Criteriul National

Ballroom Ploiești salonul nunții tale

Ballroom Ploiești salonul nunții tale
iulie 06
13:15 2021

Organizarea unei nunți într-un restaurant este cea mai populară idee, care pe bună dreptate poate fi considerată o metodă clasică. În ultimii ani, au apărut și alte soluții, nu mai puțin atractive, care au devenit relevante în Ploiești. Poți să organizezi nunta la restaurantul de nuntă Ballroom Ploiești, deoarece ți se oferă o mulțime de oportunități și în fiecare zi sunt din ce în ce mai multe. Un salon pentru o nuntă nu își pierde niciodată atractivitatea. Și acest lucru este benefic și convenabil, deoarece poți găsi întotdeauna un salon pentru numărul necesar de invitați. Spre exemplu salonul Harmony are o suprafață de 430 mp cu o capacitate maximă de 230 de locuri și minim 150 de locuri.

Salonul ceremonial cu scaune cu spătare sub formă de oglinzi, prețioasa operă regală a apartamentelor regale, este ideal pentru nunți regale mai intime. Euphoria  este un salon care își face invitații fericiți în fiecare an. Cele mai delicate nuanțe cremoase de bej, crem – au devenit baza pentru interior. Arcurile din frunze verzi și alte elemente arhitecturale romantice creează o atmosferă festivă specială, iar scaunele în nuanțe de liliac și orange completate de aranjamentele florale, creează compoziția și îi conferă o anumită eleganță. Întregul salon are un decor fermecător de nuntă, simplu și elegant. Geamurile mari lasă să treacă lumina naturală, iar dacă aceasta te incomodează, există draperii maiestuoase care creează o atmosferă de grădină naturală. Podeaua mochetată bej reunește totul într-o combinație interesantă.

 Închiriază un salon evenimente la Ballroom București

Este ușor să închiriezi un salon de nuntă la restaurantul Ballroom Ploiești, pentru a ajunge la cel mai convenabil loc de eveniment pentru toți oaspeții. Se poate dansa confortabil, există spațiu suficient pentru toți invitații și cel este important, serviciul de servire este ireproșabil. Saloanele de nuntă de la restaurantul Ballroom Ploiești arată întotdeauna foarte elegante și respectabile, atmosfera este pătrunzătoare și nobilă, aceste saloane fiind un loc ideal pentru o nuntă, o seară romantică sau o întâlnire de afaceri. Restaurantul modern în stil clasic are ferestre mari, arcade, coloane, iar simetria este una dintre caracteristicile cheie. Mobilierul modern și elegant demonstrează linii drepte și clare, forme regulate. Toate elementele sunt aranjate strict proporțional, fiecare detaliu al designului este întruchiparea unei lucrări de înaltă calitate.

În ciuda întregii sale noblețe, designul clasic nu este în niciun caz simplu. Luxul salonului nu este expus, dar reflectă toată fiabilitatea, soliditatea, există simultan modestie și eleganță. Pereții sunt cel mai adesea discreți, paleta de culori folosită în decor și textilele sunt prezentate în nuanțe calde și calme. Predominanța meselor și a scaunelor face ca atmosfera să fie și mai primitoare. Privind prin saloanele de evenimente Ballroom Ploiești vei vedea cât de plăcut estetic arată adevăratul clasic, acest stil care poate fi numit în siguranță un exemplu de bun gust. Printre elementele orientative de design se numără, de asemenea, candelabre volumetrice din cristal, podele mochetate pufoase, draperii masiv drapate, suporturi înalte pentru flori din metal aurit, flori voluminoase amplasate pe ele, ferestre până la pământ pe toată lungimea și asta nu e tot.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul