Criteriul National

Avantajele închirierii în regim hotelier

Avantajele închirierii în regim hotelier
decembrie 22
13:40 2017

În momentul de față, cazarea în regim hotelier cunoaște o popularitate din ce în ce mai mare; de câteva decenii această modalitate de cazare este din ce în ce mai preferată mai ales în statele occidentale. Acest aspect este determinat mai ales de cultura de afaceri din Vest care este foarte dezvoltată dar și de potențialul turistic pentru că în momentul în care mergi într-o altă țară sau oraș este necesar să te cazezi, fie că mergi în interes de serviciu sau într-un sejur relaxant.

Recent, alternativa aceasta de cazare a început să fie preferată deoarece oferă o serie de avantaje, începând cu costurile mai mici alocate decât pentru cazarea la hotel, comoditățile oferite, flexibilitatea și independența pe care o conferă o astfel de soluție pe lângă restul factorilor meniți să-ți creeze confort.

În București identificăm cea mai mare rată a închirierilor în regim hotelier. Majoritatea turiștilor optează pentru această variantă întrucât este mai accesibilă. Se pot închiria atât locuințe din secțiunea garsoniere regim hotelier Bucuresti, dar și apartamente cu 4 camere care sunt cele mai spațioase, noi și finisate.

Pentru călătoriile în interes de serviciu este necesar un loc în care să te cazezi și uneori este necesar să te ocupi de acest lucru într-un timp foarte scurt. Ai nevoie cel mai probabil ca respectiva cazare să fie în apropiere de locațiile cheie ale orașului sau locațiile în care trebuie să ajungi în interes de serviciu.

În ambele situații, când ai nevoie de cazare în interes de serviciu sau când ai nevoie de cazare în interes personal, cazarea în regim hotelier prezintă mai multe avantaje. Printre avantaje, poate cel mai relevant în concordanța cu noua tipologie de oaspeți este confortul.

Dacă o cameră de hotel are prea puțin spațiu de depozitare, imobilier insuficient sau dotări care nu corespund  cu nevoile proprii, apartamentele în regim hotelier pot să ofere un grad foarte mare de confort. Spațiul este temeinic distribuit, fiecare zonă din cameră este delimitată corespunzător, garsoniera sau apartamentul oferind confort atât din punct de vedere estetic cât și tehnic.

Un alt avantaj important se referă la limitarea restricțiilor față de cazarea la hotel, întrucât contractarea serviciilor unui hotel vine cu anumite restricții pe lângă facilități – aceste restricții se pot referi la accesul la bucătărie de exemplu.

În cazul contractării în regim hotelier nu există acest tip de restricții, baia este una privată, bucătăria utilată, alături de tot ceea ce este nevoie pentru a crea un plus de confort. Mai mult decât atât, sunt oferite servicii complete, camerele sunt echipate și mobilate complet, oferă acces la utilități precum internet, telefonie, cablu TV, electronice, electrocasnice dar și alte dotări de absolută necesitate. Apartamentele în regim hotelier pot să mulțumească oaspeții întrucât cerințele sunt foarte bine cunoscute, există o piață țintă concret studiată iar serviciile răspund cu acuratețe nevoilor.

Pe lângă seria de avantaje de natură financiară, avantajele oferite de proximitatea față de locațiile cheie și poziționarea apartamentelor, gradul de finisare și acuratețea satisfacerii nevoilor și cerințelor, crearea de confort, acest tip de cazare oferă nivelul de intimitate, discreție și liniștea de care ai nevoie indiferent de scopul călătoriei.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul