Criteriul National

Balustrada de sticlă, element arhitectural la modă acum!

Balustrada de sticlă, element arhitectural la modă acum!
martie 25
12:51 2020

Balustrada de sticlă este un accesoriu care își propune să ofere stabilitate și securitate corpului persoanei care o folosește. De obicei, se întâlnește la rampe și scări și poate fi instalată atât în ​​interior cât și în exterior.

Există numeroase modele de balustradă de sticlă. Fiecare model de balustrade poate fi personalizat cu opțiuni ușor diferite de sticlă, ghidaje, înălțimi etc.

Balustrada de sticlă, cel mai ofertant model de balustradă

Balustrada de sticlă devine din ce în ce mai populară astăzi peste tot pe glob, în primul rând datorită faptului că are o suprafață netedă, neporoasă, fapt ce o face să fie o soluție arhitecturală excelentă.

A folosi sticla pentru o balustradă este în prezent o oportunitate excelentă de a combina un design unic,elegant, cu cele mai înalte standarde de fiabilitate și siguranță la un preț accesibil.

Nu trebuie neapărat să ai o vilă impozantă cu o scară interioară sau exterioară senzațională pentru a-ți monta o balustradă de sticlă.

Chiar și dacă stai într-o garsonieră cu balcon, o balustradă de sticlă deosebită poate face diferența.

Balustradele de sticlă sunt și un mod de a personaliza o casă ce tocmai se construiește, mai ales dacă are unul sau două etaje.

Nu mai vorbim de pensiuni sau hoteluri.

Dacă ne referim la balustradele de sticlă pentru exterior, acestea nu numai că protejează împotriva căderilor de la înălțime sau a factorilor atmosferici, dar aduce balcoanelor sau teraselor unde sunt montate sentimentul puternic de ordine, de echilibru.

Calitățile unei balustrade de sticlă moderne

De obicei, asociem sticla cu decorațiuni fragile și ușoare, cu vazele de sticlă și bibelourile cu care ne decoram casa, cu paharele și farfuriile de care trebuie ca să ai mare grijă pentru a nu se sparge în sute de cioburi.

Și totuși… Uneori sticla, dacă are o anume rețetă de fabricație, poate să fie extrem de dură.

Se cunoaște deja de foarte multă lume că sticla temperată este de 5 ori mai rezistentă decât sticla obișnuită și nu sparge în cioburi ascuțite, ceea ce previne accidentele grave.

Caracteristica de bază a sticlei este transparența totală sau parțială a materialului. Datorită acestui lucru, balustradele realizate din sticlă sunt caracterizate de o estetică și o armonizare cu spațiul în care sunt montate cu totul deosebite.

De asemenea, balustradele de sticlă se integrează fără ezitare în orice sistem arhitectonic de tipul scară interioară, scară exterioară, dar și balustradă pentru terasă și balcon.

Balustradele din sticlă oferă fără umbră de îndoială marea șansă arhitecților, designerilor de imobile de a realiza multe dintre cele mai îndrăznețe idei la care visează de multă vreme.

Nu mai este nevoie decât de combinarea inteligentă, cât mai creativă cu putință a sticlei cu metalul și lemnul, pentru ca balustradele pentru imobilele rezidentiale să devină adevărate opere de artă. Jocul proporțiilor corecte poate să transforme aparent modesta balustradă dintr-un simplu element de protecție al unei scări, într-o decorațiune cu totul și cu totul deosebită, care poate da personalitate unei case.

Chiar dacă unii vor să își monteze balustrade de sticlă opacă, uneori chiar vopsită, este recomandabil ca să acordați luminii naturale și artificiale dreptul pe care îl merită:

fluxul de lumină care trece liber printr-un panou de sticlă permite extinderea spațiului, de exemplu în cazul unui apartament mic care își dorește o asemenea balustradă ca element de siguranță la balcon.

Vrei să afli mai multe despre balustradele de sticlă și chiar să îți comanzi un model pentru locuința ta? Accesează site-ul xglas.eu acum!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul