Criteriul National

Avantaje tehnice si estetice balustrade din sticla

Avantaje tehnice si estetice balustrade din sticla
octombrie 18
13:10 2018

Utilizarea unor balustrade din sticla, atat pentru exterior, cat si pentru interior reprezinta o alegere excelenta, cu ajutorul carora proprietarii a diferite cladiri pot oferi spatiilor de care au grija o eleganta aparte, dar si o nota moderna si interesanta. In plus, aceste tipuri de balustrade pot fi folosite in combinatie cu diferite tipuri de materiale de contructii, fiind flexibile si versatile. In randurile de mai jos, cei interesati de achizitionarea acestor modele de balustrade pot citi despre principalele avantaje tehnice, dar si estetice de care vor putea beneficia in timp!

Rezistanta si durabilitate

In primul rand, din punct de vedere tehnic, sticla este un material foarte interesant, care isi mentine proprietatile o perioada indelungata de timp. Astfel, balustradele realizate din sticla reprezinta investitii pe termen lung si nu trebuie schimbate decat foarte rar. Mai mult, utilizarea sticlei pentru balustradele de exterior, dar si de interior ofera impresia de lejeritate si ofera un aer modern spatiilor in care sunt amplasate.

Aspect placut

Un alt avantaj al optarii pentru balustrade din sticla este acela ca persoanele care le prefera vor putea beneficia de cea mai interesanta dintre optiunile posibile pentru a-si ,,imbraca” scarile. Daca pana nu demult, aluminiul era extrem de utilizat pentru balustrade, aspectul placut al sticlei incepe sa fie din ce in ce mai preferat de multi oameni.

Un material ideal pentru sediul marilor companii

Din ce in ce mai multe companii straine isi deschid portile in Romania, iar cei care se angajeaza in aceste firme trebuie sa beneficieze de tot confortul necesar pentru a-si desfasura activitatea in conditii ideale. In acest sens, balustradele realizate din sticla sunt ideale pentru spatii foarte mari, oferind intregului mediu un aspect foarte placut.

Instalare simpla

Pentru instalarea balustradelor realizate din sticla este intotdeauna nevoie de serviciile unor specialisti in domeniu. Astfel, proprietarii cladirilor se pot asigura ca sistemele de balustrade sunt instalate in mod corect, pentru siguranta celor care urmeaza sa le foloseasca.

Eforturi reduse pentru mentenanta si ingrijire

Un alt avantaj al optarii pentru balustrade realizate din sticla este ca ele pot fi intretinute si ingrijite foarte usor, nefiind necesar un nivel de efort foarte mare. Practic, aceste tipuri de balustrade pot fi spalate la fel cum se spala geamurile.

Imbinarea sticlei cu alte elemente

Sticla poate fi combinata foarte usor cu alte tipuri de materiale. De exemplu, balustradele pot fi din sticla, insa pot contine si elemene de aluminiu pentru obtinerea unui rezultat mai interesant si mai atragator. Stalpii de sustinere/imbinare pot fi din aluminiu, iar astfel se creeaza iluzia de compartimentare a balustradelor.

Lista avantajelor utilizarii unor balustrade realizate din sticla nu se opreste insa aici. Cei care vor opta pentru aceasta varianta vor observa in timp faptul ca balustradele de acest tip sunt rezistente, ofera trecatorilor suportul de care au nevoie si, in plus, ajuta la obtinerea senzatiei de spatiu aerisit si foarte incapator!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul