Criteriul National

Aruncați-l la gunoi,doar acolo poate avea valoare!

Aruncați-l la gunoi,doar acolo poate avea valoare!
iunie 15
10:51 2016

Constanța a devenit un adevărat „paradis”.Nu poți să nu remarci faptul că orașul arată și este condus,organizat de fel de fel de „oameni de bine”.

received_544854809039299
La cât de multe non- valori există și de care ne tot „lovim”, ne tot intersectăm în viața noastră de zi cu zi ,atunci când spunem “aruncați-l la gunoi pentru că doar acolo poate avea valoare”, cititorii noștrii încep să vadă numai mormane de gunoi și un grup de „băieți deștepți” în acțiune.
O astfel de imagine răsare imediat în mintea celor care nu urmăresc doar aspectul în care Constanta a intrat în cartea recordurilor atunci când a fost declarată ca fiind singura „oază” din lume în care a fost posibil să transforme gunoiul într-o afacere așa de profitabilă, încât a iesit și o șpaguță de peste 9 milioane de euro.

hot

În altă ordine de idei ,știind că urcarea lui Victor Maxim pe scara “excelenței”
a fost asociată cu gunoiul, vă așteptați ca în acest articol pe lângă fosta „tripletă de aur „, să devină personaj principal în acest articol. Din păcate, dacă veți urmări până la finalul conținutului acestui articol o să observați că va exista o serie de întoarcere de situație mai ceva ca în filme indiene și chiar mai dihai decât în orice fel de telenovele siropoase.

Vedeți cum se face treaba în această industrie a publishing-ului? De la o simplă frază rostită de către noi am ajutat la o economisire de un anumit fel .
Acest lucru s-a întâmplat deoarece de îndată ce o serie de gospodine au aflat că în acest articol vom prezenta o serie de răsturnări de situații mai ceva ca la filmele indiene și îndrăgitele telenovele ,au oprit focul .
Întrucât scopul unui departament de pamflet și voie buna este acela de a vă  captiva atenția și de a vă surprinde pe dumnevoastră cititorii, nimeni nu trebui să se supere!
Pentru alte categorii de cititori care deja au observat că acționam ca adevărații câini de pază a comunității o să le spunem un lucru pe care nu se așteaptă să-l audă de la noi.

received_544854315706015
De data aceasta Victor Maxim va fi personaj pozitiv în acest articol. Pentru ei faptul că până acum Victor Maxim a fost asociat în articole pe care le- am prezenta cu scandaluri ,acest lucru reprezintă un Breaking news .
Până acum știrile despre cel pe care l -am alintat la un moment dat ca fiind “El lider Maxim “ și prietenul lui de suflet “sultanul cu cearșafuri de la Biblioteca Colorată” ,au fost asociate cu scandalurile de la locația unde Victor Maxim este administrator .Din aceste motive este foarte greu pentru cititorii noștrii să creadă că Victor Maxim, de data această va fi personaj pozitiv al acestui articol.
Dintr-un alt punct de vedere , întrucât autorii acestui pamflet trebuie să aibă agilitatea unui samurai adică să sară de la un punct la altul, atunci o să facem și noi o săritură prin intermediul căreia dorim să-i surprindem pe cei pasionați de filmele indiene și de telenovele.
Știm că deja vă gândiți la un dezmăț cu mișcări din buric și deja îl vedeți pe „sultanul cu cearşaf de la Biblioteca colorată” într-o scenă de toată frumusețea …
După cele trei puncte , lucrurile au devenit cam complicate.
Daca doriți să aflați de ce, o să vă rugăm să căutați pe internet expresiile
“Victor Maxim scandaluri “ și
“Victor Maxim și sultanul cu cearşaf de la Biblioteca Colorată “
Cum puteți vedea până aici, lucrurile s-au tot răsturnat mai ceva ca în filmele indiene și telenovelele siropoase. Am încurcat lucrurile mai ceva ca atunci când „sultanul de la Biblioteca Colorată” încurca cearșaful de pe cap prin invitații care să asiste la dezmăț pe care le promitea într-un curs de hipnoză,de  telepsihie sau educație sexuală pe care le promitea cititoarelor pe care le considera mai naive.
Cred ca și dumneavoastră cititorilor v-aţi dat seama că lucrurile s-au amestecat așa de tare încât nici noi nu mai știm ce legătură are treaba aceasta cu aruncatul la gunoi, cu Victor Maxim și de ce de data aceasta va deveni un personaj pozitiv.
Acum, ca să putem ajunge cât mai aproape de tema principală de discuție o să publicăm pasajul unui text în care am jucat rolul unui câine de pază a comunității constănțene.
Iată pasajul :
“Vă cerem să renunțați la ideea de a merge la Primărie cu mâinile întinse, deoarece atunci când vă vom dea peste mâini nu veți mai putea să semnați ștatele de plată îndoielnice și nici să primiți răsplata pentru complicitate la manipulare pe care o faceți prin omisiune ,tăcere etc”
Daca voi ați fost instruiți de alții sa lucrați cu urechile ciulite, ziarul nostru prin Departamentul lui de Pamflet și voie bună s-a antrenat singur ca sa fie ochi pe voi și să vă demaște!

received_544854602372653
Întrucât statutul unui ratat care are sarcina de a ciuli urechile prevede printre altele ca atunci când este demascat ,să fie imediat decapitat ,vă recomandăm ca de azi când știm cu ce vă ocupați și unde semnati ștatele de plată îndoielnice, să renunțați de bună voie să mai faceți parte de acea organizație imorală despre care am vorbit într-un alt articol.
Luați exemplu lui Victor Maxim
A inceput cu salopeta de  muncitor (worker) și mănuși de gunoier făcând ceva util pentru comunitate. A făcut până acum o serie de lucruri bune pentru comunitate însă în nicio clipă nu s-a gândit că trebuie să meargă la primărie și să stea cu mâinile întinse așa cum plănuiți să faceți…
Dacă nu vă simțiți confortabili cu salopetele de „workeri” si nici nu vă stau bine mănușile de gunoier și vreți doar să aveți pix pe hârtie ca să semnați documente diversioniste și ștate de plată îndoielnice , atunci o să vă prezentăm o propunere.
Până atunci am dori în măsura posibilităților dumneavoastră cât și a  “băiețașilor “ să ne arătați un eventual referat ce a rezultat din discuția despre următoarele subiecte:
Privarea constănțenilor de dreptul de a alege președintele Consiliul Județean .Întrucât instituția Consiliului Judeţean are un potențial uriaș de a atrage fondurile atât guvernamentale cât și din parte Uniunii Europene vă întrebăm.
Considerați că președintele Consiliului Județean trebuie să fie ales la „masa verde” de către politicieni ?

caricatura4_mare

Ținând cont că acesta este un subiect de mare importanţă iar dumneavoastră ați fost organizați în turmă încă de acum 9 luni ,atunci o să vă rugăm în masura posibilităţilor să ne trimiteţi un referat în care să poată rezulta următoarele:
1)Evenimente pe care le- ați organizat pentru a atrage atenția opiniei publice internaţionale despre o astfel de neregulă
2)Acțiunile care au fost organizate ca să puteţi informa un număr cât mai mare de constănțeni despre privarea lor de dreptul de a putea alege pe un astfel de reprezentant al intereselor lor
3)Eventuala inițiativă în care cereați Guvernului României să realizeze un referendum și să întrebe poporul dacă vor ca preşedintele Consiliului Judeţean  să fie ales la „masa verde” sau votat de către …voi!
4) Eventuala discuție cu membrii societății academice,cu clasa politică , cu deputați de Constanţa despre acest subiect ar fi fost interesante.
Întrucât știm că nu ați făcut nimic din ceea ce trebuie în astfel de situații și că misiunea dumneavoastră era cu tot alta, atunci o să vă rugăm să îndoiți acea fiţuică denumită statutul unei astfel de organizații și s-o aruncați la gunoi, deoarece numai acolo poate avea valoare!

received_544854975705949
Luând în considerare faptul că din gunoiul constănţenilor s-a născut una din afacerile cele mai profitabile de pe lumea această, daca aruncați un astfel de „hahat de statut” la pubelă,veți contribui la una din afacerile la care s-a dat chiar și o șpaguță de 9 milioane de euro!
De aceea vă rog îndoiți-o acum și aruncați-o acolo deoarece ne grăbim să închidem acest articol și dorim să vedem că măcar ați avut bunul simţ de a face un gest frumos pe finalul acestui articol.

Sursa foto : http:// google.com

Departamentul Pamflet Criteriul

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro