Criteriul National

Ascendent în Berbec. Unde îmi pot calcula ascendentul?

Ascendent în Berbec. Unde îmi pot calcula ascendentul?
martie 09
14:19 2017

Motivaţia interioară dominantă ce-l va conduce în timpul vieţii pe nativ este acţiunea directă, eficientă, concretizată prin influenţa puternică asupra grupurilor de oameni. Acest Ascendent certifică prezenţa unui semn de Foc, a cărui caracteristică este elanul şi impulsivitatea. În prim-plan se află sentimentul, senzaţia, instinctul.

Nativul este plin de energie, (curaj, de entuziasm şi, deşi generos, poate strica totul datorită tonului de comandă sau imprudenţei. Este atras de discuţiile în contradictoriu, nu ca mijloc de a ajunge la adevăr, ci ca mod de a demonstra cât este de capabil, de a ieşi în evidenţă sau de a agita spiritele pentru a vedea ce iese.

Ideile întreprinzătoare, ingenioase, pornirile reformatoare au la bază dorinţa intimă de a parveni cu orice preţ în viaţă. Datorită aspectului şi comportamentului prea hotărât, masculinizat, femeile sunt uşor defavorizate de acest Ascendent.

S-ar putea să vă placă şi: Calcul ascendent

Se pare că pornirea decisă şi expresia directă reuşesc să ascundă sufletul lor cald, încărcat de emoţii. Nefiind o stare firească, este mai probabil ca drumul vieţii să fie mai favorabil pentru bărbat decât pentru femeie. Când este bine aspectat, acest Ascendent imprimă nativului interes dominant pentru descoperirea adevărului, uneori cu orice preţ.

În urmărirea acestui scop el capătă o atitudine specifică, pe care aţi întâlnit-o de multe ori, când urmăreşte, observă, raţionează, se încruntă, devine interogativ-incisiv. Atunci caută asemănări şi diferenţe, renunţă la aspectele legate de frumuseţea sau utilitatea obiectelor, pentru a afla ce s-a întâmplat cu ele.

Deoarece interesele sunt empirice, critice şi raţionale, el capătă o tentă intelectualistă şi, în prezenţa altor aspecte favorabile, poate ajunge savant sau filosof. Oricum, scopul său principal este să-şi ordoneze viaţa şi să-şi sistematizeze cunoaşterea.

Când Ascendentul este prost aspectat, nativul priveşte viaţa cu superficialitate şi nervozitate. Aptitudinile sunt variate, dar lipsite de perseverenţă. Vanitos şi violent, el trece cu uşurinţă de la veselie la tristeţe, de la o acţiune la alta, fără să finalizeze vreuna. Acest vorbăreţ nepractic îşi închină viaţa intrigilor, petrecerilor şi cheltuielilor. Crud faţă de subordonaţi, este nesincer şi plecat în faţa superiorilor.

Sursa: horoscop urania

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro