Criteriul National

Avantul energiei solare in anul 2017

Avantul energiei solare in anul 2017
iulie 10
14:29 2017

Dupa cum bine stim, anumite lucruri sunt indispensabile omului de rand si aici nu avem cum sa nu ne raportam la hrana, apa, locuinta, diferite utilitati sau instalatii care sa ajute la inteprinderea anumitor procese din viata de zi cu zi.

Daca in trecut eram obisnuiti doar sa apelam la resursele de apa oferite de furnizorul local, acum lucrurile se pot schimba covarsitor. Cu toti stim ca maniera in care ne este incalzita apa de la robinet aduce in discutie o sumedenie de factori de poluare, lucru care poate fi de altfel si foarte rau pentru organismul uman pe termen lung.

Energie verde cu panouri solareStiai ca cercetatorii din medicina au putut descoperi ca apa de la canal rece contine diferite substante care pot conduce la cancer? Sau ca pe tevi exista depuneri mari de fier sau alte metale si nemetale, care pot fi letale pentru organismul uman atunci cand sunt intr-o doza mare? Cu siguranta, toate aceste griji impreuna cu cele materiale te conduc in a schimba din temelii sistemul casei, mai ales daca ne gandim la alternative de viitor.

Cum tehnologia se afla intr-o epoca infloritoare, puteti avea acces cu usurinta la panouri solare cu tuburi vidate pentru casa, care sunt de altfel si garantia viitorului pentru omul modern.

Diferentele dintre panourile solare electrice si instalatiile actuale

In primul rand, acestea nu presupun niciun efort din partea consumatorului pentru a functiona sau pentru a oferi randamentul scontat in ceea ce priveste incalzirea apei, lucru care cu siguranta va avea un impact important in casele tuturor oamenilor.

In al doilea rand, daca facem referire la diferite panouri solare, putem aduce in discutie protejarea mediului inconjurator, energia solara fiind obtinuta intr-o forma naturala pentru casele oamenilor, lucru perfect legal si lipsit de consecinte negative pentru mediul inconjurator.

Mai mult decat atat, odata achizitionate diferite panouri solare pentru apa calda, garantia investitiei se va vedea peste ani, iar costurile la factura de utilitati vor scadea considerabil, lucru care v-ar putea permite sa va efectuati diferite vacante impreuna cu cei dragi sau sa incercati actiuni pe care le-ati dorit dintotdeauna, dar v-ati privat de ele din cauza lipsei banilor. Vreti sa cititi mai multe despre ROI la panouri solare? Understansolar.com propune un articol explicativ foarte interesant.

In acest moment exista panouri solare ieftine datorita reducerilor sezoniere pe care le pun la dispozitie producatorii de top, mai ales cei din mediul online, care propun in urma incheierii unui contract de colaborare si un montaj gratuit sau mentenanta asupra produsului propriu pe o perioada destul de lunga de timp, lucru care cu siguranta va convinge ca este nevoie de o schimbare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro