Criteriul National

Atenţie pericol! PSD-erizarea perfidă a societăţii civile

decembrie 30
10:48 2015

sedinta_concert

După 15 ani de slugărnicie PSD-istă a edililor pentru binele şaormistilor si patronilor discotecari şi alţi iluştrii imobiliari care au îmbâcsit orasul şi l-au transformat intr-o graţioasă cocină, mai marii administrației nu se pot opri din suptul sarcinilor administrative menite sa ducă la propăşirea (prăbuşirea) mândrei urbe ce o populăm. Oricât de mare este mizeria in oraş, oricât de multă poluare, gunoaie, spatii verzi insalubre si alte monumente distruse domină orasul, se afişează la conferinţele de presa gelatul Făgădău care imbrăcat la patru ace în primăria inconjurată de şaormerii, saloane erotice şi colegi inundaţi cu procese de corupţie ne vorbeşte ca un sfânt despre vidul viziunii sale de dezvoltare durabilă a oraşului. Nici PNL-ul nu este mai breaz, a facut opoziție zero si a stat tamâie la nenorocirea oraşului.

Mândri edili PSD-isti recurg la orice mizerie frumos mirositoare pentru a atrage electorat, aşa că ne lasă in poluare (fară transport public electrificat, fără parcuri, terenuri de sport si piste velo) pentru a reduce gigacaloria şi pentru a oferii înjositor pensionarilor alimente înainte sau după sărbătorile cele mai importante. Ultima mizerie frumos mirositoare brevetată in laboratorul PDS-ist este asocierea cu asa-zişi ,,reprezentanti ai societăţii civile”. Dânşii îşi găsesc foarte usor slugarnici avizi de publicitate pe care ii ajută cu fel de fel de autorizaţii in spaţiile publice pentru amenajări dintre cele mai bizare cu scopul de a ieşi in faţă, ca apoi sa le pună cuminţi o zgarda roşie la gât cu un medalion cu trandafiri. Victor Maxim este nimeni altul decat cel care a badjocorit cărțile primite donatie pentru a le expune intr-o ,,bibliotecă publică” in Piața Ovidiu la ultraviolete şi umiditate in mişcarea lui disperată de a ieşi in evidenţă şi el cu ceva. Este suficient să ai patru clase  ca să îţi dai seama ca nu stă nici naiba pe caniculă să citească şi că hârtia are foarte mult de suferit in apropierea mării si expusă la soare timp indelungat.

final1

Cuminţel cu zgarda roşie la gât, a mers Victoraş in toamnă cu reprezentanţii mall-ului care a nenorocit parcul şi cu minorii de la Cercetaşii Marini ca să-i indemne pe cei mici să strângă gunoaiele din parc, acolo unde Pomacostul primeşte 6 mil de euro pe an şi ca să igienizeze parcul.

Ca apoi, din nou cuminţel cu medalionul cu trandafiri la gât, a venit Victoraş la conferinţa de presă care anunţa concertul organizat de primărie cu ocazia revelionului. Noul viceprimar şi fost presedinte TSD Constanţa Răsăuțeanu l-a prezentat pe tânărul cu ,,zgardă” ca fiind co-organizator printr-o asociere forţată cu societatea civilă care defapt i-a scandat interimarului: ,,Făgădău, Făgădău, alt primar in locul tău!” şi celorlataţi politicieni: ,,sunteti niste catastrofe de la A la Z, aţi nenorocit orasul”.

Nu se poate să fii reprezentant al societăţii civile şi să organizezi campania ,,Curăţăm Constanta Noastră” şi concertul de revelion, acţiuni plătite cu foarte mulţi bani publici!

Vă mai recomandămecologistii-planteaza-patriotii-defriseaza-turma-cea-vestita-repede-a-mai-apus

fantoma-lui-mazare-bantuie-prin-primaria-constanta

sursa foto: www.puterea.ro, cadru știre Dobrogea tv

128377_1

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo