Criteriul National

Băcăuancele de la Enjoy Studios se răsfață pe plajele autohtone

Băcăuancele de la Enjoy Studios se răsfață pe plajele autohtone
august 01
16:26 2020

Modelele Enjoy Studios au dat START la distracție. Se pare că nimic nu le poate ține departe de plajă pe frumoasele băcăuance de la Enjoy Studios, nici pandemia de COVID-19. Totuși, pentru o escapadă pe plajă, frumoasele modele s-au asigurat că respectă în totalitate prevederile legale și că păstrează distanța socială față de celelalte persoane.

Ca urmare a situației actuale, modelele au ales să se bucure pe plajele din România, Bulgaria și Grecia, în resorturi de lux, unde pot să primească atenția și răsfățul necesar.

Frumoasele modele nu s-au uitat la bani atunci când a venit vorba de distracție, astfel că șampaniile fine și cocktail-urile rafinate au curs toată noaptea. Pe lângă băuturi fine, fetele s-au bucurat de mâncăruri sofisticate pregătite de bucătari desăvârșiți care știu că să ofere o explozie de savoare.

Pentru relaxare, fetele au ales să dea o fugă la spa, să participe la câteva cursuri de yoga, să se răsfețe în saloane de înfrumusețare, astfel încât să revină în studio cu forțe proaspete. Dar nu doar atât, fetele au acordat timpul necesar activității lor preferate: cumpărăturile. Modelele au profitat de ocazie pentru o sesiune de shopping așa cum numai ele știu mai bine, astfel că garderoba lor  este mai plină cu câteva modele de genți și pantofi de designer.

Deși multe afaceri bat pasul pe loc, studiourile de videochat au încasări mai mari ca niciodată, ceea ce înseamnă că fetele intră în cursa pentru cele mai râvnite premii din acest an la cele mai prestigioase gale de videochat, iar puțină relaxare este mereu bine-venită.

„Enjoy Studios a venit acasă în fiecare an cu premii de la gale de renume, ca urmare a muncii depuse de către modele, dar și de întregul staff Enjoy. Fetele au nevoie de relaxare și de o minte limpede dacă vor să își depășească rezultatele de anul trecut, iar noi ne bucurăm că au unde să se ducă pentru a se bucura de vacanță și de concediu.” – declară un reprezentant Enjoy Studios.

Dacă și tu vrei să iei parte la viața de lux a modelelor de videochat de la Enjoy Studios, vești bune: Enjoy Studios face angajări pentru postul de model de videochat. Vino și tu în cel mai renumit studio de videochat din Bacau care, de mai bine de 10 ani, a reușit cu brio să își facă loc la masa celor mai bune studiouri de videochat din lume.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul