Criteriul National

Artificiile cosmetice aduc in discutie confirmarile feminine

Artificiile cosmetice aduc in discutie confirmarile feminine
iunie 15
16:27 2017

Dupa cum bine stim, orice femeie doreste sa aibe confirmarile de rigoare atat din partea celor din jur, cat si din partea reprezentantilor masculini, care tind sa nu menajeze pe nimeni atunci cand vine vorba de oferirea unor pareri sincere in ceea ce priveste fizicul sau aspectul general.

Insa, din pacate, multe reprezentante ale sexului frumos nu au fost inzestrate cu anumite caracteristici care sa primeze in cadrul esteticii faciale, drept pentru care trebuie sa se apeleze la diferite artificii cosmetice care sa puna in valoare si anumite laturi pe care femeile nu se considera stapane, si tind sa aibe serioase complexe.

Fie ca vorbim de acnee, marimea genelor, formatul buzelor sau diferitele forme de make-up aplicate, fiecare femeie doreste sa aibe parte de cele mai bune rezultate intr-un timp scurt, pentru a face fata cu brio tuturor solicitarilor mediului urban de zi cu zi.

Gene false vs gene adevarate

Poate ca nu a-ti fost pe deplin multumita de calitatea genelor dumneavoastra de-a lungul vietii si a-ti crezut ca aceastea reprezinta o latura care sa va traga in jos si sa nu va scoata in evidenta asa cum situatia o cere.

In acest moment insa, exista alternative la tot pasul, atat de inlocuire cat si de mascare a imperfectiunilor si totodata a diferitelor complexe, iar specialistii ne prezinta o metoda care se pliaza perfect pe dictonul femeii moderne.

Aceasta este kitul  de gene false smocuri de la Eyelash Market, care are tendinta sa bucure orice femeie pentru a putea straluci asa cum isi doreste!

De ce ai alege un kit de gene false smocuri de la Eyelash Market? In primul rand, ai parte de diversitate in alegeri, iar certificarea garantata a unui produs profesional iti aduce in discutie si o serie de argumente pe care nu le poti trece cu vederea.

Pe deoparte, acestea au capacitatea sa ofere chiar si un dublu volum fata de orice tip de structura de gene naturale, iar in al doilea rand ele se pot aplica in orice moment, iar rezistenta la uzura si asupra interventiilor ce vizeaza folosirea apei sunt alte atuuri care merita apreciate.

Intr-o cutie de gene false smocuri de la Eyelash Market poti gasi chiar si 56 manunchiuri de gene atat cu nod, cat si fara nod, functie de preferintele tale si specificul fizionomiei fetei tale.

Daca doresti sa ai parte de confirmarile absolute, atunci decorul extravagant trebuie sa te caracterizeze, iar pentru acest lucru un astfel de kit va fi de departe secretul succesului tau.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo