Criteriul National

AutoChrome lanseaza noi seturi din categoria jantelor din aluminiu

AutoChrome lanseaza noi seturi din categoria jantelor din aluminiu
noiembrie 20
17:10 2017

AutoChrome este o companie tanara care cunoaste succesul muncii efectuate cu si din pasiune pentru produsele de calitate premium. AutoChrome este partenerul celor mai sonore branduri producatoare de componente auto, indeosebi jante din aluminiu si aliaj, precum si alte elemente high-tech ce sustin performanta masinilor dumneavoastra.

AutoChrome castiga recunostinta clientilor multumiti prin portofoliul de jante auto din aluminiu din care clientii pot alege diverse modele, in functie de contextul la care se preteaza designul acestora. Jantele aluminiu sunt disponibile la preturi competitive si sub diverse marimi (15”, 16”, 17”, 18”) pentru ca fiecare dintre dumneavoastra sa gaseasca modelul potrivit autovehiculului sau.

Popularitatea de care se bucura jantele din aluminiu se datoreaza unei serii de factori care subliniaza avantajele net superioare ale acestora in raport cu alte tipuri de jante, respectiv materiale.

Principalul atu al jantelor din aluminiu il reprezinta chiar aspectul estetic. Acest detaliu ii determina, de fapt, pe multi conducatori sa le aleaga in detrimentul jantelor de tabla, spre exemplu. Jantele confectionate din aluminiu determina performante mai bune, tinand cont de faptul ca sunt mai usoare, iar conducatorul auto poate accelera mai bine, o masina pregatita cu jante din aluminiu este mai usor de condus.

Jantele din aluminiu nu ruginesc niciodata, astfel ca, pe langa aspectul estetic, fiind mai atractive decat cele din tabla, sunt si mai rezistente. Determina o racire superioara, iar aceasta consecinta se datoreaza materialului din care jantele sunt realizate, acesta fiind un conducator termic mai bun decat otelul, astfel ca jantele din aluminiu prezinta avantajul de a contribui semnificativ la racirea rapida a sistemului de franare si nu in ultimul rand, ofera echilibru masinii, deoarece plumbii de echilibrare se fixeaza pe interior, ceea ce determina ca acestea sa isi pastreze echilibrarea pentru mai mult timp.

Mai mult decat atat, jantele din aluminiu comercializate de AutoChrome sunt o varianta viabila mai ales pentru masinile puternice, investite cu un consum mare de energie. Particularizand, acestea sunt proiectate in conformitate cu reglementarile sectorului auto, fiind insotite de certificari de tipul ISO/TS 16949:2009, TSE, SNI, VIA, DOT, SONCAP. Specialistii din cadrul AutoChrome supun jantele din aluminiu la teste de echilibrare, etanseitate, stabilitate, impact si durabilitate, pentru a avea siguranta mutuala ca produsele oferite dumneavoastra sunt de cea mai buna calitate si performanta.

Jante auto pentru BMW

Puteti lua in calcul categoria de jante aluminiu indiferent de modelul masinii detinute, deoarece portofoliul pus la dispozitie de AutoChrome este vast si cuprinde un numar generos de branduri auto. In consecinta, daca detineti un autoturism marca Audi, Nissan, BMW, Ford, Toyota, Citroen sau din orice alta categorie de branduri, jantele aluminiu sunt optiunea ideala, viabila si rentabila pentru automobilul dumneavoastra.

Magazinul AutoChrome va ofera un portofoliu generos de componente auto, fiind partenerul dumneavoastra atunci cand sunteti in cautare de jante aluminiu. Compania este in plin proces de expansiune, dorind sa atraga recunostinta clientilor prin calitatea premium a produselor comercializate. Bucurati-va de sosirea iernii si faceti-i un upgrade autoturismului dumneavoastra printr-o binemeritata pereche de jante aluminiu care sa va ofere experienta unui sofat mai usor.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro