Criteriul National

Avantajele închirierii în regim hotelier

Avantajele închirierii în regim hotelier
decembrie 22
13:40 2017

În momentul de față, cazarea în regim hotelier cunoaște o popularitate din ce în ce mai mare; de câteva decenii această modalitate de cazare este din ce în ce mai preferată mai ales în statele occidentale. Acest aspect este determinat mai ales de cultura de afaceri din Vest care este foarte dezvoltată dar și de potențialul turistic pentru că în momentul în care mergi într-o altă țară sau oraș este necesar să te cazezi, fie că mergi în interes de serviciu sau într-un sejur relaxant.

Recent, alternativa aceasta de cazare a început să fie preferată deoarece oferă o serie de avantaje, începând cu costurile mai mici alocate decât pentru cazarea la hotel, comoditățile oferite, flexibilitatea și independența pe care o conferă o astfel de soluție pe lângă restul factorilor meniți să-ți creeze confort.

În București identificăm cea mai mare rată a închirierilor în regim hotelier. Majoritatea turiștilor optează pentru această variantă întrucât este mai accesibilă. Se pot închiria atât locuințe din secțiunea garsoniere regim hotelier Bucuresti, dar și apartamente cu 4 camere care sunt cele mai spațioase, noi și finisate.

Pentru călătoriile în interes de serviciu este necesar un loc în care să te cazezi și uneori este necesar să te ocupi de acest lucru într-un timp foarte scurt. Ai nevoie cel mai probabil ca respectiva cazare să fie în apropiere de locațiile cheie ale orașului sau locațiile în care trebuie să ajungi în interes de serviciu.

În ambele situații, când ai nevoie de cazare în interes de serviciu sau când ai nevoie de cazare în interes personal, cazarea în regim hotelier prezintă mai multe avantaje. Printre avantaje, poate cel mai relevant în concordanța cu noua tipologie de oaspeți este confortul.

Dacă o cameră de hotel are prea puțin spațiu de depozitare, imobilier insuficient sau dotări care nu corespund  cu nevoile proprii, apartamentele în regim hotelier pot să ofere un grad foarte mare de confort. Spațiul este temeinic distribuit, fiecare zonă din cameră este delimitată corespunzător, garsoniera sau apartamentul oferind confort atât din punct de vedere estetic cât și tehnic.

Un alt avantaj important se referă la limitarea restricțiilor față de cazarea la hotel, întrucât contractarea serviciilor unui hotel vine cu anumite restricții pe lângă facilități – aceste restricții se pot referi la accesul la bucătărie de exemplu.

În cazul contractării în regim hotelier nu există acest tip de restricții, baia este una privată, bucătăria utilată, alături de tot ceea ce este nevoie pentru a crea un plus de confort. Mai mult decât atât, sunt oferite servicii complete, camerele sunt echipate și mobilate complet, oferă acces la utilități precum internet, telefonie, cablu TV, electronice, electrocasnice dar și alte dotări de absolută necesitate. Apartamentele în regim hotelier pot să mulțumească oaspeții întrucât cerințele sunt foarte bine cunoscute, există o piață țintă concret studiată iar serviciile răspund cu acuratețe nevoilor.

Pe lângă seria de avantaje de natură financiară, avantajele oferite de proximitatea față de locațiile cheie și poziționarea apartamentelor, gradul de finisare și acuratețea satisfacerii nevoilor și cerințelor, crearea de confort, acest tip de cazare oferă nivelul de intimitate, discreție și liniștea de care ai nevoie indiferent de scopul călătoriei.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu