Criteriul National

Avantajele pe care un antreprenor le dobandeste atunci cand colaboreaza cu o firma de contabilitate

Avantajele pe care un antreprenor le dobandeste atunci cand colaboreaza cu o firma de contabilitate
august 21
11:07 2020

Timpul inseamna bani, iar antreprenorii cu siguranta isi doresc sa valorifice cat mai mult aceste resurse. Indiferent de vechimea pe piata a companiei sau de marimea acesteia, este cunoscut deja faptul ca oamenii de afaceri incearca pe cat de mult posibil sa economiseasca aceste doua resurse. Prin intermediul externalizarii anumitor servicii, ei reusesc sa salveze resurse financiare, materiale, umane si temporale. Toate acestea pentru a acorda mai multa atentie principalelor obiective ale business-ului.

Externalizarea aspectelor contabile este, de asemenea, o solutie pentru afaceristi. Iata care sunt cele mai importante avantaje pe care un antreprenor le dobandeste atunci cand colaboreaza cu o firma de contabilitate.

  1. Cresterea profitului

Dupa cum bine este stiut deja, cresterea profitului reprezinta principalul obiectiv al oricarui antreprenor. Indiferent de domeniul de activitate al afacerii, deciziile importante in business se regasesc la orice pas, iar acestea sunt de cele mai multe ori de ordin financiar. Acesta este factorul differentiator intre companiile care apeleaza la firme de contabilitate si cele care nu externalizeaza acest serviciu. Cele dintai vor avea cu siguranta mai mult de castigat, deoarece o echipa de experti contabili va gestiona intotdeauna mai bine mijloacele prin care antreprenorii isi pot atinge obiectivele. In caz contrar, vei lasa deciziile importante pe mana unui simplu angajat care detine doar cunostinte minime de contabilitate.

  1. Economisirea timpului

O firma de contabilitate este solutia ideala pentru economisirea timpului. Daca pana acum alocai destul de mult timp activitatilor de tip financiar, din momentul in care ai decis sa apelezi la o echipa de experti contabili, poti aloca acest timp altor activitati profitabile. Mai mult decat atat, poti fi sigur ca o echipa acreditata, calificata si instruita va lua intotdeauna cele mai bune decizii astfel incat tu sa te bucuri de beneficii o lunga perioada de timp.

  1. Informare permanenta

Un alt avantaj de care un antreprenor se poate bucura pe termen lung este reprezentat de informarea permanenta. O firma de contabilitate va sti intotdeauna care sunt cele mai sigure surse de unde se poate informa si astfel iti va transmite si tie noutatile din domeniu. Poate ca aceste informatii par destul de neinsemnate, dar de cele mai multe ori ele pot face diferenta dintre tine si competitori.Astfel, nu doar ca esti tot timpul la curent cu noutatile in materie de business, ci si sigur ca firma de contabilitate la care ai apelat aplica cele mai noi reglementari legislative.

  1. Consultanta personalizata

Chiar daca termenul “contabilitate” pare destul de general, trebuie sa stii ca serviciile de contabilitate si consultanta pot fi personalizate in functie de tipologia fiecarei companii. Fie ca esti la inceput de drum sau in plina dezvoltare, o firma de contabilitate cu experienta cunoaste nevoile si dorintele clientului, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta rezultatelor pe parcursul colaborarii.

Asadar, daca esti in cautarea unei firme de contabilitate care sa te ajute in luarea celor mai bune decizii si sa aduca o multime de avantaje business-ului tau, trebuie sa stii ca Terwhoo este compania care detine o experienta considerabila si o echipa de profesionisti.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul