Criteriul National

Avantajele unui album foto de nunta personalizat

Avantajele unui album foto de nunta personalizat
mai 25
09:56 2019

Atunci cand isi angajeaza un fotograf profesionist sau o echipa de fotografi profesionisti, persoanele interesate trebuie sa tina cont si de alte aspecte importante, cum ar fi albumul foto pe suport cartonat sau de hartie, nu doar de cel digital. Un album foto care poate fi tinut in maini si rasfoit in zilele ploioase sau friguroase, cand pe multi dintre noi ne cuprinde nostalgia si vrem sa ne amintim momente frumoase, este o investitie extraordinara!

Pe site-ul Whitestories.ro clientii vor gasi, pe langa serviciile personalizate si profesionale de filmari si fotografiere la diferite evenimente, si posibilitatea de a opta pentru un album foto.

Importanta unui album foto

Albumul foto este cea mai buna varianta pentru pastrarea amintirilor frumoase, asigurand trăinicia amintirilor si a momentelor deosebite din timpul nuntii, botezului sau din timpul aniversarii, logodnei, cununiei civile, onomasticii, iar lista poate continua. Imaginile definitorii pentru cel mai important moment din viata oamenilor pot fi pastrate intr-un album foto personalizat, conceput profesional si realizat din cele mai bune materiale. Cu un album foto personalizat, clientii pot face o calatorie imaginara pe aleea amintirilor ori de cate ori vor simti nevoia.

Asa cum, in trecut, parintii si bunicii isi petreceau timpul privind prin albumul de nunta, asa si in societatea moderna actuala, oamenii pot rasfoi amintiri din diferite momente importante ale vietii. Un album foto este o investitie facuta cu gandul la viitor, care va spune povestea cuplului si a nuntii generatiilor ce vor urma.

Daca acum cateva zeci de ani, cel mai important lucru pe care parintii si bunicii il pastrau cu sfintenie si cu care umblau cu multa grija era albumul foto de la nunta, acum albumul foto poate exprima si alte momente, acelea petrecute alaturi de copilul abia nascut sau chiar momentele frumoase de sarcina.

Valoarea albumelor foto – inestimabila

Fotografia a captat cel mai bine cele mai importante momente din istorie. Zicala „o fotografie face cat o mie de cuvinte” este cat se poate de adevarata. Imaginea depaseste orice granita, ajuta oamenii sa isi inteleaga mai bine trecutul, sa vada schimbarile care s-au petrecut si sa se bucure de ceea ce au avut si de ceea ce au. Albumul foto ramane o marturie durabila a emotiilor si a bucuriilor traite, scoate in evidenta felul in care evolueaza relatiile si aduce pe fata oamenilor chiar si lacrimi de bucurie.

Materialele de calitate din care sunt realizate albumele foto, atat in ceea ce priveste copertile, cat si interiorul, sunt un criteriu important si un factor decizional care ii va determina pe clienti sa afirme ca au facut cea mai buna alegere, atat din punctul de vedere al profesionistilor cu care au ales sa colaboreze, cat si din punctul de vedere al materialelor si al instrumentelor folosite de acestia.

In fond, un album foto inseamna mai mult decat o simpla insiruire de imagini. Aceste imagini trebuie sa fie bine gandite si organizate, iar materialele trebuie sa fie de cea mai buna calitate pentru a oferi albumului foto durabilitate in timp, rezistenţă la razele UV si la zgarieturi. Cu cat este mai bine intretinut albumul foto, cu atat va ramane mai mult timp o amintire de neuitat in biblioteca celor care au optat pentru aceasta excelenta varianta.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei