Criteriul National

Avantajele utilizarii Microsoft 365 de catre administratorii companiilor mici si mijlocii

Avantajele utilizarii Microsoft 365 de catre administratorii companiilor mici si mijlocii
mai 06
12:04 2020

Una dintre cele mai mari preocupari pe care o au administratorii companiilor mici si mijlocii consta in gasirea unei solutii integrate care reuneste cele mai bune instrumente de productivitate, securitate si capabilitati de gestionare a dispozitivelor. Cei mai multi stiu deja ca aceasta solutie poarta numele: Microsoft 365, si ca este insotita de Office 365, Windows 10 si Enterprise Mobility + Security.

Avantajele Microsoft 365 sunt numeroase si foarte, foarte, utile

Gratie acestei solutii, angajatii vor lucra mult mai eficient si vor fi mult mai creativi. Cei care administreaza o companie au posibilitatea de a extrage si de a modela informatiile fara a avea nevoie de training specializat si de lunga durata. Fara doar si poate, o astfel de investitie va ajuta angajatii sa lucreze mult mai bine in echipa, sa creeze un mediu comun de informatii unde pot accesa, partaja si modifica informatiile intr-un singur loc.

Microsoft 365 pune la indemana administratorilor companiilor, toate instrumentele necesare administrarii unei afaceri, acestia avand certitudinea ca datele lor se afla in siguranta, gratie unui antivirus. Aplicatiile cele mai familiare sunt la indemana oricui datorita acestui program care le permite utilizatorilor accesul la cele mai recente versiuni de Word, Excel, Power Point, One Note, Share Point si Microsoft Teams.

In plus, serviciile de productivitate incluse sunt numeroase: Bookings, My Analitics, Stream, Whiteboard si Yammer. Comunicarea cu clientii, colegii si partenerii de afaceri este simpla si rapida prin intermediul Outlook si Exchange. In plus, fisierele sunt usor de gestionat de oriunde, datorita existentei unui TB de stocare.

Datele sunt in siguranta gratie antivirusului, atat datele firmei, cat si cele personale. Tot la capitolul securitate, acest program ofera protectie impotriva documentelor nesigure, a atacurilor si amenintarilor cibernetice si a oricarui tip de malware.

Din punct de vedere al sistemului de operare, acest produs detine cel mai sigur tip de Windows cu posibilitate de upgrade la Windows 10 Pro de la Windows 7, 8 si 8.1 Pro. Gratie optiunii Bookings, compania va beneficia de o pagina web pe care clientii o pot utiliza pentru a programa intalniri, direct in calendarul publicat.

Pe de alta parte, optiunea Yammer este o retea sociala eficienta pentru orice companie in cadrul careia utilizatorii pot comunica foarte rapid cu privire la sarcini, activitati si noutati la nivel global. Optiunea Planner, pe de alta parte, permite crearea de planuri detaliate pentru membrii echipei, in vederea organizarii si atribuirii de sarcini.

Nu in ultimul rand, exista si alte optiuni foarte eficiente pentru orice companie mica si mijlocie in cadrul programului Microsoft 365, incluzand Power Apps, care ajuta la construirea de aplicatii business personalizate, fara a cunoaste macar limbajul de programare, precum si Stream, care ajuta utilizatorii sa incarce, sa vizualizeze si sa partajeze videoclipurile in conditii de maxima securitate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul