Criteriul National

Avantaje pe care le obtii achizitionand haine SH

Avantaje pe care le obtii achizitionand haine SH
noiembrie 18
11:03 2018

Traim intr-o societate in care prima impresie conteaza. Conform studiilor, primele 7 secunde sunt decisive in orice interactiune, fie ca vine vorba despre o intalnire romantica, de afaceri sau un interviu. Primul contact vizual stabileste evolutia viitoarei relatii care se va intemeia, asadar este datoria fiecarui individ sa aiba prestanta, o tinuta decenta si o atitudine pozitiva.

Se spune ca cel mai important accesoriu al unui om este zambetul, insa o proportie considerabila din prima impresie este reprezentata de felul in care se imbraca un individ, de cum sunt combinate articolele vestimentare pe care le poarta. Dar si mai important este felul in care un om se simte in tinuta aleasa, indiferent de unde sunt achizitionate hainele.

Tendinta ultimilor ani s-a concentrat asupra acelor haine SH foarte accesibile ca pret. Acestea au devenit din ce in ce mai populare si apreciate de majoritatea cumparatorilor, datorita unor serii de avantaje care le diferentiaza fata de hainele cumparate direct din mall-uri sau alte magazine.

Haine SH-un trend nou

Marfa vanduta in magazinele de profil provine din diferite regiuni ale Europei de Vest, precum Germania, Italia sau Anglia. Diversitatea este un termen care descrie hainele, de la cele pentru copii pana la cele pentru barbati si femei, in functie de sezon, de la anotimpurile calduroase de primavara si vara la cele mai reci, toamna si iarna. Asadar, mai pe scurt, un atuu este faptul ca ele apartin unei game extrem de variate, iar ofertele variaza si ele in functie de sezon.

Tot mai multa lume a devenit fan al acestor magazine de haine sh, tocmai pentru ca nevoile pe care le au sunt satisfacute din mai multe puncta de vedere: pret, calitate, diversitate etc.

Pretul accesibil

Oamenii sunt dispusi sa plateasca pentru a-si indeplini dorintele vestimentare, insa in anumite situatii, sumele pe care trebuie sa le achite pentru cateva perechi de blugi sau pulovere, din mall, depasesc cu mult bugetul alocat. In cazul magazinelor SH lucrurile stau diferit. Pretul este accesibil si cu cativa lei se poate organiza un outfit decent. Se pot gasi si articole care la momentul aparitiei erau foarte scumpe si un consumator nu si le-a permis, insa din magazinul SH le pot cumpara la un pret rezonabil.

Calitate

Hainele SH sunt transportate din tarile de vest, marfa de obicei vine in ambalajul original, este stocata in depozite si mai apoi este pusa la dispozitia clientilor. In urma raportului calitate/pret, s-a constatat ca produsele oferite dispun de o calitate ridicata, iar pretul este unul decent.

Marfa este sortata si grupata in functie de brandurile de provenienta, majoritatea hainelor fiind sub sigla unor branduri recunoscute pe piata. Fiind purtate inainte, calitatea lor poate fi mai usor de observat, caci au fost spalate in repetate randuri si se poate observa cum a reactionat materialul in urma acestui proces.

Diversitate

Marfa este in concordanta cu sezonul si vremea de afara, tocmai in ideea de a satisface pe deplin asteptarile consumatorilor. Pe langa calitatea superioara, in magazin, se pot descoperi extrem de multe modele interesante, care cu siguranta nu vor mai fi regasite si la alti consumatori. Din punctul acesta de vedere exista o flexibilitate mai mare in conceperea unei anumite vestimentatii, cu un buget minim.

Reduceri

Oamenii sunt intotdeauna atrasi de reduceri oricat de mici ar fi. Un alt beneficiu, pe langa preturile accesibile si mici de pe piata, este faptul ca la o anumita perioada de timp, de cateva zile sau saptamani, clientii fideli pot beneficia de reduceri semnificative la achizitionare.

Cu toate aceste avantaje, industria magazinelor second-hand a fost intr-o ascensiune continua in ultima perioada, oamenii intelegand si privind diferit acest concept, fara sa mai fie reticenti sau sa li se para rusinos sa achizitioneze haine dintr-un astfel de loc.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu