Criteriul National

Asociația Elevilor din Constanța și Universitatea „Ovidius” sunt parteneri în beneficiul elevilor din județ

Asociația Elevilor din Constanța și Universitatea „Ovidius” sunt parteneri în beneficiul elevilor din județ
iulie 24
11:36 2016

 

AEC

 

Conștienți de importanța colaborării între actorii din învățamântul preuniversitar și universitar, în vederea îmbunătățirii calității actului educațional, şi din dorința dezvoltării învățământului din județ, Asociația Elevilor din Constanța (AEC) și Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) vor semna un protocol de colaborare, pe o perioadă de un an.

 

Parafarea acordului va avea loc marţi, 26 iulie 2016, şi se va încheia cu o conferinţă de presă susţinută de prof. univ. dr. Sorin Rugină, rectorul UOC, şi Constantin-Alexandru Manda, preşedintele AEC, care se va desfăşura la Sala Consiliului de Administraţie (Sediul UOC, Bd. Mamaia nr. 124), începând cu ora 12:00.

 

Parteneriatul dintre UOC şi AEC vine în întâmpinarea nevoilor celor peste 100.000 de elevi din judeţul Constanţa. Acesta are ca scop îmbunătățirea calității educaţiei, reducerea abandonului școlar, creșterea numărului de absolvenți de liceu care sunt admiși în învățământul superior și organizarea de programe, campanii și proiecte, în vederea promovării drepturilor elevilor și implicării civice a acestora.

                                        

 

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului Constantin-Alexandru Manda, președinte al AEC !

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo