Criteriul National

Avantajul de a contacta o firmă specializată în procesul de înmormântare

iulie 01
18:40 2020

Sunt uneori clipe pe care nu le putem înțelege sau în care cu mult timp înainte am neglijat anumite întâmplări care în cele din urmă ne-au dat viața peste cap. Poate că nu foarte mulți dintre noi sunt conștineți cu adevărat de ceea ce se întâmplă în viața lor sau de problemele care apar în mod involuntar. Indiferent de senzația pe care o ai într-un moment de cumpănă, asta nu înseamnă că poți lăsa toate acele chestiuni să te dărâme.

Astfel încât să ajungi la o decizie greșită și nu la una care te poate aduce mai aproape de simplificarea tuturor lucrurilor. În altă ordine de idei nu trebuie să lași pe nimeni să ia decizii în locul tău, chiar dacă vorbim despre moartea unei persoane importante din viața ta. Poate că fiecare situație este destul de dificilă în sensul său, însă tu trebuie să te axezi mai mult pe ceea ce ai de făcut, iar atunci când simți că lucrurile o iau puțin razna sau că nu ești suficient de pregătit pentru a te ocupa așa cum trebuie de respectiva înmormântare trebuie să știi că pentru asta există firme, servicii și oameni specializați care să se ocupe.

Spe exemplu dacă nu ai nici o idee despre ceea ce tu trebuie să faci într-o astfel de situație te poți adresa către acele servicii funerare București și poți observa profesionalismul de care dă dovadă specialiștii de acolo. Prin urmare nu trebuie să te îngrijorezi sau să intri în panică pentru că nu știi ce ai de făcut în totalitate. De fapt pentru a evita orice tip de comentariu este indicat să iei în calcul și o astfel de firmă de pompe funebre. Ba mai mult decât atât poți avea în vedere toate beneficiile pe care le poate avea o astfel de firmă, având în vedere că îți poate pune la dispoziție servicii precum:

  • transport funerar – și internațional (acolo unde este cazul);
  • spațiu de depozitare pentru trupul neînsuflețit;
  • procesul de îmbălsămare al persoanei decedate;
  • avantajul de a-ți garanta toate serviciile și de asemenea de a oferi servicii de calitate;
  • și nu în ultimul rând, te poate ajuta cu ceea ce înseamnă coliva pentru înmormântare, dar și pentru restul de capete, slujbe necesare după procesul de înmormântare;

Indiferent de motivul pentru care ai apelat la o astfel de firmă nu trebuie să te îndoiești de calitatea acestor servicii, cu atât mai mult că aceștia îți pun la dispoziție servicii variate de calitate, care sunt garantate. Ba mai mult decât atât tu nu trebuie să-ți mai faci griji în privința a ceea ce se întâmplă sau dacă sunt toți pașii îndepliniți pentru procesul de înmormântare.

Iar ca să poți scăpa de toate aceste griji sau îndoieli în primul rând trebuie să ai încredere în firma pe care ai acreditat-o pentru a se ocupa de toate aceste chestiuni. Așadar nu trebuie să ai parte neapărat de servicii de lux, ci mai degrabă să ai încredere în acele persoane sau firme care îți pot oferi servicii de calitate și se pot ocupa în totalitate de problema ta.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul