Criteriul National

Artificiile cosmetice aduc in discutie confirmarile feminine

Artificiile cosmetice aduc in discutie confirmarile feminine
iunie 15
16:27 2017

Dupa cum bine stim, orice femeie doreste sa aibe confirmarile de rigoare atat din partea celor din jur, cat si din partea reprezentantilor masculini, care tind sa nu menajeze pe nimeni atunci cand vine vorba de oferirea unor pareri sincere in ceea ce priveste fizicul sau aspectul general.

Insa, din pacate, multe reprezentante ale sexului frumos nu au fost inzestrate cu anumite caracteristici care sa primeze in cadrul esteticii faciale, drept pentru care trebuie sa se apeleze la diferite artificii cosmetice care sa puna in valoare si anumite laturi pe care femeile nu se considera stapane, si tind sa aibe serioase complexe.

Fie ca vorbim de acnee, marimea genelor, formatul buzelor sau diferitele forme de make-up aplicate, fiecare femeie doreste sa aibe parte de cele mai bune rezultate intr-un timp scurt, pentru a face fata cu brio tuturor solicitarilor mediului urban de zi cu zi.

Gene false vs gene adevarate

Poate ca nu a-ti fost pe deplin multumita de calitatea genelor dumneavoastra de-a lungul vietii si a-ti crezut ca aceastea reprezinta o latura care sa va traga in jos si sa nu va scoata in evidenta asa cum situatia o cere.

In acest moment insa, exista alternative la tot pasul, atat de inlocuire cat si de mascare a imperfectiunilor si totodata a diferitelor complexe, iar specialistii ne prezinta o metoda care se pliaza perfect pe dictonul femeii moderne.

Aceasta este kitul  de gene false smocuri de la Eyelash Market, care are tendinta sa bucure orice femeie pentru a putea straluci asa cum isi doreste!

De ce ai alege un kit de gene false smocuri de la Eyelash Market? In primul rand, ai parte de diversitate in alegeri, iar certificarea garantata a unui produs profesional iti aduce in discutie si o serie de argumente pe care nu le poti trece cu vederea.

Pe deoparte, acestea au capacitatea sa ofere chiar si un dublu volum fata de orice tip de structura de gene naturale, iar in al doilea rand ele se pot aplica in orice moment, iar rezistenta la uzura si asupra interventiilor ce vizeaza folosirea apei sunt alte atuuri care merita apreciate.

Intr-o cutie de gene false smocuri de la Eyelash Market poti gasi chiar si 56 manunchiuri de gene atat cu nod, cat si fara nod, functie de preferintele tale si specificul fizionomiei fetei tale.

Daca doresti sa ai parte de confirmarile absolute, atunci decorul extravagant trebuie sa te caracterizeze, iar pentru acest lucru un astfel de kit va fi de departe secretul succesului tau.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro