Criteriul National

Avantajele meseriei de model videochat la Studio20! Cati bani poti sa castigi

Avantajele meseriei de model videochat la Studio20! Cati bani poti sa castigi
decembrie 14
19:23 2017

model videochat studio20

Studio20 te poate ajuta sa devii un model de videochat de top, sa castigi venituri fabuloase si sa te bucuri de succes international. Cu o experienta in domeniu de peste 17 ani si locatii pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud), Studio20 este cel mai mare studio de videochat din lume!

Studio de videochat premium, model de videochat de top

Deoarece deviza noastra este „Excelem impreuna!”, daca vei alege sa lucrezi la Studio20 vei avea sansa sa devii un model de videochat de top si sa faci o cariera de succes in acest domeniu. Vei avea parte de faima si vei fi tratata ca un adevarat VIP. Iti vei putea permite vacante scumpe, masini de lux si chiar o casa noua! Toate acestea, in timp record – daca vei da dovada de implicare si perseverenta. Ca model de videochat la Studio20 poti castiga pana la 25.000 de dolari pe luna!

Te vei bucura de venituri fabuloase + numeroase bonusuri! Vei putea beneficia de un comision cumulativ de pana 65% din venituri, astfel:
– bonus 2% daca activezi online peste 90 de ore in acea perioada;
– bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;
– bonus 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
– bonus 5% daca ramai model de videochat la Studio20 timp de 12 luni complete.

Asadar, daca iti doresti sa lucrezi ca model de videochat intr-un mediu prietenos, cu oameni deschisi la minte si sa faci bani in timp ce te distrezi, studiourile noastre sunt locul ideal pentru a-ti atinge toate obiectivele financiare. Mai mult decat atat, vei putea participa la festivaluri internationale si vei avea sansa sa castigi numeroase premii. Modelele noastre au primit multiple titluri de-a lungul timpului: “Best Model”, “Best Emerging Model”, “Best Smile”, Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc.

Contract de artist interpret, venituri sigure si legale! Vei avea de castigat atat pe plan profesional, cat si personal

Studio20 ofera tuturor modelelor de videochat, obligatoriu majore, contract de artist-interpret, pe care acestea il semneaza in dublu exemplar inca din prima lor zi de activitate. Astfel vei beneficia de venituri sigure si legale, impozitate conform normelor in vigoare, cu acte in regula. In plus, te vei bucura de un venit lunar minim garantat, in valoare de 1.000$, valabil in primele 3 luni de activitate (indiferent de performantele tale online din aceasta perioada). Iar in caz de nevoie, te putem ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de machiaj.

Toate studiourile noastre iti pun la dispozitie conditii de munca extraordinare: decoruri luxoase si tehnologie de ultima generatie, suport permanent din partea specialistilor nostri si parteneriate cu cele mai faimoase site-uri de videochat (trafic de peste 300.000 de vizitatori pe zi). De asemenea, vei avea parte de cursuri individuale de limba engleza si lectii de cultura generala, costume unice si make-up profesional, campanii de promovare etc. Astfel vei deveni un model de videochat de top si vei avea de castigat atat pe plan profesional, cat si personal!

Deoarece ne dorim ca modelele noastre sa simta cu adevarat satisfactia muncii lor, dupa 6 luni in cadrul companiei poti solicita credite fara dobanda direct de la Studio20. Depinde numai de tine cat de multi bani vei ajunge sa castigi si cat de mult vei profita de toate avantajele pe care ti le oferim! Tot ce iti cerem in schimb este seriozitate, implicare 100%, perseverenta si o atitudine pozitiva. Completeaza formularul „Angajari videochat” disponibil pe site sau trimite-ne CV-ul la adresa jobs@studio20.ro si vino sa excelezi alaturi de noi ca model de videochat!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro