Criteriul National

Asistenţa medicală şi îngrijirea la domiciliu sunt semnificative pentru persoanele care au nevoie de reabilitare

Asistenţa medicală şi îngrijirea la domiciliu sunt semnificative pentru persoanele care au nevoie de reabilitare
septembrie 26
10:00 2021

Orice persoană în vârstă are nevoie de anumite modificări în ceea ce priveşte rutina zilnică sau anumite activităţi. Dacă însă a suferit o operaţie sau un accident, are cu atât mai mult nevoie de îngrijire.

Poţi descoperi servicii pentru reabilitarea persoanelor convalescente pe site-ul  Florynet Medical. Aici o să ai parte de servicii de înaltă calitate, care cuprind o multitudine de soluţii potrivite pentru situaţia unică existentă. Iată care sunt principalele aspecte de care trebuie să ţii cont pentru cazurile unor persoane din familia ta, care au trecut printr-o situaţie gravă:

Asistenţa medicală la domiciliu este foarte importantă pentru cei care se confruntă cu o convalescenţă

Atunci când un membru al familiei tale este în convalescenţă, are nevoie cu siguranţă de asistenţă medicală la domiciliu. O ssă poată să primească îngrijirea strict medicală de care are nevoie, conform indicaţiilor medicului său. De asemenea, poate să fie îngrijit/ă la pat, să fie schimbat/ă sau să primească grijă corporală de care are nevoie.

Dacă ai un membru al familiei cu o problemă gravă de sănătate, poţi avea parte de servicii complete de la Florynet Medical

O persoană care are probleme grave medicale, are nevoie de servicii complexe. La Florynet Medical vei descoperi o varietate mare de servicii disponibile. Atunci când vei discuta cazul cu specialiştii firmei, o să primeşti ghidaj pentru alegerea celor mai bune opţiuni pentru persoana dragă pe care vrei să o ajuţi. O să fie în confort pe tot parcursul perioadei de recuperare şi o să poţi să îţi continui viaţa profesională, fără să fie necesar să depui efort  în perioada orelor de lucru. Vei avea ajutoare chiar acasă pentru a fi totul în cea mai bună variantă posibilă.

Convalescenţa presupune şi serviciile de îngrijire fizică, precum spălat sau schimbat, pentru anumite cazuri

Atunci când cineva drag este într-o situaţie foarte dificilă, ai nevoie de ajutor şi de soluţii pentru spalat şi pentru îngrijirea corpului. Cu siguranţă că o asemenea situaţie necesită ajutor specializat şi tehnica potrivită pentru schimbat sau spălat. În această formă, persoana care este în recuperare poate avea cele mai bune variante de curăţare, care implică protejarea corpului. Asistenţii medicali ştiu  cum anume trebuie mutată sau mişcată o asemenea persoană.

Poţi face un plan de reabilitare alături de specialiştii de la Florynet Medical

Atunci când eşti în contact cu specialiştii Florynet Medical, o să ai parte de informaţii actualizate şi de o bună cunoaştere a etapelor de lucru specifice. De aceea o să ai o imagine clară a situaţiei încă de la început. O să primeşti un plan de tratament şi îngrijire care o să fie urmat.

Uneori chiar şi prezenţă fizică a unei alte persoane poate să fie o parte din recuperarea de succes în cazul unor probleme grave de sănătate

Prezenţa fizică şi compania unei persoane este importantă pentru oricine care se recuperează. De aceea este bine să existe această stare de bine şi de confort oferită oricărui pacient.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul