Criteriul National

Azi e votul pentru Vâlcov şi Şova REVISTA PRESEI

Azi e votul pentru Vâlcov şi Şova REVISTA PRESEI
martie 25
06:01 2015

Azi e votul în plen, în Senat, pentru arestarea lui Dan Şova şi lui Darius Vâlcov. Gândul explică faptul că ne aflăm din nou în situaţia în care ne aflam în primăvara lui 2012: UNPR poate să încline balanţa într-o direcţia sau alta, pentru sau contra cabinetului lui Victor Ponta, dacă interesul naţional o va cere, aşa cum se exprimă liderul acestui partid, Gabriel Oprea.

Dar ce a făcut Darius Vâlcov acesta, de exemplu, de îl urmăresc procurorii atât de acerb? Uite, de exemplu, ieri ei aceştia au extins cercetarea penală asupra domnului (fost) ministru, pentru că, după ce a fost numit în funcţie, şi-a ascuns bani, trei lingouri de aur şi un tablou, semnat Jean Cocteau, în seiful unui prieten, deputatul PSD Daniel Bărbulescu, conform Naţional. Că scrie pe el Jean Cocteau e egal cu zero, poate să fie chinezărie. Sau nu.

Camera Deputaţilor a uzat de sistemul adoptării tacite a unei legi. Este vorba despre un proiect de lege ce le permite aleşilor locali să facă parte din asociaţiile de dezvoltare intercomunitară, fără a mai putea fi traşi la răspundere nicicum de Agenţia Naţională pentru integritate.

Proiectul acesta de lege, care a fost  iniţiat de oprsprezece senatori PSD, printre care şi Gabriela Vrânceanu Firea,  i-ar scăpa pe mulţi primari şi preşedinţi de consilii judeţene, peste 1.000 la număr, de acuzaţiile de incompatibilitate, explică Adevărul.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo