Criteriul National

Artificiile cosmetice aduc in discutie confirmarile feminine

Artificiile cosmetice aduc in discutie confirmarile feminine
iunie 15
16:27 2017

Dupa cum bine stim, orice femeie doreste sa aibe confirmarile de rigoare atat din partea celor din jur, cat si din partea reprezentantilor masculini, care tind sa nu menajeze pe nimeni atunci cand vine vorba de oferirea unor pareri sincere in ceea ce priveste fizicul sau aspectul general.

Insa, din pacate, multe reprezentante ale sexului frumos nu au fost inzestrate cu anumite caracteristici care sa primeze in cadrul esteticii faciale, drept pentru care trebuie sa se apeleze la diferite artificii cosmetice care sa puna in valoare si anumite laturi pe care femeile nu se considera stapane, si tind sa aibe serioase complexe.

Fie ca vorbim de acnee, marimea genelor, formatul buzelor sau diferitele forme de make-up aplicate, fiecare femeie doreste sa aibe parte de cele mai bune rezultate intr-un timp scurt, pentru a face fata cu brio tuturor solicitarilor mediului urban de zi cu zi.

Gene false vs gene adevarate

Poate ca nu a-ti fost pe deplin multumita de calitatea genelor dumneavoastra de-a lungul vietii si a-ti crezut ca aceastea reprezinta o latura care sa va traga in jos si sa nu va scoata in evidenta asa cum situatia o cere.

In acest moment insa, exista alternative la tot pasul, atat de inlocuire cat si de mascare a imperfectiunilor si totodata a diferitelor complexe, iar specialistii ne prezinta o metoda care se pliaza perfect pe dictonul femeii moderne.

Aceasta este kitul  de gene false smocuri de la Eyelash Market, care are tendinta sa bucure orice femeie pentru a putea straluci asa cum isi doreste!

De ce ai alege un kit de gene false smocuri de la Eyelash Market? In primul rand, ai parte de diversitate in alegeri, iar certificarea garantata a unui produs profesional iti aduce in discutie si o serie de argumente pe care nu le poti trece cu vederea.

Pe deoparte, acestea au capacitatea sa ofere chiar si un dublu volum fata de orice tip de structura de gene naturale, iar in al doilea rand ele se pot aplica in orice moment, iar rezistenta la uzura si asupra interventiilor ce vizeaza folosirea apei sunt alte atuuri care merita apreciate.

Intr-o cutie de gene false smocuri de la Eyelash Market poti gasi chiar si 56 manunchiuri de gene atat cu nod, cat si fara nod, functie de preferintele tale si specificul fizionomiei fetei tale.

Daca doresti sa ai parte de confirmarile absolute, atunci decorul extravagant trebuie sa te caracterizeze, iar pentru acest lucru un astfel de kit va fi de departe secretul succesului tau.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo