Criteriul National

Avantajele sistemelor de supraveghere video pentru exterior – tehnologia care ii tine pe hoti la distanta

Avantajele sistemelor de supraveghere video pentru exterior –  tehnologia care ii tine pe hoti la distanta
octombrie 17
20:40 2020

 

Siguranta este un element cheie care sta la baza linistii si ordinii de zi cu zi. Fara doar si poate, tehnologia are un merit deosebit de important in ceea ce priveste un sistem supraveghere video exterior sau interior, de o calitate superioara si care poate surprinde detalii importante despre evenimente neprevazute. In acest fel hotii pot fi tinuti la distanta sau chiar prinsi cu ajutorul dovezilor inregistrate si stocate inteligent sub forma digitala.

In ziua de azi, sisteme de supraveghere sunt la mare cautare. Fie ca vorbim despre o firma la incpeut de drum sau cu experienta, o locuinta, un muzeu sau un parc, camerele de luat vederi joaca un rol deosebit de important in formarea unui mediu sigur si lipsit de incidente. In plus, gratie inovatiilor din domeniu care nu intarzia sa apara si sa impresioneze, pe piata exista o serie de camere supraveghere exterior wireless menite sa iti usureze in mod semnificativ viata, venind de hac infractorilor in cel mai scurt timp cu putinta.

De ce sa folosesti sisteme de supraveghere wireless

In ziua de azi suntem inconjurati la tot pasul de sisteme wireless, cunoscute si sub denumirea de tehnologii fara fir. Acestea isi fac aparitia si in cadrul dispozitivelor de supraveghere, avand in acest fel o rezolutie de inregistrare mai ridicata si un design minimalist, aproape invizibil. Astfel, celebrele camere supraveghere exterior wireless vin la pachet cu o serie de avantaje care iti vor usura in mod vizibil viata.

De la preturi accesibile pentru toata lumea la calitate pentru o perioada indelungata de timp, inregistrarile nu vor dezamagi niciodata si vor aduce in lumina relfectoarelor hotii care nu vor mai scapa nepedepsiti.

  1. Costuri reduse, potrivite pentru toate bugetele

In primul si in primul rand, un sistem supraveghere video exterior fara fir este accesibil pentru toate buzunarele. Astfel, in functie de neovi si de posibilitati cu siguranta poti gasi simplu si rapid un dispozitiv care sa iti raspunda la toate cerintele si sa nu te supuna la un efort financiar greu de sustinut. In plus, calitatea este asigurata iar tu vei avea sansa sa te bucuri de siguranta si de liniste 24 de ore din 24.

  1. Dispozitive moderne fara fir

De asemenea, gratie avantului tehnologic, camerele de supraveghere se bucura si ele de lipsa firelor si cablurilor necesare in cazul celor traditionale. Cu ajutorul acestor noi modele poti sa montezi in doar cativa pasi camerele si sa accesezi la doar o atingere de ecran distanta inregistrarile din perimetrul de monitorizare. Acest aspect este extrem de important mai ales in cazul in care te afli departe de casa si vrei sa fii la curent cu ce se intampla in zona. De asemenea, aplicatia mobila care se conecteaza la sistem iti poate transmite alerte si informatii in timp real care te vor ajuta sa pui capat din timp problemelor neprevazute.

  1. Camere wireless flexibile si usor de montat

Nu in ultimul rand, un sistem supraveghere video exterior lipsit de cabluri este usor de montat si de folosit, fara a cere ajutorul firmelor autorizate. De asemenea, nu ai nevoie de un bagaj tehnic in spate pentru a da start inregistrarilor. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi un unghi bun de inregistrare care iti poate oferi informatii importante in caz de nevoie.

E-camere.ro, ajutorul de nadejde care pune bazele sigurantei si linistii

In cazul in care iti doresti siguranta la cel mai inalt nivel, cei de la e-camere.ro ti-au pregatit o serie de dispozitive special gandite pentru nevoile tale. De la camere supraveghere exterior wireless la sisteme clasice, toate acestea iti asigura un grad sporit de confort si vor tine infractorii la distanta 24 din 24 de ore.

Totodata, gratie tehnologiilor moderne, investitia facuta va fi una de lunga durata si te va proteja in acest fel de pericole pentru multi ani la rand.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul