Criteriul National

Avantajele cumpararii unui mop rotativ

Avantajele cumpararii unui mop rotativ
aprilie 04
15:01 2021

Daca vrem sa avem un mop de calitate in casa noastra, unul dintre tipurile de mop pe care vi le recomandam este modelul de galeata cu mop rotativ care da rezultate foarte bune datorita sistemului sau inovativ de rotire.

Și mopul rotativ este unul dintre cele mai bune pe care le putem cumpara astazi, deoarece noile lui sisteme fac curatarea mult mai confortabila decat mopurile traditionale/clasice ce le-am folosit intrecut, ceea ce face curatarea mai relaxanta si mai putin stresanta, pana la punctul in care multi oameni prefera sa curete cu acest tip de mop.

Avantajele cumpararii unui mop rotativ cu pedala

Iar cumpararea noului mop rotativ cu pedala pe internet va va oferi multe avantaje atunci cand vine vorba de curatarea casei, deoarece datorita noului sau sistem, veti putea sa va bucurati de o curatare mai profesionala, ceea ce inseamna ca vom avea mult mai putin timp pentru a curata casa, in timp ce efortul pe care trebuie sa-l facem pentru aceasta operatiune va fi mult mai mic, ceea ce inseamna ca, curatarea podelei va fi mult mai confortabila.

Trebuie sa spunem ca pretul pentru o galeata cu mop rotativ pe internet nu este deloc costisitor, ceea ce inseamna ca vom putea sa ne bucuram de mai multe avantaje, deoarece, pentru confortul unei spalari mai profesioniste, vom adauga un pret mai ieftin, ceea ce va va face in cele din urma sa vedeti ca achizitionarea acestui tip de mop este o decizie inteleapta pe care o puteti lua pentru a va usura munca.

Cum sa folositi o galeata cu mop rotativ 

  • Umpleti galeata cu apa pana la nivelul indicatorului din interior
  • Ridicati mopul si puneti-l pe canal
  • Introduceti mopul in galeata.
  • Verificati daca mopul este bine plasat in uscator, iar polul este complet vertical (unghi de 90 °)
  • Apasati pedala cu piciorul astfel incat storcatorul sa inceapa sa se roteasca. In functie de numarul de presiuni pe pedala si de forta aplicata, mopul va fi mai mult sau mai putin drenat.

Pentru mai multe modele si tipuri de galeti cu mop, mopuri 2 in 1, mop spray  sau rezerve pentru aceste tipuri de  mopuri intrati pe siteul nostru market365.ro si veti gasiti o gama variata de produse de intretinere si curatenie care va vor ajuta sa aveti o casa cat mai curata.Preturi avantajoase la o gama larga de produse, profita de oferta noastra!!!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul