Criteriul National

Atenție mărită la diversiunea cu votul prin corespondență!

Atenție mărită la diversiunea cu votul prin corespondență!
august 12
09:18 2016

vot-prin-corespondenta

„DOMNUL BĂSESCU DE CÂND ÎL ARE PE FRATELE ÎN PLASA BĂIEȚILOR LE FACE JOCUL INSTITUȚIILOR DE FORȚĂ ? „

Ca sa PUTEŢI înțelege în ce context vă spunem aceste lucruri, o să vă informăm despre un zvon care circulă, în care se spune că domnul Traian Băsescu ar putea să candideze într-o circumscripție din diasporă. În aceeași ordine de idei vă mai spunem că în ultimele zile un numar relativ mare de „acoperiți” încearcă să prostească românii din diasporă să voteze prin corespondență.

Înainte să vă prezentăm două motive pentru care domnul Traian Băsescu a început să facă jocul instituțiilor de forță, o să atragem atenția celor din diasporă pentru următoarele. Atunci când vă înscrieți ca sa votați trimițând voturile dumneavoastră prin corespondență ,oferiti o serie de date care ulterior vor fi folosite împotriva dumneavoastră atât în țara unde locuiți cât și în România. Cu această ocazie coroborând ceea ce spuneți cu ceea ce declară rudele și prieteni de ai dumneavoastră, se culeg informații valoroase de care țara unde locuiți are nevoie.

0,,17105606_303,00

De aceea feriti-va să vă înscrieți pentru ceea ce va fi mascarada denumită alegeri. Vedeti-va liniștit de treburile dumneavoastră,de afaceri , de muncă, de școala în țara unde vă aflați și nu vă prezentați pe nicăieri ca să le ofweriti informații despre dumneavoastră.

Daca se dorea într-adevăr votul dumneavoastră și nu informații despre dumneavoastră se putea crea un sistem de vot prin intermediul oricărui  smartphone către o platformă super securizată. Acolo, prin simpla introducere de cifre din codul dumneavoastră personal sau trecerea buletinului prin ecran se putea deschide imediat pagina unde să votați fără să oferiți niciun fel de informații unde aveți rezidența în țara unde locuiți ,în ce oraș locuiți etc

646x404

În altă ordin de idei, serviciile doresc să obțină un număr cât mai mare de scrisori cu voturi din  diasporă ca să le poată transforma în voturi,asemenea  părților controlate de ei. Probabil din cauza aceasta au bătut palma cu trădătorul de țară numărul unu- Traian Băsescu- ca să-i poată ajuta să obțină astfel de voturi.

ÎN acest scop, dacă trădătorul va primi misiunea de a candida în Disapora va motiva un număr foarte mare de naivi să voteze prin corespondență. Întrucât acest lucru înseamnă oferirea serviciilor a unor serii de informații despre românii care lucrează în străinătate și apoi începerea unui proces de hărțuire a lor atât în ţara de rezidență cât și din partea așa zis-ului „stat mafiot” ,atunci trebuie sa evitați să comiteți o astfel de greșeală. Revenind la misiunile pe care le- a avut domnul Traian Băsescu în ultima vreme care fac jocul „băieților” putem să vi le și spunem că ar fi următoarele:

1) A declarat că nu va susține o moțiune de cenzură. În condițiile în care domnul Traian Băsescu a spus cu gura mare că România in era lui Klaus Iohannis s-a transformat ” într-un stat mafiot ” trebuia să fie prima persoană care să sprijine o moțiune și să inițieze pașii ca să -l poată suspenda pe domnul Iohannis care s- remarcat doar prin politica neutră,insipida „pas cu pas „.

image-7

2) Avand in vedere că băieții care se află la butoane știu că domnul Băsescu are expertiză în materie de suspendare unui președinte ,se tem de EL ca de Ucigă-l toaca de tămâie. Pe de altă parte cunoscând bine caracterul al fostului lor stăpân au știut cum să profite de punctele sale slabe și să-l transforme într-una din slugile lor.

Avand în vedere interesul pe care acest zvon l-a trezit vom reveni asupra acestui subiect, până atunci atragem atenția celor din diasporă să nu se prezinte pe nicăieri ca să se înscrie, ca să voteze deoarece informațiile pe care le vor oferi vor fi aşa cum spun americanii -„folosite împotriva lor!”

votul-prin-corespondenta

Vă mulțumim pentru înțelegere cât și pentru atenția acordată.

Sursa foto : http:// google.com

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo