Criteriul National

Baie mica: Idei elegante pentru mobilarea ei

Baie mica: Idei elegante pentru mobilarea ei
februarie 27
21:11 2022

A avea o baie mica nu inseamna neaparat ca trebuie sa renunti la caracterul si identitatea acestei incaperi. De fapt, exista multe lucruri care o pot face primitoare si frumoasa, indiferent cat de mica este. Nu ducem lipsa de idei de stil, precum si de accesorii care vor da viata unei bai de design. De la amenajarea spatiului pana la cel mai simpatic mod de a-l ocupa, haideti sa descoperim impreuna trucurile si modalitatile de a amenaja eficient o baie mica. Intra pe cada baie laguna.ro  .

Proiectarea si amenajarea unei bai mici: acordati atentie acoperirilor si culorilor

La proiectarea si amenajarea unei bai mici, este necesar sa se acorde o atentie deosebita culorilor peretilor si panourilor. De fapt, este mai bine sa alegeti culori deschise si reci, capabile sa insele ochiul pentru a face ca mediul sa para mai spatios. Chiar daca albul nu se demodeaza niciodata, incercati sa luati in considerare nuantele de albastru si verde (in toate nuantele lor): puteti crea un mediu aerisit si placut de locuit. In plus, daca aveti de gand sa lasati peretii in zidarie, vopsiti intreaga inaltime a peretilor pentru a da o senzatie mai mare de spatialitate intregului ambient.

Cum sa alegeti obiectele sanitare pentru o baie mica

Amenajarea unei bai mici inseamna, de asemenea, alegerea inteleapta a obiectelor sanitare. Sfatul expertilor este de a favoriza obiectele sanitare suspendate, care au avantajul de a nu aglomera podeaua, dand astfel impresia ca incaperea este mai mare. Aceasta caracteristica nu este exclusiva pentru obiectele sanitare. Mobilierul si dulapurile suspendate (inclusiv chiuveta) va permit sa economisiti spatiu, atat vizual, cat si concret, prin punerea in valoare a liniilor curate si esentiale ale designului.

Cum alegi un dus pentru o baie mica

Atunci cand planificati sau renovati o baie mica, dusul este practic o alegere obligatorie. Acest fapt, totusi, nu ar trebui sa fie vazut ca o limitare: cabina de dus cu caracteristicile potrivite are capacitatea de a nu ingreuna mediul si de a-l face mai placut. In cazul in care baia este deosebit de ingusta, puteti alege o cabina de dus cu pereti intregi, ale carei invelitoare sunt aceleasi cu cele folosite pentru restul baii (daca nu este din caramida). Daca nu sunteti un fan al dusurilor de tip walk-in, optati pentru o usa glisanta din sticla calita, eventual fara profile: in acest fel, dusul va fi o continuare fireasca a incaperii si nu va genera bariere vizuale inestetice care sa contribuie la ingustarea baii.

Accesorii pentru o baie mica: alegeti cele multifunctionale

Cele mai potrivite accesorii pentru o baie mica sunt cele multifunctionale, care trebuie selectate in functie de stilul pe care l-ati planificat pentru baie. De la rafturi de depozitare pana la un taburet (excelent pentru rufele murdare!), piata actuala ofera accesorii care pot indeplini mai multe sarcini in acelasi timp. Cand vine vorba de amenajarea unei bai mici, ideile, dupa cum descoperim, sunt multe. In cazul bailor mici, de exemplu, oglinzile si iluminatul sunt, de asemenea, esentiale: pozitionate corect, acestea creeaza efecte de perspectiva placute si neasteptate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul