Criteriul National

Aveți milă de bieții jurnaliști constănțeni ,nici câinii nu se joacă cu ei…

Aveți milă de bieții jurnaliști constănțeni ,nici câinii nu se joacă cu ei…
decembrie 19
15:38 2015

 

ddd1Stimați cititori, poate sunteți obișnuiți deja cu implicarea ziarului nostru în multe acțiuni umanitare, ecologice și culturale făcând, sperăm noi, dovada altruismului comunitar. Din această cauză nu putem să nu observăm nevoia colegilor de breaslă care suferă grav de lipsa de atenție a publicului. Mândri și siguri pe ei, au ieșit astfel pe stradă la cerșit atenție postând afișe mari cu dânșii prin oraș.

poza_articol

Dacă cei mai neinspirati jurnaliști și-au câștigat notorietatea prin documentarea aprofundată a subiectelor prezentate în propriile articole sau emisiuni tv menite să prezinte condiția societății contemporane încercând totodată și să trezească conștiința cetățenilor cu privire la problemele urbei, alții și-au utlizat întreaga experiență de lenevit în scaun pe internet concepând originala idee de a-și face reclamă prin oraș cu afișe publicitare precum super-ofertele la castraveți și alte legume. Pe surse am aflat că este vorba despre foști jurnaliști care si-au pierdut această calitate devenind blogerii Dorian Hapurnea și Valentin Coman. Privirea dânșilor din afișele stradale poate stârni compasiune.Ei par atât de triști că ai impresia ca nici câinii nu vor să se joace cu ei.

11695418_881924228552818_8566172914371685730_n

Am depus eforturi susținute să găsim evenimentele importante din activitatea dânșilor și am reușit să identificăm o acțiune care probabil i-a propulsat în lumea elitelor jurnalistice. Fermecați poate de inteligența rujatei Corina Martin care sârguincioasă poate își cara bidoanele pline cu suc la conferințele cu jurnaliști, s-au decis să susțină campania dumneaei de promovarea a stațiunii. S-au întâlnit, au dezbătut ore întregi până au făcut dovada harului lor scriitoricesc reușind cele mai bune slogane de promovare ale stațiunii:  ,,I love Mamaia”, respectiv ,,Am ales Mamaia” – senzațional! – felicitări!

Suntem mândri că avem asemenea colegi în breasla cărora le datorăm și capacitatea de trezire a atenției cetățenilor în legătură cu problemele orașului dar și a administrației care a reușit apoi să dezvolte cu succes nenumărate lanțuri de saloane erotice și saormerii la bulevard ca dovadă a propășirii mândrei urbe ce o locuim.

Ne bucurăm să încheiem acest articol cu un moment artistic în ton cu frumoasele creații ce promovează stațiunea așa că am ales pentru dumneavoastră melodia La Constanta – PLUS 2

 

2

 

Sursa foto: facebook.com

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo