Criteriul National

Aspirator auto – necesitate sau moft?

Aspirator auto – necesitate sau moft?
martie 02
17:26 2020

Curățarea mașinii este un proces care nu ar trebui să lipsească din activitățile tale, fie că preferi să duci mașina la spălătorie sau să o cureți singur. O mașină curată îți dă o stare de bine și arată și grija pe care o acorzi lucrurilor tale.

Un aspirator auto este un instrument special conceput pentru a aspira ușor și comod murdăria acumulată în interiorul mașinii, însă ai stat vreodată să te întrebi dacă această achiziție chiar este una care merită? Un top al aspiratoarelor auto gasesti aici.

Aspiratorul auto – chiar am nevoie de el?

Gândește-te la mașina ta ca la o « casă » în care ajungi să petreci și câteva ore pe zi. Astfel, ajungi să aduni praf, particule alimentare sau tot soiul de murdării care necesită curățare și igienizare. În plus, atunci când stai multe ore în trafic, murdăria din mașină cu siguranță îți va afecta starea de spirit.aspirator auto

Pentru exteriorul mașinii, curățarea este foarte rapidă, datorită jetului cu presiune de la spălătorii, dar când vine vorba despre interior, curățarea nu mai este atât de simplă. Și deși poți apela la o spălătorie auto de fiecare dată când ai nevoie să aspiri mașina, pe termen lung costurile vor fi foarte mari. Prin urmare, achiziționarea unui aspirator auto este una dintre cele mai bune opțiuni pe care le ai la îndemână atunci când vrei să te asiguri că interiorul mașinii este curat și igienizat.

Cu siguranță ai mai auzit că este suficient să cureți mașina cu o cârpă umedă, însă acest lucru nu este adevărat. Da, o cârpă umedă te va ajuta să cureți, într-o anumită măsură, mașina, dar ce faci atunci când trebuie să cureți niște locuri greu accesibile sau când trebuie să cureți tapițeria și covoarele? Simpla ștergere cu o cârpă umedă nu este suficientă. Mizează pe un aspirator auto pentru a fi sigur că vei avea rezultatele dorite.

Pe piață vei găsi două tipuri de aspiratoare auto, și anume:

  1. aspirator auto cu fir – aceste produse se conectează la o sursă de energie prin intermediul cablului;
  2. aspirator auto fără fir – funcționează pe bază de baterii care pot fi încărcate la o sursă de curent;

Aspiratorul auto – beneficii?

Iată care sunt cele mai importante beneficii ale unui aspirator auto:

  • reprezintă o soluție rapidă de curățare a interiorului mașinii;
  • îți permite să cureți chiar și locurile greu accesibile sau colțurile mașinii și asta datorită accesoriilor cu care aspiratorul auto vine la pachet;
  • este foarte ușor de folosit – având o greutate scăzută, aspiratorul auto este ușor de manevrat și vei termina activitatea rapid și fără mult efort;
  • majoritatea modelelor de pe piață sunt portabile și pot fi depozitate cu ușurință în porbagajul mașinii, fără a ocupa mult spațiu;
  • nu există niciun risc de apariție al ruginei și asta pentru că că aspiratorul auto usucă zona curățată, chiar și în cazul în care folosești un aspirator umed;
  • nu va afecta în niciun fel adezivii din interiorul mașinii;
  • poate fi folosit de către orice membru al familiei, fără să fie nevoie să ai cunoștințe specifice;

Așadar, aspiratorul auto nu mai reprezintă, în prezent, un moft, ci o necesitate. Spațiul din interiorul mașinii este aproape la fel de important ca și cel din interiorul locuinței și ar trebui să îi acorzi aceeași importanță. Fie că vrei să economisești bani, fără să trebuiască să mergi constant la spălătorie, fie că vrei să cureți mașina oricând și oriunde cu un minimum de efort, achiziționare unui aspirator auto te va ajuta cu siguranță să menții interiorul mașinii curat și igienizat.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Maria

Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul