Criteriul National

Avantajele oferite de un service calculatoare autorizat

Avantajele oferite de un service calculatoare autorizat
martie 07
18:06 2022

Astazi cei mai multi dintre noi folosesc un computer. Daca pana in urma cu cateva decenii folosirea unui computer era cu precadere intalnita in randul persoanelor pregatite pentru a folosi astfel de dispozitive sau in randul persoanelor tinere, astazi se poate spune ca toate grupele de varsta folosesc un computer pentru diferite activitati. Prin urmare numarul de calculatoare utilizate in randul populatiei a crescut semnificativ.

 

In consecinta vorbim si despre cresterea nevoii de a remedia anumite defectiuni sau probleme care pot sa se iveasca odata cu folosirea intensa a calculatoarelor. Din fericire exista posibilitatea ca oricine intampina astfel de probleme sau defectiuni sa apeleze la un service calculatoare autorizat. Exista mai multe avantaje pe care un astfel de service specializat le poate oferi, comparativ cu incercarea de a rezolva pe cont propriu sau cu ajutorul unor persoane neautorizate defectiunile care apar in timp la un calculator. Iata care sunt principalele astfel de avantaje.

Identificarea precisa a defectiunilor

Pentru a putea rezolva orice problema sau defectiune trebuie sa stii exact care este cauza acesteia. Daca nu ai pregatire si experienta in acest sens, atunci cu siguranta ca poti doar banui care sa fie cauza pentru care calculatorul tau nu functioneaza in parametrii optimi. Pe de alta parte, atunci cand apelezi la un service calculatoare ai certitudinea ca identificarea defectiunilor se va face cu mare precizie de catre personal calificat si cu experienta, dar si cu ajutorul diferitelor echipamente profesionale folosite in acest sens.

Rapiditatea rezolvarii defectiunilor

Un al doilea avantaj de care te poti bucura atunci cand alegi sa te adresezi unui service autorizat pentru mentenanta si reparatii calculatoare este rapiditatea in remedierea defectiunilor. Odata ce ai lasat calculatorul intr-un astfel de service autorizat, vei putea stii exact cand calculatorul tau este din nou functional, iar acest lucru va dura undeva intre 24-48 de ore de cele mai multe ori. Cu alte cuvinte, intr-un timp foarte scurt vei avea din nou la dispozitie calculatorul pentru a-l putea folosi in scopurile pentru care ai nevoie.

Toate serviciile intr-un singur loc

Desi la prima vedere ai putea crede ca pentru a regasi functionalitatea unui calculator nu este nevoie de foarte multe cunostinte, trebuie spus ca exista o multitudine de operatiuni si proceduri specifice pentru a pastra functionalitatea respectivului calculator. In acest context este foarte avantajos sa apelezi la un service autorizat pentru a putea beneficia de toate serviciile care vizeaza intretinerea si repararea calculatorului. Mai mult, odata ce ai gasit un service calculatoare care iti ofera calitate si profesionalism, vei stii exact unde sa mergi cand ai nevoie de mentenanta calculatorului sau de remedierea unei probleme.

Primesti garantie

Tot intre avantajele pe care un service autorizat le ofera regasim si faptul ca vei primi garantie pentru manopera executata, dar si pentru piesele care vor inlocui piesele uzate sau defecte. Astfel poti avea parte de incredere ca lucrarile executate pentru repararea unui laptop sau a unui sistem PC desktop sunt realizate la standarde de calitate. De asemenea vei putea conta pe calitatea pieselor care au inlocuit piesele folosite pentru aproximativ 12 luni.

 

Beneficiezi de transparenta

Nu in ultimul rand merita sa amintim faptul ca atunci cand te adresezi unui service autorizat si care functioneaza legal vei beneficia de transparenta totala in privinta serviciilor prestate, a costurilor aferente, dar si in ceea ce priveste durata necesara pentru remedierea eventualelor defectiuni ale calculatorului.

 

Daca toate aceste avantaje te-au convins ca cea mai buna alegere pentru intretinerea si repararea unui calculator o reprezinta un service calculatoare autorizat, atunci cauta un astfel de service la care sa apelezi ori de cate ori ai nevoie pentru intretinerea calculatorului tau.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul