Criteriul National

Aveți milă de bietul senator Chiru, n-a ajuns și în Hawaii la relaxare încă…

 Breaking News
Aveți milă de bietul senator Chiru, n-a ajuns și în Hawaii la relaxare încă…
decembrie 07
07:25 2016

art_imag

 

Stimati concetateni si dobrogeni, spre rusinea noastra nu am construit nici macar pana in prezent o statuie ilustrului senator Gigi Chiru, care din greu trudeste de ani de zile in politica pentru propasirea orasului si judetului nostru. Nu stim deloc sa ne aratam recunostinta fata de efortul de ani de zile al patriotului senator incununat cu mareata realizare: ziua Dobrogei. Ce poti sa-ti doresti mai mult intr-un oras si judet care stralucesc de gunoaie, case care stau sa cada si poluare la tot pasul, decat o hora traditionala. Zis si facut, proiectul magistral al senatorului a fost dus la indeplinire. Este timpul sa ne aratam si noi recunostinta si sa-i mai acordam sprijin devotatului politician care harnic scrie biletele cu zerouri probabil in activitatea senatoriala si sa-i mai dam un vot intr-un nou mandat de senator, poate de data asta are si dansul ocazia sa ajunga macar in Hawaii cu imperecheata dansului la relaxare dupa dansul in hora.

va mai recomandam: insipida conducere penele,  imaginea zilei

2

 

de-ce-satul-romanesc-e-pe-moarte-132-1461760895-size_1000

 

 

 

6

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo