Criteriul National

ATENTIE! La intrare in Auchan – bonus resturi dintre dintii paznicilor lipite direct pe produse

ATENTIE! La intrare in Auchan – bonus resturi dintre dintii paznicilor lipite direct pe produse
octombrie 30
18:44 2017

bb

sunt client ocazional al magazinului Auchan, mai mult vizitator, ma uit si eu cum se prezinta agora moderna dar mai si cumpar una-alta cateodata locuind in zona. Imaginea si perceptia publicului despre un bussiness o dau mai tot timpul cei care sunt in primul rand, paznici, vanzatoare si mai putin cei care muncesc din greu pe la birouri. Magazinul Auchan nu a acordat prea multa importanta acestui aspect poate, asa ca il lasa pe tanarul paznic de la intrare sa se comporte ca pe maidan fara a-l tine nimeni sub supraveghere. De multe ori cand intru in magazinul Auchan- Vivo am in mana o sticla de apa cumparata din zona food asa ca am nevoie de o eticheta de la paznicul de la intrare. Acest tanar afiseaza niste fetze dulci ca o lamaita, nu raspunde niciodata la salut, ultima data nu a vrut sa-mi lipeasca eticheta iar vanzatoarea de la casa a trebuit apoi sa telefoneze ca eu sa pot parasi magazinul. Astazi surpriza si mai mare, intru in magazin acum o ora, adica aproximativ la ora 16:40, (se poate verifica foarte usor pe camera) eu baiat politicos pana la capat, salut lamaita de paznic care nu raspunde ca de obicei dar ce faceeeeaa dulceata de el, se scobea chiar la intrare intre dinti cu hartia pe care erau lipite etichetele colante ce se lipesc pe produsele externe ale clientilor. S-a scobit bine intre dinti in fata mea, scoate apoi hartiuta dintre dinti si-mi lipeste si mie una bucatica eticheta pe sticla mea de apa (am instiintat pe email si reprezentatii auchan de cele intamplate). Ce zambete si politeturi la intrare… ti-ai gasit… mai degraba poate niste etichete cu niste resturi de mancarica si ceva sangerari gingivale. Elegant nu? mall and high life :) Cei sapta ani „de acasa” pe acilea sunt de multe ori echivalentul unui Harvard in vestul civilizat… unii localnici „scapa” cu doar cateva sapatamani „de acasa” poate…

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andrei Chivu

Andrei Chivu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo