Criteriul National

Avantul energiei solare in anul 2017

Avantul energiei solare in anul 2017
iulie 10
14:29 2017

Dupa cum bine stim, anumite lucruri sunt indispensabile omului de rand si aici nu avem cum sa nu ne raportam la hrana, apa, locuinta, diferite utilitati sau instalatii care sa ajute la inteprinderea anumitor procese din viata de zi cu zi.

Daca in trecut eram obisnuiti doar sa apelam la resursele de apa oferite de furnizorul local, acum lucrurile se pot schimba covarsitor. Cu toti stim ca maniera in care ne este incalzita apa de la robinet aduce in discutie o sumedenie de factori de poluare, lucru care poate fi de altfel si foarte rau pentru organismul uman pe termen lung.

Energie verde cu panouri solareStiai ca cercetatorii din medicina au putut descoperi ca apa de la canal rece contine diferite substante care pot conduce la cancer? Sau ca pe tevi exista depuneri mari de fier sau alte metale si nemetale, care pot fi letale pentru organismul uman atunci cand sunt intr-o doza mare? Cu siguranta, toate aceste griji impreuna cu cele materiale te conduc in a schimba din temelii sistemul casei, mai ales daca ne gandim la alternative de viitor.

Cum tehnologia se afla intr-o epoca infloritoare, puteti avea acces cu usurinta la panouri solare cu tuburi vidate pentru casa, care sunt de altfel si garantia viitorului pentru omul modern.

Diferentele dintre panourile solare electrice si instalatiile actuale

In primul rand, acestea nu presupun niciun efort din partea consumatorului pentru a functiona sau pentru a oferi randamentul scontat in ceea ce priveste incalzirea apei, lucru care cu siguranta va avea un impact important in casele tuturor oamenilor.

In al doilea rand, daca facem referire la diferite panouri solare, putem aduce in discutie protejarea mediului inconjurator, energia solara fiind obtinuta intr-o forma naturala pentru casele oamenilor, lucru perfect legal si lipsit de consecinte negative pentru mediul inconjurator.

Mai mult decat atat, odata achizitionate diferite panouri solare pentru apa calda, garantia investitiei se va vedea peste ani, iar costurile la factura de utilitati vor scadea considerabil, lucru care v-ar putea permite sa va efectuati diferite vacante impreuna cu cei dragi sau sa incercati actiuni pe care le-ati dorit dintotdeauna, dar v-ati privat de ele din cauza lipsei banilor. Vreti sa cititi mai multe despre ROI la panouri solare? Understansolar.com propune un articol explicativ foarte interesant.

In acest moment exista panouri solare ieftine datorita reducerilor sezoniere pe care le pun la dispozitie producatorii de top, mai ales cei din mediul online, care propun in urma incheierii unui contract de colaborare si un montaj gratuit sau mentenanta asupra produsului propriu pe o perioada destul de lunga de timp, lucru care cu siguranta va convinge ca este nevoie de o schimbare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo