Criteriul National

Avantajele oferite de externalizarea serviciilor juridice

Avantajele oferite de externalizarea serviciilor juridice
octombrie 25
18:45 2018

Pentru ca o companie de renume national sau o firma mai mica sa functioneze la parametri normali din punct de vedere legislativ are nevoie nu doar de servicii de contabilitate sau de angajati care respecta codul muncii , ci si de servicii juridice monitorizate indeaproape si bine puse la punct. Este extrem de important ca pentru buna functionare a unei companii, indiferent de domeniul de activitatea, aceasta sa aiba personal calificat sau o echipa competenta care sa se ocupe ori de cate ori este nevoie de rezolvarea unor probleme ce presupun servicii juridice in Bucuresti. Auditul, consultanta fiscala sau juridica sunt elemente esentiale pentru bunul mers al lucrurilor si a activitatii dintr-o companie, astfel ca este esential ca acestea sa fie monitorizate in permanenta de persoane specializate, motiv pentru care externalizarea serviciilor juridice reprezinta o solutie optima pentru numeroase firme.

De ce sa optezi pentru externalizarea serviciilor juridice?

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le ofera serviciile juridice externalizate se refera la optimizarea costurilor, bugetul disponibil fiind unul dintre cele mai importante aspecter dintr-o companie. Pentru a sustine un consilier juridic, o firma trebuie sa majoreze costurile foarte mult, pe cand faptul ca se apeleaza la o firma ce ofera servicii juridice externalizate nu presupune un buget atat de mare.

De asemenea, odata ce iti doresti sa colaborezi cu o firma ce iti pune la dispozitie servicii juridice in Bucuresti trebuie sa stii ca beneficiezi pe deplin de experienta unei echipe de avocati sau consilieri juridici, care iti sunt mereu la dispozitie pentru a rezolva toate problemele sau neplacerile in cel mai scurt timp posibil.

In plus, prin externalizarea de servicii juridice, compania isi poate canaliza energia si resursele pentru a-si imbunatati performantele in domeniul sau de activitate si se poate concentra mai mult pe atingerea obiectivelor propuse, fara a-si mai face griji la rezolvarea problemelor de ordin juridic. 

Externalizarea serviciilor juridice, o solutie eficienta in toate domeniile

Astazi, piata in care se dezvolta anumite servicii juridice in Bucuresti, precum si piata serviciilor juridice din alte orase, la nivel national, este in continua evolutie, aceasta schimbandu-se constant in functie de necesitatile clientilor, precum si din punct de vedere al schimbarilor care apar in domeniul afacerilor. Cand se vorbeste despre servicii juridice, tendinta actuala este aceea de a contacta alti consultanti juridici sau firme care ofera astfel de servicii, pentru ca firmele si companiile sa aiba parte de servicii externalizate transparente si eficiente, ce corespund intocmai cu cerinele evolutive si flexibile ale afacerilor.

Externalizarea presupune, indiferent de servicii sau de domeniile de activitate, predarea activitatii interne a unui departament dintr-o firma sau companie catre un furnizor de servicii care sa puna la dispozitie persoane competente cu experienta in domeniu, menite sa rezolve problemele existente intr-un mod eficient. Avand in vedere ca externalizarea de servicii juridice reprezinta un aspect extrem de important pentru o firma, este esential ca factorii decisivi care au dus la aceasta hotarare sa se bazeze atat pe avantajele oferite, cat si pe dezavantajele care pot surveni ulterior.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul