Criteriul National

Avantajele închirierii în regim hotelier

Avantajele închirierii în regim hotelier
decembrie 22
13:40 2017

În momentul de față, cazarea în regim hotelier cunoaște o popularitate din ce în ce mai mare; de câteva decenii această modalitate de cazare este din ce în ce mai preferată mai ales în statele occidentale. Acest aspect este determinat mai ales de cultura de afaceri din Vest care este foarte dezvoltată dar și de potențialul turistic pentru că în momentul în care mergi într-o altă țară sau oraș este necesar să te cazezi, fie că mergi în interes de serviciu sau într-un sejur relaxant.

Recent, alternativa aceasta de cazare a început să fie preferată deoarece oferă o serie de avantaje, începând cu costurile mai mici alocate decât pentru cazarea la hotel, comoditățile oferite, flexibilitatea și independența pe care o conferă o astfel de soluție pe lângă restul factorilor meniți să-ți creeze confort.

În București identificăm cea mai mare rată a închirierilor în regim hotelier. Majoritatea turiștilor optează pentru această variantă întrucât este mai accesibilă. Se pot închiria atât locuințe din secțiunea garsoniere regim hotelier Bucuresti, dar și apartamente cu 4 camere care sunt cele mai spațioase, noi și finisate.

Pentru călătoriile în interes de serviciu este necesar un loc în care să te cazezi și uneori este necesar să te ocupi de acest lucru într-un timp foarte scurt. Ai nevoie cel mai probabil ca respectiva cazare să fie în apropiere de locațiile cheie ale orașului sau locațiile în care trebuie să ajungi în interes de serviciu.

În ambele situații, când ai nevoie de cazare în interes de serviciu sau când ai nevoie de cazare în interes personal, cazarea în regim hotelier prezintă mai multe avantaje. Printre avantaje, poate cel mai relevant în concordanța cu noua tipologie de oaspeți este confortul.

Dacă o cameră de hotel are prea puțin spațiu de depozitare, imobilier insuficient sau dotări care nu corespund  cu nevoile proprii, apartamentele în regim hotelier pot să ofere un grad foarte mare de confort. Spațiul este temeinic distribuit, fiecare zonă din cameră este delimitată corespunzător, garsoniera sau apartamentul oferind confort atât din punct de vedere estetic cât și tehnic.

Un alt avantaj important se referă la limitarea restricțiilor față de cazarea la hotel, întrucât contractarea serviciilor unui hotel vine cu anumite restricții pe lângă facilități – aceste restricții se pot referi la accesul la bucătărie de exemplu.

În cazul contractării în regim hotelier nu există acest tip de restricții, baia este una privată, bucătăria utilată, alături de tot ceea ce este nevoie pentru a crea un plus de confort. Mai mult decât atât, sunt oferite servicii complete, camerele sunt echipate și mobilate complet, oferă acces la utilități precum internet, telefonie, cablu TV, electronice, electrocasnice dar și alte dotări de absolută necesitate. Apartamentele în regim hotelier pot să mulțumească oaspeții întrucât cerințele sunt foarte bine cunoscute, există o piață țintă concret studiată iar serviciile răspund cu acuratețe nevoilor.

Pe lângă seria de avantaje de natură financiară, avantajele oferite de proximitatea față de locațiile cheie și poziționarea apartamentelor, gradul de finisare și acuratețea satisfacerii nevoilor și cerințelor, crearea de confort, acest tip de cazare oferă nivelul de intimitate, discreție și liniștea de care ai nevoie indiferent de scopul călătoriei.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro