Criteriul National

Baloane personalizate pentru petreceri

ianuarie 19
13:30 2022

Încă de pe vremea aztecilor și până în prezent, baloanele ne bucură viața în momentele cele mai speciale, importante și plăcute, făcându-le și mai plăcute, de fiecare dată când au ocazia să facă asta.

Deși baloanele sunt deosebite, indiferent de forma, de materialul și de culoarea lor, cele personalizate fac diferența, în orice zi și în orice secundă, la orice petrecere. Atrag atenția, iar mesajul pe care vrei să îl transmiți va ajunge, cu siguranță, la fiecare invitat, dacă este inscripționat pe un balon gândit chiar de tine.

Acestea creează atmosfera de bază și, de ce să nu recunoaștem, chiar ele, personal, te duc cu gândul la o petrecere, la distracție și la voie bună. Baloanele reprezintă modalitatea perfecta de a decora cel mai important eveniment pentru tine, profită de ceea ce vor să îți ofere.

Personalizează-ți și tu decorul cu ajutorul echipei Balloons Shop. Un singur click te ține departe de gama noastră largă și de diferențierea ta și a evenimentului organizat de tine, fie că vorbim de o aniversare, de o nuntă sau de un botez.

Explozie de culoare și un plus de eleganță și rafinament cât mai aproape de tine, cu ajutorul echipei noastre Balloons Shop.

  • Cât de mult poți personaliza la noi pe site?

Poți începe de la gama largă de culori deosebite, îți lăsăm frâu liber imaginației și creativității. Baloanele se pot imprima cu orice mesaj, nume, vârstă și diverse elemente specifice petrecerii, preferatele sărbătoriților. Dimensiunea lor standard fiind de 26 de cm, suficientă ca să fie umplută cu fericire și nerăbdare.

Doar închide ochii și imaginează-ți întreaga încăpere unde se va desfășura evenimentul important pentru tine sau pentru cei dragi. Atmosfera plăcută va fi resimțită imediat cum pășești în lumea decorată chiar de tine, iar baloanele vor da startul petrecerii. Emoțiile vor fi, de asemenea, prezente atunci când vei da ochii cu personalizarea lor, cu mesajul pe care ți-ai dorit să îl transmiți mai departe. Vei fi fericit și mândru de propria ta decizie și nu îți vei mai putea lua privirea de la ele.

Vibe de neuitat, fotografii (care vor imortaliza momentul și vor exista dovezi și amintiri plăcute și în viitor), atmosferă de nedescris și emoții din plin din, trăite de fiecare invitat în parte. Toate acestea cu ajutorul baloanelor personalizate pentru petreceri.

Suntem tineri și dornici de a găsi noi metode, ca să împărtășim din ce în ce mai multă bucurie prin intermediul acestor baloane viu colorate și personalizate în funcție de preferințele și dorințele fiecăruia dintre voi.

Echipa Balloons Shop îți pune la dispoziție o gamă variată de produse. Chiar și noi ne jucăm, la propriu, cu baloanele de peste 15 ani. Am ales calitatea pentru tine, de aceea, tocmai din USA, ne-am hotărât să îți oferim cele mai frumoase baloane folie, litere și cifre mult mai rezistente decât cele de pe piață.

Noi facem diferența! Ne găsești pe site-ul https://www.baloane-personalizate.ro, dornici să te ajutăm și să îți răspundem la eventuale întrebări sau nelămuriri.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul