Criteriul National

Ați înțeles ce zicea Portocală în înregistrare?

Ați înțeles ce zicea Portocală în înregistrare?
iunie 05
02:06 2020

Ați înțeles ce zicea Portocală în înregistrare? Cred că nu, mulți nefiind juriști. Zicea că ce poate să ”scoată” Ponta despre el? Niște poze cu ”mine și cu George la masă la un bar”? Niște poze cu casa? Să le scoată! Care nu mă afectează pentru că nu sunt fapte penale pentru că George nu e vreun infractor. – citez aproximativ.

Știți ce înseamnă? Că acest ”George” este cel care i-a construit casa din pozele presupus ”scoase” de Ponta, dar că nu-i luare de mită pentru că nu ar exista contraprestația (adică nu putea fi acuzat că primea protecție în schimbul casei). Adică ăla îi construia lui casa din poze ”din dragoste”, nu pentru un serviciu. Și știu ce vorbesc: EXISTĂ probe în acest sens!
Păi știi măi, Portocală, câți magistrați/funcționari, mai ales procurori, au fost acuzați de corupție pentru diverse avantaje primite, chiar fără contraprestație, pentru ”protecție viitoare”?
Nu știi câți? Îți spun eu: MULȚI!, precizeza Ingrid Mocanu.

„Mircea Negulescu: Tu nu intelegi, ideea ma deranjeaza. Deci, nu ma deranjeaza, din partea mea ce poate sa iasa? Poate sa iasa sa spuna ‘domne’ s-a futut cu Negulescu’, m-ai inteles. Ceea ce este urat. Este foarte urat, m-ai inteles? Ma ia capul si pe chestia asta, da? Si nu este in regula. Adica pe mine… ba… Ba, eu nu am sentiment de frica, cred ca ti-ai dat seama, eu nu stiu de frica.
Or, daca nu, pula mea, care pe care… Or ma duc eu si mor, or moare el, il fut in gura, ma manca-ti-as. Da? E dauna totala! Pentru ca dovedeste ca de fapt este jegos, un santajist, un maimutoi, da. Si il paradesc, uita-te la mine.
Ba, cu mine nu se joaca lumea, uita-te la mine, eu tu stii ca eu nu am sentiment de frica. Ca sa ma asa… cu Negulescu merge cu vorba buna, cu lugu-lugu. Pe Negulescu daca l-ai amenintat l-a luat capul instantaneu si nu vrea decat sa vada sange, atat. Nu il mai intereseaza altceva, da?
L-am paradit, iti dai seama. Daca am scos-o pe asta, s-a jucat meciul. Adica el e pa. Asa ca sa nu fii uimit. Deci nu se poate asa ceva. Adica nu am ajuns sa ma faca pe mine un cacat din asta, nu te supara.
Iti dai seama ce paradeala ii dau? Deci dau foc la lumea politica, uita-te la mine, stii ca sunt nebun. Politica se face in viata la bizonul mioritic, ii mai dai un covrig, o tigaie, o d-asta, ma intelegi.
O sa ia foc toata tara. O sa ia foc toata tara, crede-ma! El zice de Ponta, voi nu ziceti nimic. Deci alea nu sunt jocuri politice corecte. Eu spun asa, din punctul meu de vedere, am analizat foarte clar situatia. Pe mine nu ma deranjeaza, eu stiu foarte clar ca asta o sa reitereze chestiile cu Toader, cu cacat, si poate o sa aiba doua poze cu mine cu George la un bar sau cu mine si cu nu stiu cine si o sa dea o poza cu casa, care nu ma afecteaza pentru ca nu sunt fapte penale. Ca George nu e vreun infractor. Dar daca ai dat-o in dastea, e paradeala. E care pe care. Si il paradesc in cadrul unui dosar penal si asta inseamna ca nu o sa stie decat instanta si…ce-o da legea, manca-ti-as gura. Imi bag pula in mortii ma-sii! (Paul D.).

Articolul Ați înțeles ce zicea Portocală în înregistrare? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul