Criteriul National

Avantajele pe care le ai cand achizitionezi accesorii de barbati

Avantajele pe care le ai cand achizitionezi accesorii de barbati
februarie 12
19:41 2018

De fiecare data cand iti doresti un accesoriu penru tine ca si barbat, cu siguranta nu este o alegere foarte usoara, din mai multe puncte de vedere, iar din aceasta cauza, trebuie sa intelegi si tu care sunt avantajele tale cand doresti sa le cumperi. Din punctul meu de vedere, nici nu se pune problema achizitiei unor accesorii fashion, acestea fiind foarte benefice, insa este strict la alegerea ta sa le consideri exact ca si mine. Drept urmare, voi incerca sa iti scot in evidenta cateva, deoarece in momentul in care doresti sa cumperi borsete barbati, foarte multe persoane spun ca nu se merita, ele putand fii inlocuite cu o geanta, atentia acestora fiind focusata pe alte aspect, nicidecum pe cele care conteaza, iar din aceasta cauza, trebuie sa citesti articolul propus de mine.

portofel barbati

Avantajele comertului online in ceea ce priveste borsetele si portofelele pentru barbati

Diversitatea acestor produse, este atat de mare, incat poti sa gasesti un model in foarte multe nuante. Din aceasta cauza, combinatiile de culori se inmultesc de la o zi la alta, iar pentru barbati este un lucru foarte important, in special pentru ca cele inchise la culoare pana acum cativa ani, erau simple intr-o singura nuanta. In felul acesta, maroul, poate fi combinat cu un negru si un alb, reiesind astfel o borseta mica, eleganta si foarte utilizata de catre orice barbat care o detine.

Chiar si pentru portofele barbati, poti sa gasesti modele de calitate la preturi foarte mici. Faptul ca au aparut pe piata, numeroase firme producatoare, acest lucru a motivat intreaga piata sa fie mult mai competitiva, iar pretul este unul din avantajele de care putem beneficia in urma acestui lucru. Cu alte cuvinte, preturile unui portofel, de la cateva sute de lei, au ajuns sa fie micsorate chiar si de cateva ori, ceea ce inseamna ca, ai nevoie de aproximativ 120 lei pentru un model de calitate superioara, elegant si rezistent.

portofele barbati

Un portofel, o borseta sau chiar un papion, acum 10 sau chiar 15 ani, era foarte greu de gasit si care sa fie in combinatie perfecta cu o tinuta, in schimb, in momentul de fata, este foarte usor. Numarul foarte mare de magazine, producatorii care se axeaza pe anumite accesorii si nevoia noastra de a iesi in evidenta in societate, au determinat ca acest lucru sa fie posibil si sa nu avem nici un stres cand vine vorba de a achizitiona un accesoriu pentru barbati.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul