Criteriul National

Baloane la nunti

iulie 25
11:49 2019

Exista opinii divizate cu privire la decorarea cu baloane la nunti. Cand mergem la o  nunta traditionala, exista o culoare care domina in mod obisnuit camera – alb! Fetele de masa albe, husele de scaun albe, decorate cu o pata de culoare sub forma de fontite, papioane, etc. Atunci cand culorile sunt adaugate in acest mediu foarte pur, trebuie sa fie subtile si amestecate cu atentie.

Asadar, cum putem face eleganta nunta noastra din punct de vedere al decorului? Cand se realizeaza un decor de nunta, este important sa se pastreze decorul foarte neutru. Deci, atunci cand o mireasa specifica culorile pe care intentioneaza sa le gaseasca la nunta ei, ganditi-va la acestea ca accent, mai degraba decat sub forma de culori dominante. Luati in considerare utilizarea doar a 5 baloane atunci cand adaugati culori si pur si simplu adaugati doar un indiciu, mai degraba decat un bloc mare de culoare.

Putem afirma cu tarie ca suntem foarte norocosi ca in prezent exista o gama foarte variata de baloane, ca acestea vin intr-o multitudine de culori, astfel incat se pot crea decoratiuni baloane unice care sa transforme decorul unui eveniment in unul cu totul deosebit. Astazi, exista o revolutie intreaga de noi idei si concepte de design interesante, folosind aceste obiecte de decor atat de ieftine, care sunt utilizate inca din cele mai vechi timpuri si care continua sa fie printre primele variante ale mirilor.

Mentinerea culorilor subtile si reactionarea la tendinte este o modalitate excelenta de a reusi pe piata firmelor de decor pentru evenimente speciale. De-a lungul timpului, baloanele au evoluat nu doar ca si paleta de culori cat si in ceea ce priveste modalitatile in care pot fi utilizate. Acestea vin sub diferite forme, iar o persoana cu o imaginatie foarte buna poate crea adevarate opere de arta, demne de a crea un decor de neuitat. Personal, cred ca baloanele la nunti pot fi extrem de frumoase si elegante. Mentineti decorul neutru, luminos si aerisit si pastrati culorile ca un simplu accent.

Daca sunteti destinatoarea unei firme de aranjamente pentru nunti, atunci, pentru a va promova serviciile de nunta, asigurati-va ca aveti o prezenta sociala buna, in special pe Facbook si Instagram, deoarece ambele sunt foarte vizualizate si foarte folosite de viitoarele mirese, care isi doresc ca evenimentul lor sa fie cel mai deosebit. In plus, cu totii stim ca, in prezent, in functie de necesitati, primul lucru pe care il facem atunci cand cautam ceva, este sa intram pe internet.

Recent, am participat la o nunta in care carisma si personalitatile mirelui si a miresei se puteau observa in fiecare colt al camerei. Dragostea lor de a calatori a fost reflectata pe fiecare masa, aratand o fotografie diferita a calatoriilor lor in locuri indepartate. Astfel de lucruri pot face intr-adevar o diferenta, ele adaugand o nota personala la o nunta. Scest lucru poate fi redat cu brio si prin decor.

Baloanele au fost dintotdeauna nelipsite de la evenimente speciale in viata fiecarei persoane, fie ca este nunta, botez sau petrecere pentru taierea motului. Baloanele nu se vor invechi niciodata si acest lucru este redat de fiecare eveniment la care participam si le vedem ca parte din decor.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei