Criteriul National

Baloane personalizate în București

iulie 26
12:23 2020

Astăzi poți să-ți surprinzi iubita cu baloane personalizate în București. Poți comanda baloane personalizate din magazinul online baloane-heliu.ro, pentru a fi livrate  în orice moment al zilei. Emoțiile și impresiile vii sunt garantate. Ce poți să asociezi cu baloanele personalizate multicolore strălucitoare, gata să se ridice în înaltul cerului? Cu siguranță, un eveniment plăcut, veselia unei onomastici, copilărie fără griji, vacanțe de vară, vise, aventuri. Cumpără baloane personalizate în București dacă dorești să-ți feliciți prietenii, familia sau colegii într-un mod original, dacă planifici o petrecere, o sărbătoare de familie, evenimente de afaceri sau publicitate, petrecere pentru copii.

Fă un cadou original

De asemenea, dacă vrei să faci un cadou sau o surpriză originală celor dragi, să faci o ședință foto tematică, alege baloane personalizate cu logo-ul firmei, cu logo-ul unui brand anume, cu numele de botez, cu numere care semnifică împlinirea anilor, numărul anilor de relație, căsnicie etc. Baloanele personalizate umplute cu heliu sunt potrivite oriunde ai nevoie pentru a crea o atmosferă festivă. Le poți cumpăra pentru toate ocaziile – ziua de naștere, ieșirea din spital, aniversări și petreceri corporatiste, prezentări, nunți și alte evenimente festive.

Baloane personalizate în București – Materiale

Baloanele personalizate umplute cu heliu sunt confecționate din materiale de înaltă calitate – latex și folie și, prin urmare, rezistă la presiune ridicată și își păstrează dimensiunea și forma inițială, pentru o lungă perioadă de timp. Baloanele cu heliu personalizate sunt impresionante pentru un majorat, maternitate și botez, pentru prima aniversare a bebelușului etc. Baloanele cu heliu sunt garantate să se mențină în aer timp de cel puțin 72 de ore. Acesta este cu adevărat un rezultat record. Dacă comanzi baloane personalizate în București, garantat vei primi baloane acasă, la birou sau la o cafenea, la restaurant și practic oriunde, în fiecare zi. În catalogul online există diferite tipuri de baloane cu heliu la un preț atractiv. În primul rând, materialul este de cea mai înaltă calitate. În al doilea rând, culorile saturate sunt vibrante, au diferite dimensiuni și forme, imprimeuri și litere – iar alegerea este a ta.

Ce se poate face cu baloanele personalizate?

Comandă un buchet colorat de baloane personalizate în București, pentru a organiza o mare lansare de baloane cu heliu din balcon, pentru a face o ghirlandă frumoasă, pentru decorarea  tavanului salonului de petreceri, pentru a decora un spectacol luminos etc. Pentru spectacole există baloane personalizate strălucitoare special create pentru astfel de evenimente și multe altele. Pe lângă baloane din latex, poți cumpăra și baloane din folie. Majoritatea baloanelor moderne sunt fabricate din latex. Acest material este foarte elastic, deci poate crește cu ușurință în dimensiuni atunci când este umflat. Latexul este bine tolerat de diverși factori de mediu și, de asemenea, își poate păstra forma luni întregi.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul