Criteriul National

Atentie austriecilor! Daca protestatarii vor trece de la „P” de la paduri la „P” de la Petrol sunteti „F”…

mai 27
15:16 2015

 

Atentie austriecilor! Daca protestatarii vor trece de la „P” de la Paduri la „P” de la Petrol sunteti „F”…

mafia petrolului

Este realmente revoltator ceea ce se intampla! Decat sa aceptam asa ceva mai bine declaram Romania ca find o tara sub ocupatie in care anumite firme austriece fac ce vor cu complicitatea celor care ar fi trebuit sa ia masuri ca Romania sa nu fie batjocorita in halul acesta!

Este inadmisibil ceea ce se intampla si de acea a venit vremea ca cei care au curaj sa vorbeasca despre astfel de nereguli sadea un semnal catre opinia publica internationala ca sa stie de acestea deoarece numai in maniera aceasta vor incepe sa priveasca romanii altfel de cum au fost pana acum!

 

Avand in vedere ca ceea ce va voi povesti in acest document depaseste orce limita a bunului simt ,romanii care inca au curaj sa lupte pentru a -si apara patria trebuie sa se uneasca si sa ceara intr-un singur glas dreptul ca sa plateasca un pret corect pentru petrolul extras de pe pamant romanesc! Din aceste motive scriam inca de la inceputului acestui articol ca daca protestatarii vor trece de la „P” de la Paduri  la „P” de la petrol deoarece austriecii vor avea o problema foarte serioasa !

Pana atunci o sa va invit sa sa va jucati putin cu o regula de 3 simpla care pleca de la urmatoarele premisa: Daca austriecii primesc un salariu mediul de peste 1800 de euro si platesc doar 1.31 de euro pe un litru de benzina ,atunci la un salariul mediu din Romania, care nu atinge nici macar 390 euro, cat are trebuie sa plateasca romanii pentru un litru de benzina ? De aici rezulta ca orice suma care depaseste  0,2838 Euro (aproximativ 1,30 ron) poate fi considerata un jaf care se face asupra buzunarelor tuturor romanilor!

Orice cent in plus platit peste suma aceasta pleca sub forma de profit in Austria iar o alta parte ajunge de o maniera indirecta in pusculita partidelor!

Acum vreau sa va-ntreb ceva! Ati vazut la vreun ziar sau pe vreun post de TV,orice politician care sa vorbeasca despre o astfel de nenorocire ? Atunci cine credeti ca o sa apere Romania de un astfel de jaf? Daca stii ca singurul care mai poate apara Romania de un asemenea dezastru esti tu si cu prietenii tai ,atunci intr-o prima faza trebuie sa faci cele necesare ca ei sa afle despre acestea si alte informatii pe care ziarul nostru nostru vi le prezinta !

Pana atunci, romanii trebuie sa uneasca si sa ceara intr-un singur glas drept sa plateasca un pret corect pentru petrolul extras de pe pamant romanesc!

Acest document este scris sub forma unui pamflet si trebuie tratat ca atare-adica cu respect! Fiindca am terminat cu o rima promit sa revin si maine cu ceva care sper sa fie la fel de util!

Sursa foto :http://theworld-we-live-in.blogspot.ro/

Comentarii

Comentarii

Articole similare

1 Comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo