Criteriul National

Asa arata o zi intr-un studio de videochat din Bucuresti

Asa arata o zi intr-un studio de videochat din Bucuresti
aprilie 13
08:15 2017

studio videochat bucuresti

A lucra intr-un studio de videochat a devenit, in ultima perioada, un job extrem de discutat si de ravnit de catre multe domnisoare care isi doresc sa lucreze intr-un mediu luxos si sa castige la fel de multi bani precum modelele de videochat. Daca nu demult era un subiect tabu, acum toata lumea vrea sa stie ce se intampla intr-un de studio de videochat din Bucuresti si, practic, in ce consta mai exact acest job.

Cum incepe o zi de lucru pentru un model de videochat care lucreaza la Studio20?

In momentul in care ajungi la studioul de videochat, incepi sa te aranjezi si sa iti construiesti un look cat mai senzual, care sa atraga cat mai multi membrii, sa ii faca sa te placa din prima secunda si sa vrea sa plateasca pentru sesiuni in chatul privat. Dupa ce esti sigura ca ai un aspect impecabil, pe care orice barbat l-ar adora, urmeaza sa te loghezi pe site-urile de videochat partenere si sa stai pe chatul gratuit, unde vei discuta cu diferiti oameni, pe diferite subiecte mai mult sau mai putin interesante. Tot ceea ce iti doresti tu in acest interval de timp este sa starnesti cat mai mult interesul, curiozitatea si dorinta membrilor site-ului sa plateasca pentru a petrece cu tine minute, poate chiar ore in sir. Pentru ca, da, asa vei castiga cei mai multi bani, avand in vedere faptul ca esti platita la minut. Cu cat petreci mai mult timp in chatul privat, cu atat vei primi mai multi bani la final de luna!

Desigur, pentru a ajunge sa castigi sume colosale de bani nu este de ajuns sa fii doar o fata foarte frumoasa; nu te-ai angajat la un studio de videochat din Bucuresti doar sa arati intregii lumi ce bine arati! Trebuie, in primul rand, sa cunosti si sa vorbesti limba engleza, pentru ca altfel nu ai cum sa interactionezi cu clientii tai. In al doilea rand, trebuie sa fii o persoana inventiva, carismatica si mereu pusa pe sotii – barbatii care doresc sa plateasca pentru sesiunile private isi doresc sa interactioneze cu o femeie care nu este doar atractiva, ci si incitanta, misterioasa, care are acel ceva .

In medie, la Studio20, vei castiga dupa prima luna aproximativ 1.000 de dolari, insa, dupa ce vei termina perioada de training, vei putea ajunge la un salariu de 3.000-5.000 de dolari pe luna. Intr-adevar, modelele de top ale Studio20 castiga chiar si mai mult de 10.000 de dolari, insa banii nu se fac peste noapte si este nevoie de multa munca si dedicare.

Studio20 este unul dintre putinele studiouri de videochat din Bucuresti unde vei primi in mod constant sfaturi, vei fi ajutata de catre traineri profesionisti si vei avea parte de promovare continua, astfel incat salariul tau sa nu stagneze niciodata. Te poti angaja la una dintre cele doua locatii aflate in Piata Victoriei si zona Unirii. Pentru mai multe informatii ne poti contacta la 0724.777.757 sau la 0748.777.757 sau poti trimite un e-mail la angajari@studio20.ro. Un reprezentant al companiei noastre iti va explica cum va decurge totul incepand cu prima ta zi la Studio20.

Ia atitudine si nu mai pierde timpul pe care il poti petrece facand multi bani si implinindu-ti visele!  Alege sa lucrezi pentru Studio20, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti si din lume.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro