Criteriul National

Balustrade din sticlă pentru o casă stilată

Balustrade din sticlă pentru o casă stilată
august 08
09:59 2019

În ultima perioadă, având în vedere și gama variată de balustrade din sticlă pe care producătorii specializați o oferă celor interesați, imobilele rezidențiale cu etaj sunt tot mai frumoase. Noi și noi modele de astfel de elemente constructive – balustradele, au ajuns la mare căutare.

Ele ajung să devină prezențe obișnuite în multe case noi, deoarece sunt realizate dintr-un material durabil, elegant și ușor de întreținut.

De ce e bine să alegi balustrade de sticlă?

Printre motivele esențiale pentru care proprietarii aleg balustrade din sticlă, cel mai des amintite sunt acelea că ele sunt igienice și foarte ușor de curățat.

Dar nu trebuie uitat nici faptul că sunt realizate din varietăți de sticlă securizată rezistente la schimbările de căldură, așa încât ele vor trainice și vor putea da un farmec special locuințelor poate zeci de ani după montarea lor.

Cel mai bine, înainte de a comanda astfel de elemente constructive este bine a se discuta cu un specialist care să evalueze starea fizică a zonei unde vor fi montate, compatibilitatea cu interiorul sau cu fațada și măsura în care zonele de prindere vor fi expuse eroziunii, așa încât folosirea balustradelor să se facă fără niciun fel de risc pentru proprietari.

Sticla, ne spun arhitecții, este materialul viitorului, așa încât a alege montarea unor balustrade elegante personalizate din sticlă este o bună opțiune pentru oricine își construiește o locuință acum sau vrea să o modernizeze pe cea deja deținută.

Deoarece modelele de balustrade din sticlă sunt foarte diverse, ai posibilitatea de a alege între balustrade din sticlă cu sau fără rame, realizate din varietăți de sticlă clară, mată, imprimată cu diverse modele sau gravată.

Un balcon cu o balustradă din sticlă este o alegere pe care mulți oameni o fac, deoarece oferă eleganță imobilului, reprezintă un punct de atracție pentru privire.

Actualmente nu trebuie să mai existe motive de îngrijorare cu privire la faptul că acest tip de balustrade nu sunt perfect sigure. Producătorii tratează sticla din care sunt confecționate cu maximă atenție, în raport cu standardele europene, așa încât pentru un preț corect pe care ți-l poți permite, o să ai mulțumirea de a combina frumusețea, luxul acestui tip de balustrade, cu siguranță totală în folosire.

Balustradele din sticlă pot fi realizate la comandă pentru a se potrivi cu orice suprafață sau cumpărate de-a gata, pot fi de orice dimensiune și design, așa încât să îți permită ca să îți personalizezi după gust spațiul de locuit.

Balustradele din sticlă realizate prin tehnologii de ultimă oră sunt mult mai elegante decât balustradele din aluminiu sau din inox, fier forjat, rezistă perfect la ger și la schimbările bruște de temperatură dacă sunt așezate în exteriorul locuinței.

Balustradele din sticlă interioare sau exterioare, prilej de încântare vizuală

Balustradele exterioare și interioare sunt obișnuite în casele cu etaj, pentru că oferă sprijin persoanelor care folosesc scările.

Balustradele exterioare mai ales pot fi extrem de diverse, așa încât este destul de dificil de ales între balustradele din lemn, metal, fier forjat, oțel inoxidabil, marmură, sticlă, granit, aluminiu etc.

Totuși, balustradele din sticlă au niște avantaje certe în raport de alte categorii de balustrade.

Indiferent dacă ele sunt instalate în interiorul sau în exteriorul unei locuințe, permit o vedere clară. Mai ales dacă sticla este limpede oferă o atmosferă deschisă, liberă, de aceea aceste elemente arhitecturale sunt excelente mai ales pentru casele mai mici, deoarece le fac să pară mai mari prin faptul că nu blochează vizibilitatea.

Balustradele de acest gen sunt foarte durabile, deoarece sunt confecționate din sticlă specială, așa încât rezistă la tot felul de forțe și, chiar dacă prin absurd ar exista o rupere a unei astfel de sticle, aceasta nu va transforma în cioburi care ar putea răni utilizatorii.

Sunt personalizabile, deoarece sticla prin natura ei poate să fie colorată, poate să ofere vedere parțială sau total obturată prin diverse nuanțe, dar și să aibă un aspect luxos. Când sunt realizate pe comandă, ele se potrivesc de minune cu decorațiunile din interiorul sau exteriorul locuinței, așa încât să se armonizeze exact cu simțul estetic al proprietarilor.

Dacă proprietarii își doresc confidențialitate, intimitate, se pot realiza balustrade din sticlă opacă, niște modele care corespund perfect cerințelor acestora. Iar dacă sunt instalate în aer liber reprezintă o adevărată barieră împotriva elementelor naturii precum viscolele și ploile puternice, vânturile de intensitate mare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei