Criteriul National

Avantul energiei solare in anul 2017

Avantul energiei solare in anul 2017
iulie 10
14:29 2017

Dupa cum bine stim, anumite lucruri sunt indispensabile omului de rand si aici nu avem cum sa nu ne raportam la hrana, apa, locuinta, diferite utilitati sau instalatii care sa ajute la inteprinderea anumitor procese din viata de zi cu zi.

Daca in trecut eram obisnuiti doar sa apelam la resursele de apa oferite de furnizorul local, acum lucrurile se pot schimba covarsitor. Cu toti stim ca maniera in care ne este incalzita apa de la robinet aduce in discutie o sumedenie de factori de poluare, lucru care poate fi de altfel si foarte rau pentru organismul uman pe termen lung.

Energie verde cu panouri solareStiai ca cercetatorii din medicina au putut descoperi ca apa de la canal rece contine diferite substante care pot conduce la cancer? Sau ca pe tevi exista depuneri mari de fier sau alte metale si nemetale, care pot fi letale pentru organismul uman atunci cand sunt intr-o doza mare? Cu siguranta, toate aceste griji impreuna cu cele materiale te conduc in a schimba din temelii sistemul casei, mai ales daca ne gandim la alternative de viitor.

Cum tehnologia se afla intr-o epoca infloritoare, puteti avea acces cu usurinta la panouri solare cu tuburi vidate pentru casa, care sunt de altfel si garantia viitorului pentru omul modern.

Diferentele dintre panourile solare electrice si instalatiile actuale

In primul rand, acestea nu presupun niciun efort din partea consumatorului pentru a functiona sau pentru a oferi randamentul scontat in ceea ce priveste incalzirea apei, lucru care cu siguranta va avea un impact important in casele tuturor oamenilor.

In al doilea rand, daca facem referire la diferite panouri solare, putem aduce in discutie protejarea mediului inconjurator, energia solara fiind obtinuta intr-o forma naturala pentru casele oamenilor, lucru perfect legal si lipsit de consecinte negative pentru mediul inconjurator.

Mai mult decat atat, odata achizitionate diferite panouri solare pentru apa calda, garantia investitiei se va vedea peste ani, iar costurile la factura de utilitati vor scadea considerabil, lucru care v-ar putea permite sa va efectuati diferite vacante impreuna cu cei dragi sau sa incercati actiuni pe care le-ati dorit dintotdeauna, dar v-ati privat de ele din cauza lipsei banilor. Vreti sa cititi mai multe despre ROI la panouri solare? Understansolar.com propune un articol explicativ foarte interesant.

In acest moment exista panouri solare ieftine datorita reducerilor sezoniere pe care le pun la dispozitie producatorii de top, mai ales cei din mediul online, care propun in urma incheierii unui contract de colaborare si un montaj gratuit sau mentenanta asupra produsului propriu pe o perioada destul de lunga de timp, lucru care cu siguranta va convinge ca este nevoie de o schimbare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo