Criteriul National

Aspiratoare auto – recomandări – Ziarul Nationalul

Aspiratoare auto – recomandări – Ziarul Nationalul
martie 09
13:11 2020

aspiratoare recomandari

Curățenia in interiorul mașinii este esențială, atât din punctul de vedere al sănătății șoferului și al pasagerilor, cât și din punct de vedere estetic. Însă activitatea de curățare a mașinii nu este întotdeauna una plăcută, iar faptul că durează mult nu face decât să amplifice acest lucru.

Ca întotdeauna, tehologia ne ajută, iar producătorii ne-au pus la îndemână aspiratoare auto din ce în ce mai performante care promit să facă din curățatul interiorului un proces comod și ușor. Ce produs ar trebui să alegi având în vedere că sunt numeroase modele pe piață? E bine, noi ne-am documentat și punem sub lupă 5 aspiratoare auto de top.

 1. Aspirator auto Bosch BKS4003

Acest produs se remarcă prin performanțele tehnice, dar și prin faptul că raportul calitate preț este unul corect și avantajos. Aspiratorul Bosch este instrumentul ideal de  curățare și igienizare a interiorului mașinii tale.Bosch BKS4003

Puterea de aspirare este una medie, însă este suficientă pentru ca tu să poți curăța repede și ușor interiorul. De asemenea, autonomia este de 15 minute, timp de ajuns pentru ca tu să poți igieniza toate zonele cu probleme.

Aspiratorul Bosch BKS4003 aspiră numai uscat, însă, chiar și așa, își face treaba foarte bine. Ergonomia sporită și forma aerodinamică te va ajuta să îl manevrezi cu ușurință, iar greutatea de numai 1kg contribuie semnificativ la ușurarea procesului de aspirare.

 1. Aspirator auto 12V Flexi Black&Decker PD1200AV

Având numeroase puncte forte, folosirea acestui aspirator te va ajuta să te bucuri de un interior curat și igienizat fără bătăi de cap. Tehnologia patentată “motor în filtru” permite ca produsul să aibă performanțe ridicate, dar, în același timp, să fie foarte compact.Black&Decker PD1200AV

Totodată, furtunul de aspirare unic îți va permite să aspiri și să cureți toate zonele din mașina ta, chiar și pe cele care sunt inaccesibile pentru alte aspiratoare de pe piață. Acțiunea ciclonică cu ajutorul forței centrifuge învârte praful departe de filtru, ceea ce face ca produsul să aibă o performață de lungă durată și o putere de aspirare constantă.

Alte caracteristici importante ale acestui aspirator auto sunt:

 • are un tub lung care îți permite să aspiri în spații înguste precum spațiile de sub și dintre scaunele masinii;
 • cablul lung, de 5m, te va ajuta să ajungi cu ușurință în toate zonele mașinii, inclusiv în portbagaj;
 • are un sistem de golire laterală, ceea ce înseamnă că, atunci când îl cureți, toată murdăria se duce direct la gunoi, fără ca tu să intri în contact cu ea;
 • prezența ferestrei la rezervor te va ajuta să știi când trebuie golit;
 • rozeta de curățare a filtrului îți permite să cureți filtrul foarte ușor și fără mâini;
 1. Aspirator auto Black&Decker PV1200AV

Acest aspirator este unul portabil, fiind unul manual, cu fir, și se poate conecta imediat la bricheta Datorită cablului lung, de 5 metri, poți ajunge, fără să te chinui, în toate zonele pe care vrei să le cureți. Mai mult, rezervorul de 0.4l este suficient pentru orice curățare.

Vine la pachet cu mai multe perii care te vor ajuta să adaptezi aspirarea în fncție de zona pe care vrei să te concentrezi.

Alte avantaje importante ale acestui aspirator sunt următoarele:

 • tub flexibil incorporat;
 • sistem Cyclonic action;
 • sistem de filtrare cu tripla actiune;
 • deschidere usoara a rezervorului;
 • greutatea scăzută, de doar 1.7 kg – te va ajuta să îl manevrezi cu ușurință;
 1. Aspirator Auto Portabil Turbo Performance PROCleaner

Acest aspirator îți permite să cureți interiorul mașinii tale fie umed, fie uscat, fiind un produs compact, ideal pentru o curățenie impecabilă și rapidă. Alimentarea se face direct de la bricheta mașinii, iar puterea este de 100 wați, suficientă pentru a aspira și igieniza mașina.

Volumul recipentului unde este adunată mizeria este de apropae 4 litri, ceea ce înseamnă că nu va trebui să îl cureți după fiecare folosire. Mai mult, pompa de aer poate aspira nu doar resturile și praful, ci și apa.

Aspiratorul poate fi folosit și ca pompă pentru umflarea saltelelor de dormit sau a altor obiecte gonflabile.

 1. Aspirator Black&Decker Dustbuster AV1205

Dacă bugetul pe care îl ai la dispoziție nu este foarte ridicat, însă tot îți dorești un produs care să-și facă treaba, recomandarea noastră este să alegi acest aspirator.

Acest produs este, în fapt, un miniaspirator care se conectează la priza brichetei și care oferă o putere de aspirare de 12.5 airwați, putere suficientă ca tu să igienizezi și să cureți interiorul mașinii. Mai mult, sistemul de filtrare cu dublă acțiune contribuie la eficientizarea procesului de igienizare.

Aspiratorul aspiră doar uscat, însă vine la pachet cu câteva capete de aspirare, precum peria pentru tapițerii și duza îngustă pentru spațiile care sunt greu accesibile, care te vor ajuta să aspiri eficient și rapid toate zonele din mașină.

Așadar, achiziționarea unui aspirator auto nu este tocmai o treabă ușoară, însă sperăm ca recomandările noastre să te ajute să iei o decizie mai ușor, iar interiorul mașinii tale să arate mereu impecabil.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul