Criteriul National

Atentie austriecilor! Daca protestatarii vor trece de la „P” de la paduri la „P” de la Petrol sunteti „F”…

mai 27
15:16 2015

 

Atentie austriecilor! Daca protestatarii vor trece de la „P” de la Paduri la „P” de la Petrol sunteti „F”…

mafia petrolului

Este realmente revoltator ceea ce se intampla! Decat sa aceptam asa ceva mai bine declaram Romania ca find o tara sub ocupatie in care anumite firme austriece fac ce vor cu complicitatea celor care ar fi trebuit sa ia masuri ca Romania sa nu fie batjocorita in halul acesta!

Este inadmisibil ceea ce se intampla si de acea a venit vremea ca cei care au curaj sa vorbeasca despre astfel de nereguli sadea un semnal catre opinia publica internationala ca sa stie de acestea deoarece numai in maniera aceasta vor incepe sa priveasca romanii altfel de cum au fost pana acum!

 

Avand in vedere ca ceea ce va voi povesti in acest document depaseste orce limita a bunului simt ,romanii care inca au curaj sa lupte pentru a -si apara patria trebuie sa se uneasca si sa ceara intr-un singur glas dreptul ca sa plateasca un pret corect pentru petrolul extras de pe pamant romanesc! Din aceste motive scriam inca de la inceputului acestui articol ca daca protestatarii vor trece de la „P” de la Paduri  la „P” de la petrol deoarece austriecii vor avea o problema foarte serioasa !

Pana atunci o sa va invit sa sa va jucati putin cu o regula de 3 simpla care pleca de la urmatoarele premisa: Daca austriecii primesc un salariu mediul de peste 1800 de euro si platesc doar 1.31 de euro pe un litru de benzina ,atunci la un salariul mediu din Romania, care nu atinge nici macar 390 euro, cat are trebuie sa plateasca romanii pentru un litru de benzina ? De aici rezulta ca orice suma care depaseste  0,2838 Euro (aproximativ 1,30 ron) poate fi considerata un jaf care se face asupra buzunarelor tuturor romanilor!

Orice cent in plus platit peste suma aceasta pleca sub forma de profit in Austria iar o alta parte ajunge de o maniera indirecta in pusculita partidelor!

Acum vreau sa va-ntreb ceva! Ati vazut la vreun ziar sau pe vreun post de TV,orice politician care sa vorbeasca despre o astfel de nenorocire ? Atunci cine credeti ca o sa apere Romania de un astfel de jaf? Daca stii ca singurul care mai poate apara Romania de un asemenea dezastru esti tu si cu prietenii tai ,atunci intr-o prima faza trebuie sa faci cele necesare ca ei sa afle despre acestea si alte informatii pe care ziarul nostru nostru vi le prezinta !

Pana atunci, romanii trebuie sa uneasca si sa ceara intr-un singur glas drept sa plateasca un pret corect pentru petrolul extras de pe pamant romanesc!

Acest document este scris sub forma unui pamflet si trebuie tratat ca atare-adica cu respect! Fiindca am terminat cu o rima promit sa revin si maine cu ceva care sper sa fie la fel de util!

Sursa foto :http://theworld-we-live-in.blogspot.ro/

Comentarii

Comentarii

Articole similare

1 Comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro