Criteriul National

Ascendent în Berbec. Unde îmi pot calcula ascendentul?

Ascendent în Berbec. Unde îmi pot calcula ascendentul?
martie 09
14:19 2017

Motivaţia interioară dominantă ce-l va conduce în timpul vieţii pe nativ este acţiunea directă, eficientă, concretizată prin influenţa puternică asupra grupurilor de oameni. Acest Ascendent certifică prezenţa unui semn de Foc, a cărui caracteristică este elanul şi impulsivitatea. În prim-plan se află sentimentul, senzaţia, instinctul.

Nativul este plin de energie, (curaj, de entuziasm şi, deşi generos, poate strica totul datorită tonului de comandă sau imprudenţei. Este atras de discuţiile în contradictoriu, nu ca mijloc de a ajunge la adevăr, ci ca mod de a demonstra cât este de capabil, de a ieşi în evidenţă sau de a agita spiritele pentru a vedea ce iese.

Ideile întreprinzătoare, ingenioase, pornirile reformatoare au la bază dorinţa intimă de a parveni cu orice preţ în viaţă. Datorită aspectului şi comportamentului prea hotărât, masculinizat, femeile sunt uşor defavorizate de acest Ascendent.

S-ar putea să vă placă şi: Calcul ascendent

Se pare că pornirea decisă şi expresia directă reuşesc să ascundă sufletul lor cald, încărcat de emoţii. Nefiind o stare firească, este mai probabil ca drumul vieţii să fie mai favorabil pentru bărbat decât pentru femeie. Când este bine aspectat, acest Ascendent imprimă nativului interes dominant pentru descoperirea adevărului, uneori cu orice preţ.

În urmărirea acestui scop el capătă o atitudine specifică, pe care aţi întâlnit-o de multe ori, când urmăreşte, observă, raţionează, se încruntă, devine interogativ-incisiv. Atunci caută asemănări şi diferenţe, renunţă la aspectele legate de frumuseţea sau utilitatea obiectelor, pentru a afla ce s-a întâmplat cu ele.

Deoarece interesele sunt empirice, critice şi raţionale, el capătă o tentă intelectualistă şi, în prezenţa altor aspecte favorabile, poate ajunge savant sau filosof. Oricum, scopul său principal este să-şi ordoneze viaţa şi să-şi sistematizeze cunoaşterea.

Când Ascendentul este prost aspectat, nativul priveşte viaţa cu superficialitate şi nervozitate. Aptitudinile sunt variate, dar lipsite de perseverenţă. Vanitos şi violent, el trece cu uşurinţă de la veselie la tristeţe, de la o acţiune la alta, fără să finalizeze vreuna. Acest vorbăreţ nepractic îşi închină viaţa intrigilor, petrecerilor şi cheltuielilor. Crud faţă de subordonaţi, este nesincer şi plecat în faţa superiorilor.

Sursa: horoscop urania

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo