Criteriul National

Auto second hand Timisoara cu livrare la client

Auto second hand Timisoara cu livrare la client
iulie 05
10:11 2021

Masina ta preferata se afla la un click distanta!

Daca esti in cautarea unui auto second hand timisoara ai de ales intre a cumpara masina de la dealer auto autorizat, de la un vanzator privat gasit in urma anunturilor publicate sau in piata auto, de la cineva din familie sau de la un prieten. Ceea ce trebuie sa stii si sa iei in calcul este ca achizitionarea unei masini de la un dealer auto autorizat sau de la un vanzator privat, nu este doar o optiune ce tine de preferinta ta personala, implica mai multe aspecte.

Avantaje dealer auto autorizat
Docomentatie – Aici in primul rand trebui sa vorbim despre siguranta achizitiei, procedurile legate de actele de vanzare-cumparare sunt mai sigure si se realizeaza intr-un mediu controlat, direct la sediul dealerului, comparativ cu actele realizate de un vanzator privat. Un alt aspect important este faptul ca putem controla provenienta autoturismului, istoricul de service si al proprietarilor, astfel veti sta linistit ca masina sigur nu a fost furata sau ca rulajul km este real.

Stare tehnica

La fiecare autoturism achizitionat din parcul auto Danove Interauto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ).

REVIZIE + CONSTATARE TEHNICA Incluse in pretul masinii!

Autoturismele comercializate de societatea noastra se vand cu REVIZIE (schimbul de ulei si filtre) + CONSTATARE TEHNICA (verificare motor, cutie, directie, frane, suspensie, clima, etc). Toate incluse in pretul masinii, indiferent de vechime si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

Respectam reglementarile legale privind acest tip de comert, pe cand un semsar nu o face, el nu ofera nici un fel de garantie, de cele mai multe ori nu ofera documentele de service ale masinii pentru a ascunde istoricul. Pentru a verifica asta sau starea tehnica a masinii trebuie mers intr-un service autorizat unde va plati clientul, va pierde timp, si va petrece timp in compania unui necunoscut.

Solutii de finantare pentru masini second hand

Danove Interauto va ofera posibilitatea de a cumpara un autoturism printr-un sistem de finantare avantajos de rate fixe, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului. Poti face o simulare de credit oferit prin TBI Credit aici. Vezi detalii finantare.

SISTEM BUY-BACK

O puteti face acum la danoveauto.ro din Timisoara!
– Va evaluam autovehiculul iar in functie de starea tehnica si vizuala, de rulaj dotari, motorizare, an de fabricatie, va propunem un pret onest corelat cu celelalte preturi de pe piata.
– Ramane ca dumneavoastra doar sa achitati diferenta pâna la pretul masinii pe care doriti sa o achizitionati, cash sau printr-un sistem avantajos de rate.
– Cu alte cuvinte, veniti la noi cu masina veche si puteti pleca cu o masina rulata, cu garantie, din parcul nostru de Auto Rulate. Vezi detalii serviciu BUY-BACK.

Danove Interauto ofera livrare GRATUITA pe teritoriul Romaniei pentru orice autovehicul cumparat din parcul nostru auto in care detinem pe stoc peste 100 de autoturisme rulate, import Germania/Austria.

Pentru cei mai ocupati sau siguri de masina aleasa, asiguram servicii rapide de transport a masinii cumparate, fara niciun cost suplimentar. Livrarea se face direct la domiciliul clientului.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul