Criteriul National

Avantajele panourilor sandwich Cluj oferite de Premiumpanel

iunie 04
16:27 2020

Avantajele panourilor sandwich Cluj oferite de Premiumpanel 

Panourile sandwich sunt o solutie importanta pentru oricine, acestea fiind placi stratificate, ele fiind alcatuite dintr-un miez ce poate fi spuma de polistiren extrudat. De asemenea, acest miez mai poate fi realizat din spuma poliuretanica, dar si vata de sticla. Fetele exterioare ale acestor panouri sandwich sunt alcatuite dintr-un miez de vata de sticla, cu fete exterioare din palci dure de PVC. Placile mai pot fi realizate si din tabla laminata, PVC, dar si placaj furniruit, precum si aluminiu.

In ceea ce priveste caracteristica prin intermediul careia acestora oferite de Premiumpanel – panouri sandwich cluj – ies in evidenta este ca ele au o capacitate foarte buna de izolare. In acelasi timp, ele au si o buna capacitate de etanseizare, fiind si foarte usor de folosit. Dimensiunile lor sunt dintre cele mai variabile, acestea reducand timpul de constructie semnificativ. Ele sunt folosite pentru acoperisuri, dar si pentru pereti, iar cel mai des aceste panouri sandwich sunt preferate pentru un montaj simplificat. Se permite in acest fel realizarea unui acoperis de o calitate foarte buna, eifcienta lor fiind una maxima. Costurile acestor panouri sunt reduse, ele avand o rezistenta sporita la conditiile atmosferice.

Un acoperis realizat din aceste panouri reuseste sa reduca semnificativ costurile cu incalzirea cladirii, iar datorita caracteristicilor acestora, panourile ofera si o greutate redusa, structura de suport fiind una mai putin costisitoare, dar si mai simpla. Greutatea redusa a panourilor este cea prin intermediul careia ele reusesc sa iasa in evidenta, aceste panouri avand si o rigiditate exceptionala. Ele rezista la loviturile mecanice, fiind rezistente si in ceea ce priveste schimbarile de temperatura. Pot rezista fara probleme si la expunerea in conditii atmosferice variate. 

Alegand aceste panouri, veti constata ca vor putea fi lipite, vopsite, dar si frezate, insa trebuie respectata tehnica de montare, aceasta tehnica permitand evolutia naturala a materialelor in procesul de dilatare. In constructia spatiilor mari, cu caracter industrial sau comercial, panourile sandwich sunt de preferat. Ele sunt utile chiar si in izolarea fatadelor sau a unora din peretii interiori, fiind o solutie importanta din acest punct de vedere. Pentru constructia caselor, folosindu-se de aceste panouri sandwich, sunt folosite panourile cu fete din lemn, dar si cu umplutura termoizolanta. 

Casele realizate din panourile sandwich sunt case mai usoare, ele neavand o structura de rezistenta independenta. Peretii sunt prefabricati, acestia incluzand materialul izolator. Avand in vedere faptul ca se foloseste un astfel de material, casele au o rezistenta sporita, dar si un cost mai redus. Constructia unei case din aceste panouri insa este limitata de o suprafata de maximum 80-100 mp. Panourile sunt insa o solutie importanta de avut in vedere, acestea avand o multime de avantaje. Acesta este si motivul pentru care multe persoane se orienteaza catre niste panouri de cea mai buna calitate, ele fiind apreciate in special in realizarea acoperisurilor. Este o idee foarte buna sa aveti in vedere asadar aceste panouri, ele facandu-si treaba foarte bine si asigurand in acelasi timp o rezistenta sporita la conditiile atmosferice. Faptul ca au un pret redus este apreciat de un numar mare de persoane, de aceea panourile sunt o solutie importanta.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul