Criteriul National

Aveți milă de bieții jurnaliști constănțeni ,nici câinii nu se joacă cu ei…

Aveți milă de bieții jurnaliști constănțeni ,nici câinii nu se joacă cu ei…
decembrie 19
15:38 2015

 

ddd1Stimați cititori, poate sunteți obișnuiți deja cu implicarea ziarului nostru în multe acțiuni umanitare, ecologice și culturale făcând, sperăm noi, dovada altruismului comunitar. Din această cauză nu putem să nu observăm nevoia colegilor de breaslă care suferă grav de lipsa de atenție a publicului. Mândri și siguri pe ei, au ieșit astfel pe stradă la cerșit atenție postând afișe mari cu dânșii prin oraș.

poza_articol

Dacă cei mai neinspirati jurnaliști și-au câștigat notorietatea prin documentarea aprofundată a subiectelor prezentate în propriile articole sau emisiuni tv menite să prezinte condiția societății contemporane încercând totodată și să trezească conștiința cetățenilor cu privire la problemele urbei, alții și-au utlizat întreaga experiență de lenevit în scaun pe internet concepând originala idee de a-și face reclamă prin oraș cu afișe publicitare precum super-ofertele la castraveți și alte legume. Pe surse am aflat că este vorba despre foști jurnaliști care si-au pierdut această calitate devenind blogerii Dorian Hapurnea și Valentin Coman. Privirea dânșilor din afișele stradale poate stârni compasiune.Ei par atât de triști că ai impresia ca nici câinii nu vor să se joace cu ei.

11695418_881924228552818_8566172914371685730_n

Am depus eforturi susținute să găsim evenimentele importante din activitatea dânșilor și am reușit să identificăm o acțiune care probabil i-a propulsat în lumea elitelor jurnalistice. Fermecați poate de inteligența rujatei Corina Martin care sârguincioasă poate își cara bidoanele pline cu suc la conferințele cu jurnaliști, s-au decis să susțină campania dumneaei de promovarea a stațiunii. S-au întâlnit, au dezbătut ore întregi până au făcut dovada harului lor scriitoricesc reușind cele mai bune slogane de promovare ale stațiunii:  ,,I love Mamaia”, respectiv ,,Am ales Mamaia” – senzațional! – felicitări!

Suntem mândri că avem asemenea colegi în breasla cărora le datorăm și capacitatea de trezire a atenției cetățenilor în legătură cu problemele orașului dar și a administrației care a reușit apoi să dezvolte cu succes nenumărate lanțuri de saloane erotice și saormerii la bulevard ca dovadă a propășirii mândrei urbe ce o locuim.

Ne bucurăm să încheiem acest articol cu un moment artistic în ton cu frumoasele creații ce promovează stațiunea așa că am ales pentru dumneavoastră melodia La Constanta – PLUS 2

 

2

 

Sursa foto: facebook.com

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul