Criteriul National

Avantajele procedurilor estetice noninvazive

Avantajele procedurilor estetice noninvazive
iulie 19
12:57 2022

Blefaroplastia non-invazivă este un tip de chirurgie plastică care utilizează tehnologia laser pentru a trata afecțiunile pielii și ridurile. Aceasta poate fi utilizată pentru a trata pleoapele căzute și pungile de sub ochi.

Procedurile estetice non-invazive sunt foarte populare printre pacienți. Cu toate acestea, oamenii se întreabă adesea dacă procedurile estetice non-invazive sunt sigure și eficiente. Acest articol vă va explica de ce sunt atât de populare, vă va da câteva exemple de proceduri non-invazive pe care oamenii le folosesc pentru a-și îmbunătăți aspectul și vă va arăta cum acestea pot fi benefice atât pentru sănătatea dumneavoastră, cât și pentru aspectul dumneavoastră!

Înainte de a opta pentru blefaroplastie, este important să înțelegeți această procedură estetică

În lumea chirurgiei estetice, există două tipuri principale de intervenții chirurgicale: invazive și non-invazive. Chirurgia invazivă presupune tăierea sau îndepărtarea de țesut din corp și poate include o gamă largă de proceduri, cum ar fi abdominoplastia și liposucția. Procedurile estetice neinvazive sunt toate cele care nu necesită tăiere, ci folosesc lasere, unde radio luminoase sau alte dispozitive pentru a remodela pielea sau pentru a ținti anumite zone specifice ale corpului.

Blefaroplastia este o astfel de procedură care se încadrează în această categorie – îndepărtează excesul de piele din jurul zonei pleoapelor pentru a face ochii să arate mai tineri, ridicându-i în același timp în sus, astfel încât să pară mai mari și mai deschiși. Procedura poate fi efectuată în moduri diferite: blefaroplastia tradițională (sau chirurgia pleoapelor), care implică efectuarea unei incizii de-a lungul ambelor părți ale fiecărei pleoape superioare și inferioare.

Mulți oameni optează pentru o blefaroplastie nechirurgicală deoarece este mai puțin invazivă decât metodele tradiționale, dar oferă totuși multe beneficii, cum ar fi ochi cu aspect mai tânăr, fără a fi nevoiți să treacă prin dureri sau disconfort în timpul perioadei de recuperare ulterioară.*

Blefaroplastia non-invazivă poate fi realizată cu ajutorul laserului

Un laser este un instrument care utilizează lumina concentrată pentru a îndeplini o varietate de funcții diferite. Cea mai frecventă utilizare a laserelor este în cadrul procedurilor estetice și există mai multe tipuri disponibile pentru tratarea leziunilor cauzate de expunerea la soare, a petelor de vârstă și a rozaceei.

Blefaroplastia cu laser utilizează aceeași tehnologie folosită în alte proceduri non-invazive. S-a demonstrat că acest tip de tratament al pielii oferă rezultate de durată, fără timpul de recuperare sau de nefuncționare asociat cu opțiunile chirurgicale tradiționale.

Cel mai important, blefaroplastia cu laser poate reduce ridurile de pe pleoape fără a lăsa în urmă cicatrici sau incizii:

Beneficiile procedurilor de blefaroplastie nechirugicale

Deși este adevărat că toate procedurile chirurgicale prezintă un anumit nivel de risc, procedura non-invazivă este mult mai sigură decât chirurgia invazivă. Beneficiile procedurilor non-invazive de blefaroplastie sunt că acestea provoacă mai puțin disconfort, mai puține vânătăi și sunt mult mai eficiente din punct de vedere al costurilor decât procedurile invazive.

Procedura este, de asemenea, mai confortabilă pentru pacient, care se poate întoarce la activitățile zilnice normale imediat după tratament, în loc să fie nevoit să își ia liber de la serviciu sau de la școală, așa cum ar fi necesar după o procedură invazivă, cum ar fi resurfacția cutanată cu laser sau dermabraziunea.

Blefaroplastia neinvazivă utilizează o tehnologie inovatoare

Blefaroplastia non-invazivă utilizează o tehnologie inovatoare pentru a trata afecțiunile pielii și ridurile. Laserul CO2 stimulează producția de colagen, determinând strângerea pielii din jurul ochilor. Imediat după procedură, zona tratată se va simți puțin caldă și va avea un aspect roșiatic, cu posibilitatea de a se umfla. Dar aceste efecte vor dispărea după câteva zile. Acest lucru înseamnă că nu veți experimenta un timp de repaus mult mai scurt în ceea ce privește roșeața sau umflarea după procedură; în schimb, probabil că vă veți trezi cu un aspect revigorat, cu trăsături faciale mai definite.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți aspectul ochilor fără să treceți pe sub cuțit, atunci blefaroplastia non-invazivă este o opțiune excelentă. Aceasta poate fi efectuată ca o procedură ambulatorie și vă va ajuta să obțineți ochi cu aspect mai tânăr în doar o zi.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul