Criteriul National

Avantajele iluminării spațiilor cu ajutorul corpurilor de iluminat moderne

Avantajele iluminării spațiilor cu ajutorul corpurilor de iluminat moderne
mai 13
13:43 2022

Soluțiile moderne de iluminat sunt o modalitate excelentă de a îmbunătăți aspectul și senzația oricărui spațiu. Lustrele cu LED-uri sunt un exemplu excelent al acestui tip de corp de iluminat modern. Aceste candelabre folosesc becuri LED pentru a oferi o lumină strălucitoare, reducând în același timp consumul de energie și minimizând emisiile de carbon.

De asemenea, becurile LED sunt mai durabile decât becurile tradiționale cu incandescență, astfel încât pot dura mai mult timp fără a fi nevoie să fie înlocuite. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la înlocuirea candelabrului timp de mulți ani după instalare.

Becurile LED sunt disponibile într-o gamă largă de culori, ceea ce vă permite să alegeți unul care se va potrivi perfect cu schema de culori a casei sau a spațiului dvs. de birou!

Iluminatul modern este o modalitate atractivă de a ilumina spațiile

Acest tip de iluminat reprezintă un mod care este atât funcțional, cât și elegant. Lustrele LED moderne sunt perfecte pentru a adăuga o notă de clasă casei sau biroului dvs. și sunt disponibile într-o mare varietate de stiluri.

Alegerea corpului de iluminat potrivit pentru spațiul dvs. poate fi dificilă, dar iată câteva avantaje pe care trebuie să le luați în considerare atunci când luați o decizie:

-Sunt eficiente din punct de vedere energetic. Lustrele cu LED-uri folosesc mai puțină energie electrică decât sursele de iluminat tradiționale, ceea ce înseamnă că veți economisi bani pe facturile de utilități în timp. De asemenea, acestea durează mai mult decât alte tipuri de becuri, astfel încât nu va trebui să le înlocuiți atât de des.

-Sunt versatile. Poți folosi candelabre moderne sau lustre cu LED-uri în orice cameră în care ai dori mai multă lumină sau ai nevoie de o notă decorativă – chiar și în aer liber! Le puteți agăța de tavan cu ajutorul tijelor reglabile sau le puteți monta pe pereți cu ajutorul suporturilor de montare care vin cu majoritatea modelelor. Vei găsi tot ce ai nevoie pentru a le instala la magazinele de îmbunătățiri pentru casă sau la magazinele de feronerie din apropierea locului în care locuiești.

Lustrele cu led

Lustrele moderne cu LED-uri sunt ușor de instalat, se potrivesc bine cu majoritatea tipurilor de stiluri de decorare (inclusiv contemporan) și pot fi folosite în case mari și mici fără să te îngrijorezi în legătură cu facturile de electricitate sau costurile de întreținere.

Acesta vă poate ajuta să creați ambianță, să puneți în valoare arta și să vă iluminați spațiul într-un mod pe care corpurile electrice tradiționale pur și simplu nu îl pot face.

Cea mai populară alegere pentru iluminarea spațiilor cu corpuri de iluminat moderne sunt lustrele led moderne. Acestea pot fi folosite pentru a crea o varietate de efecte de lumină într-o varietate de spații, de la depozite industriale mari la dormitoare mici.

Lustrele cu LED-uri sunt un exemplu excelent al modului în care iluminatul poate fi folosit pentru a crea un aspect unic. Aceste candelabre sunt alcătuite din mai multe părți diferite, inclusiv:

-Watts: Puterea unui candelabru cu LED-uri se referă la câtă energie folosește. O putere mare înseamnă mai multă lumină, iar o putere mai mică înseamnă mai puțină lumină.

-Becuri: Becurile dintr-un candelabru cu LED-uri pot fi fie incandescente, fie fluorescente. Becurile cu incandescență emit o lumină mai caldă, în timp ce cele fluorescente emit o lumină mai rece.

-Abajurul de sticlă este acoperirea exterioară a becului și ajută la difuzarea luminii astfel încât să nu pară aspră sau prea strălucitoare în tonul culorii; acest lucru este deosebit de important dacă folosiți becuri cu incandescență, deoarece acestea tind să emită o lumină mai aspră decât becurile fluorescente!

Corpurile de iluminat moderne sunt mai eficiente decât predecesorii lor și pot fi utilizate într-o varietate de spații pentru a crea o atmosferă primitoare și funcțională.

Iluminatul cu LED oferă multe avantaje față de cel tradițional cu incandescență

-Sunt mult mai durabile decât becurile cu incandescență, ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la înlocuirea lor atât de des.

-Nu se încălzesc, așa cum fac becurile cu incandescență, deci sunt sigure în preajma copiilor și a animalelor de companie -și nu vă vor arde pielea dacă se întâmplă să cadă din tavan în timp ce faceți curățenie în cameră! (Acest lucru se poate întâmpla cu becurile de modă veche).

Comentarii

Comentarii

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul