Criteriul National

ATENTIE LA VIOLENTA BODY-GUARZILOR DE PE LITORAL! Contra-editorial

august 19
09:12 2015

 

 Motto : „Violenta este refugiul incompetentilor.” Isaac Asimov

ATENTIE!!!

ACEST DOCUMENT SE ADRESEAZA EXCLUSIV TUTUROR CELOR CE POT GANDI RATIONAL SI POT FACE CONEXIUNI! TONUL ACESTUI DOCUMENT SE DORESTE A FI UNUL DIRECT, DESCHIS DAR SI MILITANT!

Pentru inceput as dori sa priviti acest clip

Ma simt uluit si am ramas pentru cateva clipe de-a dreptul perplex…Inteleg ca era plaja privata, dar nici aici nu se impune asa marlanie, asemeena grosolanie…

Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil de un alt turist aflat pe plajă, în imagini apărând tânărul care se ceartă cu o femeie şi cu un bărbat, întrucât cei doi îşi aşezaseră prosopul în faţa şezlongului pe care acesta stătea.

Bărbatul ce pare a fi unul dintre administratorii sau bodyguarzii firmei care are în grijă plaja umileşte familia care are şi un copil mic, solicitând într-un mod jignitor să plece cât mai repede.

La un moment dat femeia se enerveză şi îi aduce şi ea o jignire. În acel moment, bărbatul o scuipă şi o loveşte peste faţă. Soţul femeii nu reuşeşte să intervină. Este vizibill că omul se simte în inferioritate şi stânjenit de ceea se întâmplă.

Unul dintre apropiaţii bătăuşului intervine, iar acesta se opreşte cu loviturile. Însă, în timp ce familia strângea cearşaful de pe plajă, omul violent le aruncă în bătaia vântului lucrurile, iar oamenii sunt izgoniţi într-un mod înjositor. Niciun turist de pe plajă nu a luat atitudine.

La finalul înregistrării amator, cel care a filmat se aude spunând că aşteaptă poliţia, pentru a prezenta imaginile ca probă.

Ceea ce s-a și întâmplat. Imaginile respective au ajuns, prin intermediul presei, în atenţia poliţiştilor constănţeni, care s-au autosesizat şi au reuşit, marţi, să-i identifice atât pe agresor, un tânăr de 19 ani din București, cât şi pe femeia agresată. Aceasta are 56 de ani şi este din Slobozia.

Este incredibil cum acest asa-intitulat individ, departe de a fi numit „OM” poate sa se comporte in asemenea hal!

Bataus plaja

Faptul ca a batut o femeie pe plaja fiindca si-a pus si dumneaei un cearceaf pe o asa zisa (intitulata) plaja privata nu-l scuteste pe acest individ agresiv si „batut” de soare sa treaca si sa sara la bataie…Tânărul care a agresat o femeie în timp ce se afla la plajă în stațiunea Mamaia a fost amendat cu 200 de lei de polițiștii constanțeni.

Din păcate pentru noi toţi, în România există prea multe astfel de maimuţe care acţionează violent de câte ori nu le place ceva. Fenomenul este în primul rând un rezultat al protecţiei de care se bucură astfel de persoane din partea autorităţilor cu atribuţii legale în combaterea actelor de violenţă.

Îşi imaginează cineva că huiduma care împarte palme şi rupe rogojinile e la prima ieşire de acest fel?

Nici vorbă, am aflat că individul este plodul unui interlop grec din clanul Sportivilor, personaj care controlează şi o firmă de pază din Bucureşti şi a avut de-a face de câteva ori cu sistemul judiciar. A reuşit să scape basma curată şi pentru asta am avut parte de scenele care au scandalizat mii de oameni.

.

Cred ca se mai pot adauga destul de multe…Pana la urma nu conteaza ca ceea ce facem nu ajuta pe cei care platesc taxe si impozite…

Insa aceste refulari, aceste nepermise abuzuri trebuiesc pedepsite.Si totodata faptasii trebuiesc dati publicitatii, trimisi la reeducare!

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo