Criteriul National

Avantaje tehnice si estetice balustrade din sticla

Avantaje tehnice si estetice balustrade din sticla
octombrie 18
13:10 2018

Utilizarea unor balustrade din sticla, atat pentru exterior, cat si pentru interior reprezinta o alegere excelenta, cu ajutorul carora proprietarii a diferite cladiri pot oferi spatiilor de care au grija o eleganta aparte, dar si o nota moderna si interesanta. In plus, aceste tipuri de balustrade pot fi folosite in combinatie cu diferite tipuri de materiale de contructii, fiind flexibile si versatile. In randurile de mai jos, cei interesati de achizitionarea acestor modele de balustrade pot citi despre principalele avantaje tehnice, dar si estetice de care vor putea beneficia in timp!

Rezistanta si durabilitate

In primul rand, din punct de vedere tehnic, sticla este un material foarte interesant, care isi mentine proprietatile o perioada indelungata de timp. Astfel, balustradele realizate din sticla reprezinta investitii pe termen lung si nu trebuie schimbate decat foarte rar. Mai mult, utilizarea sticlei pentru balustradele de exterior, dar si de interior ofera impresia de lejeritate si ofera un aer modern spatiilor in care sunt amplasate.

Aspect placut

Un alt avantaj al optarii pentru balustrade din sticla este acela ca persoanele care le prefera vor putea beneficia de cea mai interesanta dintre optiunile posibile pentru a-si ,,imbraca” scarile. Daca pana nu demult, aluminiul era extrem de utilizat pentru balustrade, aspectul placut al sticlei incepe sa fie din ce in ce mai preferat de multi oameni.

Un material ideal pentru sediul marilor companii

Din ce in ce mai multe companii straine isi deschid portile in Romania, iar cei care se angajeaza in aceste firme trebuie sa beneficieze de tot confortul necesar pentru a-si desfasura activitatea in conditii ideale. In acest sens, balustradele realizate din sticla sunt ideale pentru spatii foarte mari, oferind intregului mediu un aspect foarte placut.

Instalare simpla

Pentru instalarea balustradelor realizate din sticla este intotdeauna nevoie de serviciile unor specialisti in domeniu. Astfel, proprietarii cladirilor se pot asigura ca sistemele de balustrade sunt instalate in mod corect, pentru siguranta celor care urmeaza sa le foloseasca.

Eforturi reduse pentru mentenanta si ingrijire

Un alt avantaj al optarii pentru balustrade realizate din sticla este ca ele pot fi intretinute si ingrijite foarte usor, nefiind necesar un nivel de efort foarte mare. Practic, aceste tipuri de balustrade pot fi spalate la fel cum se spala geamurile.

Imbinarea sticlei cu alte elemente

Sticla poate fi combinata foarte usor cu alte tipuri de materiale. De exemplu, balustradele pot fi din sticla, insa pot contine si elemene de aluminiu pentru obtinerea unui rezultat mai interesant si mai atragator. Stalpii de sustinere/imbinare pot fi din aluminiu, iar astfel se creeaza iluzia de compartimentare a balustradelor.

Lista avantajelor utilizarii unor balustrade realizate din sticla nu se opreste insa aici. Cei care vor opta pentru aceasta varianta vor observa in timp faptul ca balustradele de acest tip sunt rezistente, ofera trecatorilor suportul de care au nevoie si, in plus, ajuta la obtinerea senzatiei de spatiu aerisit si foarte incapator!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu