Criteriul National

Atenţie pericol! PSD-erizarea perfidă a societăţii civile

decembrie 30
10:48 2015

sedinta_concert

După 15 ani de slugărnicie PSD-istă a edililor pentru binele şaormistilor si patronilor discotecari şi alţi iluştrii imobiliari care au îmbâcsit orasul şi l-au transformat intr-o graţioasă cocină, mai marii administrației nu se pot opri din suptul sarcinilor administrative menite sa ducă la propăşirea (prăbuşirea) mândrei urbe ce o populăm. Oricât de mare este mizeria in oraş, oricât de multă poluare, gunoaie, spatii verzi insalubre si alte monumente distruse domină orasul, se afişează la conferinţele de presa gelatul Făgădău care imbrăcat la patru ace în primăria inconjurată de şaormerii, saloane erotice şi colegi inundaţi cu procese de corupţie ne vorbeşte ca un sfânt despre vidul viziunii sale de dezvoltare durabilă a oraşului. Nici PNL-ul nu este mai breaz, a facut opoziție zero si a stat tamâie la nenorocirea oraşului.

Mândri edili PSD-isti recurg la orice mizerie frumos mirositoare pentru a atrage electorat, aşa că ne lasă in poluare (fară transport public electrificat, fără parcuri, terenuri de sport si piste velo) pentru a reduce gigacaloria şi pentru a oferii înjositor pensionarilor alimente înainte sau după sărbătorile cele mai importante. Ultima mizerie frumos mirositoare brevetată in laboratorul PDS-ist este asocierea cu asa-zişi ,,reprezentanti ai societăţii civile”. Dânşii îşi găsesc foarte usor slugarnici avizi de publicitate pe care ii ajută cu fel de fel de autorizaţii in spaţiile publice pentru amenajări dintre cele mai bizare cu scopul de a ieşi in faţă, ca apoi sa le pună cuminţi o zgarda roşie la gât cu un medalion cu trandafiri. Victor Maxim este nimeni altul decat cel care a badjocorit cărțile primite donatie pentru a le expune intr-o ,,bibliotecă publică” in Piața Ovidiu la ultraviolete şi umiditate in mişcarea lui disperată de a ieşi in evidenţă şi el cu ceva. Este suficient să ai patru clase  ca să îţi dai seama ca nu stă nici naiba pe caniculă să citească şi că hârtia are foarte mult de suferit in apropierea mării si expusă la soare timp indelungat.

final1

Cuminţel cu zgarda roşie la gât, a mers Victoraş in toamnă cu reprezentanţii mall-ului care a nenorocit parcul şi cu minorii de la Cercetaşii Marini ca să-i indemne pe cei mici să strângă gunoaiele din parc, acolo unde Pomacostul primeşte 6 mil de euro pe an şi ca să igienizeze parcul.

Ca apoi, din nou cuminţel cu medalionul cu trandafiri la gât, a venit Victoraş la conferinţa de presă care anunţa concertul organizat de primărie cu ocazia revelionului. Noul viceprimar şi fost presedinte TSD Constanţa Răsăuțeanu l-a prezentat pe tânărul cu ,,zgardă” ca fiind co-organizator printr-o asociere forţată cu societatea civilă care defapt i-a scandat interimarului: ,,Făgădău, Făgădău, alt primar in locul tău!” şi celorlataţi politicieni: ,,sunteti niste catastrofe de la A la Z, aţi nenorocit orasul”.

Nu se poate să fii reprezentant al societăţii civile şi să organizezi campania ,,Curăţăm Constanta Noastră” şi concertul de revelion, acţiuni plătite cu foarte mulţi bani publici!

Vă mai recomandămecologistii-planteaza-patriotii-defriseaza-turma-cea-vestita-repede-a-mai-apus

fantoma-lui-mazare-bantuie-prin-primaria-constanta

sursa foto: www.puterea.ro, cadru știre Dobrogea tv

128377_1

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo