Criteriul National

Ascendent în Berbec. Unde îmi pot calcula ascendentul?

Ascendent în Berbec. Unde îmi pot calcula ascendentul?
martie 09
14:19 2017

Motivaţia interioară dominantă ce-l va conduce în timpul vieţii pe nativ este acţiunea directă, eficientă, concretizată prin influenţa puternică asupra grupurilor de oameni. Acest Ascendent certifică prezenţa unui semn de Foc, a cărui caracteristică este elanul şi impulsivitatea. În prim-plan se află sentimentul, senzaţia, instinctul.

Nativul este plin de energie, (curaj, de entuziasm şi, deşi generos, poate strica totul datorită tonului de comandă sau imprudenţei. Este atras de discuţiile în contradictoriu, nu ca mijloc de a ajunge la adevăr, ci ca mod de a demonstra cât este de capabil, de a ieşi în evidenţă sau de a agita spiritele pentru a vedea ce iese.

Ideile întreprinzătoare, ingenioase, pornirile reformatoare au la bază dorinţa intimă de a parveni cu orice preţ în viaţă. Datorită aspectului şi comportamentului prea hotărât, masculinizat, femeile sunt uşor defavorizate de acest Ascendent.

S-ar putea să vă placă şi: Calcul ascendent

Se pare că pornirea decisă şi expresia directă reuşesc să ascundă sufletul lor cald, încărcat de emoţii. Nefiind o stare firească, este mai probabil ca drumul vieţii să fie mai favorabil pentru bărbat decât pentru femeie. Când este bine aspectat, acest Ascendent imprimă nativului interes dominant pentru descoperirea adevărului, uneori cu orice preţ.

În urmărirea acestui scop el capătă o atitudine specifică, pe care aţi întâlnit-o de multe ori, când urmăreşte, observă, raţionează, se încruntă, devine interogativ-incisiv. Atunci caută asemănări şi diferenţe, renunţă la aspectele legate de frumuseţea sau utilitatea obiectelor, pentru a afla ce s-a întâmplat cu ele.

Deoarece interesele sunt empirice, critice şi raţionale, el capătă o tentă intelectualistă şi, în prezenţa altor aspecte favorabile, poate ajunge savant sau filosof. Oricum, scopul său principal este să-şi ordoneze viaţa şi să-şi sistematizeze cunoaşterea.

Când Ascendentul este prost aspectat, nativul priveşte viaţa cu superficialitate şi nervozitate. Aptitudinile sunt variate, dar lipsite de perseverenţă. Vanitos şi violent, el trece cu uşurinţă de la veselie la tristeţe, de la o acţiune la alta, fără să finalizeze vreuna. Acest vorbăreţ nepractic îşi închină viaţa intrigilor, petrecerilor şi cheltuielilor. Crud faţă de subordonaţi, este nesincer şi plecat în faţa superiorilor.

Sursa: horoscop urania

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro