Criteriul National

Avantajele depozitelor

Avantajele depozitelor
aprilie 13
15:43 2021

Pentru producatori, nu a existat niciodata o presiune mai intensa pentru a spori productivitatea si a reduce costurile. Gasirea celui mai bun mod de a va gestiona achizitiile, depozitarea, distributia si logistica va imbunatati fluxul de lucru de productie si va creste productivitatea.

Aceste avantaje ale depozitarii explica modul in care controlul depozitarii depozitului si gestionarea stocurilor va poate spori rapid rezultatul.

  1. Suport pentru productie

Suportul de productie in timp util si consecvent va poate reduce dramatic duratele de productie. Depozitul nostru din Bucuresti gestionat are spatiu de depozitare si expertiza logistica pentru transport pentru a stoca in siguranta componentele dvs. din otel taiate cu precizie pana cand aveti nevoie de ele. Si cand o faci, acele componente vitale sunt livrate acolo unde si cand ai nevoie de ele, in aceeasi zi sau a doua zi.

  1. Oportunitate de extindere si depozitare temporara / transbordare marfa

Daca nu sunteti restrictionat de nevoia de a stoca toate materialele, componentele si produsele finite la unitatea de productie, va puteti concentra asupra activitatii dvs. principale: producerea produselor dvs. Prin externalizarea stocarii si distributiei catre un depozit sau un centru de distributie, afacerea dvs. este mai capabila sa utilizeze spatiul existent pentru dezvoltarea produselor si imbunatatirea proceselor.

  1. Ambalare si prelucrare

Depozitele si centrele de distributie de astazi fac mult mai mult decat pur si simplu sa va stocheze produsele. Un bun depozit va oferi servicii de cules, ambalare si expediere, precum si gestionarea stocurilor. Procesele noastre de gestionare a stocurilor si logisticii ne permit sa gestionam cea mai mare gama interna de stocuri din otel, aluminiu si otel inoxidabil.

  1. Stabilizarea preturilor

Depozitarea asigura o livrare regulata de bunuri pe piata, prin posibilitatea de a stoca bunuri atunci cand oferta depaseste cererea si apoi elibereaza-le atunci cand cererea depaseste productia exacta la timp. Mentinerea nivelurilor consistente ale stocurilor ajuta preturile sa ramana stabile, facilitand pentru intreprinderi prognoza productiei, profitului si pierderii.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul