Criteriul National

Aspecte importante despre foraje puțuri

septembrie 16
09:35 2020

În cazul în care veți dori să optați pentru aceste foraje puțuri sau foraje apă, este indicat să țineți cont de anumite aspecte importante. În acest sens, va trebui să colaborați cu o firma specializată pentru a primi serviciile dorite. În acest moment, este foarte importantă definirea zonei dumneavoastră, dacă este reprezentată de pietriș sau lut, care este cea mai apropiată sursă de apă și alte elemente de acest tip. Dacă nu veți ști dumneavoastră toate aceste detalii, puteți opta pentru un studiu hidrologic pus la dispoziție de specialiștii în domeniu prin care veți află toate detaliile de care aveți nevoie. Prin aceste foraje puțuri în București, aveți ocazia de a va bucură de o sursă de apă permanentă.

Pentru a va bucură de cele mai bune foraje puțuri în Prahova sau Buzău, este foarte important să va asigurați de faptul că veți colabora cu o firma specializată și cu experiență în acest domeniu. Este recomandat să fiți atenți la alegerea pe care o veți face din acest punct de vedere. Cu siguranță poate fi ușor să alegeți cea mai ieftină variantă, însă va trebui să va gândiți și la consecințele ulterioare. Este important să alegeți o firma cu experiență în domeniu, deoarece lucrările de foraj se vor desfășura mereu în condiții optime. O firma cu experiență în foraje puțuri din Dâmbovița sau Călărași va ști cu siguranță cum să etapizeze lucrarea și cum să optimizeze timpul.

Planul de activitate în vederea acestor foraje puțuri este foarte important deoarece se referă la activitatea de muncă depusă și la echipa aleasă. Scopul lucrărilor de foraj este acela de a folosi apa din subteran. În tehnică modernă pentru executarea lucrărilor de foraj pentru apă nu este suficientă numai cunoașterea forării, dar și cunoașterea științifică a legilor ce se referă la circulația apelor în subteran. Pe de altă parte, despre aceste foraje puțuri pentru case, putem spune că este nevoie de apă dintr-un acvifer de medie adâncime, cât mai bună. Forajele pentru irigații trebuie să reușească să preia toată apă disponibilă în acvifer, fără pierderi.

Referitor la aceste foraje puțuri, putem spune că în cazul fântânilor sau a puțurilor de mică adâncime, există anumite riscuri. În acest sens, primul strat de apă al panzei freatice este și cel mai utilizat. Acesta este mereu alimentat în momentul în care plouă, dar poate fi secat în momentul în care lipsește ploaia pentru o perioada mai îndelungată de timp. Totodată, acest strat poate fi ușor de contaminat din cauza unor fose, gropi de gunoi sau a unor produse chimice ce se utilizează în agricultură, iar calitatea apei poate fi afectată. În aceste condiții, este recomandată executarea unor foraje de medie sau mare adâncime. Izolarea panzelor de suprafață poate furniza un debit și o cantitate bună de apă indiferent de climă sau sezon. Este indicat să țineți cont de toate aceste aspecte în momentul în care veți dori să optați pentru aceste foraje apă. Astfel, aveți ocazia de a primi servicii de calitate prin care să va bucurați mai apoi de apa necesară.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul