Criteriul National

AU MAI RĂMAS DOAR DOUĂ ZILE …UNII DEJA ÎŞI FREACĂ PALMELE DE BUCURIE!

AU MAI RĂMAS DOAR DOUĂ ZILE …UNII DEJA ÎŞI FREACĂ PALMELE DE BUCURIE!
ianuarie 27
18:19 2016

 

Doar două zile au mai rămas până la discutarea şi aprobarea proiectului de lege privind bugetul municipalităţii cât și cel al asigurărilor sociale pe anul 2016.

Unii deja se bucură de faptul că lucrurile le vor ieşi aşa cum au plănuit. Cu toate aceastea, redacţia ziarului nostru nu s-a lăsat dusă de val deoarece motivele care-i fac pe unii să se bucure, le vor aduce prejudicii altora şi în mod special comunităţii, familiilor cât şi celor dragi acestora.

GIVE ME FIVE

Dar aceasta nu este tot, deoarece datorită unor probleme despre care am scris încă din ziua când am fost informaţi de faptul că domnul Decebal Făgădău îşi planificase şi anunţase data întâlnirii pentru a legaliza bugetul, redacţia noastră a denumit-o MAREA împărţeală.Așadar am propus cititorilor noştri şi cei cărora le pasă de felul ni se bagă adânc mîna în buzunar câteva articole

Înainte să trecem în miezul problemei pe care le vom prezenta în acest articol, redacţia ziarului Criteriul Naţional consideră oportun să mulţumească pe cei care zilele acestea au avut răbdare să urmărească evoluţia unor cifre unde am demonstrat creşterea artificială a unor sume şi dezastrul pe care acest lucru îl reprezintă pentru buzunarul cetăţenilor cât şi al firmelor.

Revenind la titlul nostru  „AU MAI RĂMAS DOAR DOUĂ ZILE …UNII DEJA ÎŞI FREACĂ PALMELE DE BUCURIE!” ţinem să vă spunem următoarele: Au mai rămas chiar mai puțin de două zile până când domnul Decebal Făgădău şi „gaşca” vor legaliza ceea ce noi am denumit MAREA împărţeală şi am demonstrat că va prejudicia în mod grav unele companii, iar acestea vor fi nevoite să disponibilizeze personalul sau să reducă semnificativ din salariile angajaţilor, ceea ce va provoca un dezastru care se va propaga asemeni unei avalanşe.

Să nu vi se pară exagerat sau ridicol, deoarece în societatea aceasta neo-capitalistă „pe stil românesc” orice e posibil,îndeosebi atunci când administraţia locală e manageriată de o asemenea manieră!

Din cauza unor asemenea probleme şi felul în care vor afecta viaţa cetăţenilor cât şi activităţile economice a firmelor, în paragrafele următoare vom demonstra şi alte probleme care vor apărea ca urmare a iresponsabilităţii celor care se vor întâni vineri 29 Ianuarie ora 11 la sala Remus Opreanu …pentru a legaliza un asemenea dezastru!

Până atunci, merită să repetăm un adevăr deoarece atunci când auzim şi vorbim de afaceri nu va fi deloc bine pentru cei care le deţin datorită măririi plafonului taxelor şi impozitelor pe proprietăţi, pe clădiri etc ce vor crește considerabil.

Datorită gravităţii unor astfel de situaţii, atât jurnaliştii locali,societatea academică cât şi mediul de afaceri au rămas consternaţi.

Ca de exemplu, domnul Cristian Hagi într-un articol recent lasă să se înţeleagă că nu se simte bine cu statutul de constănţean şi , interpretând în numele redacţiei chiar i-am dat dreptate deoarece,considerând că ar fi mai bine să plecăm cu toţii din această “Republică”, ca să nu mai aibe de unde anume să se colecteze şi să se ia cu ….japca  taxele şi impozitele ce sunt majorate faţă de anul trecut!

Luând în serios faptul că una din principalele activităţi economice din oraşul Constanţa  este turismul, avem să vă spunem urmatoarele lucruri:

Una dintre mega-probleme ale Constanţei este modalitatea de a atrage turişti în diverse weekenduri, indiferent că ninge, plouă ,este iarnă, toamnă, primăvară sau vară deoarece pe lângă alte avantaje se creează locuri de muncă într-o serie de sectoare de activităţi care sunt legate într-o manieră directă cu turismul.

hotel

 

Transportul ,agricultura ,afacerile imobiliare ,pescuitul , serviciile de pază , curăţenia ,activităţile de cercetare şi transfer de know how , agricultura ecologică ,industria media , producţia multimedia, comerţul ,artizanatul ,new media ,entertainament ,industria ecologică ,sectorul de publishing,activităţi tipografice etc sunt ramuri distincte dar perfect înrudite în cadrul acestei rețele,încă nedezvoltate.

Acum ca să puteţi avea o imagine integrală a dezastrului din adminstraţia locală cat şi consecinţele grave asupra vieţii lor cât şi a familiilor, o sa vă invităm să înmulţiţi ZERO cu fiecare din toate activităţile ce au fost enumerate şi la care am făcut referire.

În acest scop, aşa cum se procedează la matematică, ZERO  ÎNMULŢIT CU CEEA CE E INCLUS ÎN ACEASTĂ PARANTEZĂ (Transportul +agricultura +afacerile imobiliare +pescuitul  + serviciile de pază + curăţenia +activităţile de cercetare şi transfer de know how + agricultura ecologică +industria media + producţia multimedia + comerţul +artizanatul new media +entertainament +industria ecologică +sectorul de publishing +activităţi tipografice) înmulţit cu toate aceste domenii de activitate dau acelaşi etern rezultat, pe care oricine îl cunoaşte.

steag-ue                    CONCLUZIE

Ţinând cont că din cauza faptului că nu se întreprind cele necesare ca turismul să poată ajuta şi celelate zeci de domenii de activităţi (cât şi altele care sunt legate în mod direct sau indirect cu aceeaşi industrie) să obţină venituri, atunci cei care se fac responsabili pentru un asemenea dezastru vor trece la planul cunoscut-acela de a băga mâinile adânc în buzunarele cetăţenilor.

Având în vedere gravitatea unei astfel de situaţii cât şi consecinţele nefaste pe care le provoacă în rândul oamenilor şi a familiilor, redacţia noastră şi- a propus să publice o serie de articole despre o astfel de situaţie care poate fi considerată oricând de către autorităţile competente ca find neglijenţă în servici care aduc grave consecinţe nu doar locuitorilor acestei urbe, economiei oraşului dar şi instituțiilor internaţionale precum U.E şi NATO din care România este parte integrantă.

Sursa foto www.heraldextra.com,www.litoralulromanesc.rowww.informatia-zilei.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu