care interfereaza cu dorinta sau excitatia sexuala. De exemplu, un afrodisiac poate ajuta cu una sau mai multe dintre urmatoarele:

  • Reduce stresul
  • Anxietatea
  • Energizeaza corpul si mintea
  • Ridica starea de spirit
  • Trezeste simturile

Uleiuri esentiale Afrodisiace

Nu uitati ca definitia unui afrodisiac este o substanta care poate imbunatati sau ajuta la stimularea pasiunii si a excitarii sexuale. Orice ulei esential care va ajuta sa scapati de stres sau pe care il gasiti stimulant senzual poate actiona ca un afrodisiac pentru dumneavoastra.

Siguranta uleiului esential

Evitati sa includeti uleiuri sensibilizante, cum ar fi scortisoara, mugurele de cuisoare si ghimbirul in orice amestec care va intra in contact direct cu pielea. Se utilizeaza cel mai bine in aparat. Asigurati-va ca respectati toate ghidurile de siguranta care se aplica fiecarui ulei esential pe care vreti sa il utilizati. Nu aplicati uleiuri esentiale, chiar uleiuri esentiale bine diluate, pe organele genitale sau in alte zone sensibile ale corpului.

Uleiurile esentiale de menta, atunci cand sunt utilizate in cantitati mici, pot adauga o nota crocanta si proaspata amestecurilor afrodisiace. Spearmintul nu este la fel de puternic ca uleiul esential de menta si este o alegere buna atunci cand uleiul esential de menta poate fi prea excesiv.

Nu sunt adesea recunoscute ca afrodisiace, coniferele, si anume Cypress, Acele de brad si Pinul Scotch, pot oferi o aroma naturala, inaltatoare, pamanteasca, naturala amestecurilor afrodisiace. Ele sunt o completare buna pentru amestecurile utilizate in timpul vacantelor pitoresti din apropierea zonelor impadurite.

Patchouli, lemnul de santal si Vetiver au o aroma bogata si senzuala. Sunt profund masculine si sunt adesea favorizate in randul barbatilor (vezi arome uleiuri afrodisiace).

Feromonii

Un afrodisiac nu este acelasi lucru cu un feromon natural sau sintetic. Trebuie efectuate studii suplimentare, dar exista dovezi care sugereaza ca oamenii, la fel ca unele animale / insecte, emit feromoni naturali inodori care pot respinge sau atrage sexual alte persoane. Unele companii pretind ca vand feromoni care provoaca atractie sexuala, dar astfel de afirmatii sunt doar minciuni.

Alimentele sub forma de afrodisiaci
Unele substante, si anume alimentele, sunt considerate afrodisiace slabe, deoarece seamana cu organele sexuale, sunt sensibile la consum, furnizeaza substante nutritive care sustin libidoul sau ofera toate cele trei beneficii simultan.

De ce sunt considerate stridiile Afrodisiace?
Stridia este privita ca un afrodisiac de aproape 1800 de ani. Din punct de vedere vizual, unii considera ca stridiile seamana cu organele genitale feminine si unii le considera senzual consumabile. Nutritional, stridiile sunt bogate in proteine si zinc. Pentru ambele sexe, proteina poate ajuta la asigurarea rezistentei, in timp ce zincul poate ajuta nivelul progesteronului. Pentru barbati, continutul ridicat de zinc al stridiei poate ajuta la reducerea sau prevenirea impotentei.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul