Criteriul National

B1 TV investighează dacă Sorina Matei a făcut consultanţă politică pentru PDL

B1 TV investighează dacă Sorina Matei a făcut consultanţă politică pentru PDL
martie 23
14:53 2015

B1 TV desfăşoară o investigaţie internă, pentru a afla dacă jurnalistul Sorina Matei ar fi desfăşurat într-adevăr activităţi de consultanţă politică pentru Partidul Democrat Liberal atunci când trecuse deja de la România TV la această staţie de televiziune.

Aşa rezultă dintr-un comunicat de presă dat astăzi de postul de televiziune B1 TV. Televiziunea nu spune însă expllicit acest lucru: că desfăşoară o anchetă internă care o priveşte pe Sorina Matei.

Investigaţia aceasta are loc, aşa cum se deduce din comunicatul de presă, cel târziu la câteva zile după ce consilierul Elenei Udrea – fost preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, fost candidat la Preşedinţie, anterior preşedintel PDL filiala Bucureşti – Cristian Călugăru a acuzat-o pe Sorina Matei, în direct, în propria ei emisiune de televiziune, că făcea coaching cu postacii Partidului Democrat Liberal.

Cristian Călugăru a reacţionat atacând astfel, atunci când Sorina Matei i-a pus întrebări asupra felului cum ar fi coordonat el postacii Elenei Udrea, care ar fi fost plătiţi cu circa 10.000 de euro lunar.

Despre aceste presupuse sume rulate la negru se pomeneşte în referatul privind prelungirea arestării preventive a Elenei Udrea.

Ei ar fi fost rulaţi de Ana Maria Topoliceanu şi Tudor Liberiu Breazu, în interesul PDL Bucureşti, care era condusă de Udrea.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro